meniu

3.1.3.Interfata userului Client pe Creative CRM. (Client al Admin-ului).

Clientul este un tip de utilizator al aplicatiei Creative CRM care poate fi si el asociat la un proiect cu scopul de a vizualiza rapoarte in timp real si istoricul de lucru anterior. Are credentiale de logare si cont in sistem.

• Dashboard

De asemenea, vizualizeaza cateva informatii despre proiectele proprii. In primul rand o lista cu proiectele alocate, in meniul ‘Projects’:

Apoi ceva insemnari legate de fiecare proiect:

Plati efectuate:

Creare tichete suport:

• Project

• Project List

Daca se face click pe un proiect din lista, se ajunge in camera proiectului, pe ‘Project room unde se vad toate detaliile (fisiere alocate, descrieri, discutii, etc)’:

Aceeasi functionalitate de vizualizare a proiectelor sunt si pe partea de Admin, descrise de asemenea in prezentul manual si in acest capitol.

Overview - afiseaza campurile ‘title’ si ‘descriere’ ale proiectului;

Wall - sistemul de chat intern, pe proiect;

Files - schimb de fisiere intre admin-ul si staff sau intre staff;

Timesheet - perioadele de timp in care s-a lucrat efectiv la proiect, cu inceput si sfarsit;

Task - lista cu task-uri ale proiectului selectat;

Payment - se pot nota plati si transe aferente proiectului respectiv.

• Project Quote - o alta intrare pentru insemnari
• Note

Notele personale ale clientului.

• Message

Sistemul de chat cu admin-ul si staff

• Support

Clientul are posibilitatea de a utiliza Sistemul de tichete suport pentru rezolvarea problemelor, bug-urilor, observatiilor aduse de client la proiectele sale sau a solicitarilor suplimentare de dezvoltare.

• Ticket List

O lista a tichetelor emise

In exemplul de mai jos vedem doua tichete inchise pe care Clientul are dreptul doar sa le vada. Admin-ul poate sa inchida si sa stearga iar staff-ul desemnat sa rezolve tichetul are posibilitatea doar sa le inchida.

• Create Ticket

Creaza un tichet nou:

Admin-ul va primi o notificare pe email si pe crm legat de faptul ca are primit un tichet, acesta va vedea despre ce e vorba si va alege un staff sa se ocupe. In acest moment si staff-ul primeste o notificare pe email si in crm si are acces la tichet.

Pe tichet pot face schimb de mesaje si fisiere, dupa rezolvare staff-ul poate inchide tichetul, adminul il poate inchide sau sterge iar clientul doar sa vada tichetele inchise (nu si cele sterse).

• Account

Clientul isi poate edita profilul si schimba parola. Este doar o alta intrare pentru editare profil/schimbare parola:


• Full report pe interfata Clientului

Aici se poate accesa raportul cu orele lucrate in perioada anterioara pe proiect / proiectele clientului. Asadar, in interfata, pe aceasta zona se poate accesa istoricul, iar astfel Clientul poate vedea foarte clar ce i se lucreaza atat in timp real, cat si ce s-a lucrat in perioada anterioara.


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp