meniu
01

Contacteaza-ne

Avem nevoie de detalii despre produsele sau serviciile pentru care doresti sa apelezi la serviciul de fotografiere profesionala. In urma acestei discutii stabilim daca fotografierea va avea loc in studioul nostru sau in locatia afacerii tale.

02

Oferta Personalizata

In functie de numarul produselor, locatia unde va avea loc fotografierea si tipul fotografiilor, vom stabili costurile acestui serviciu pentru afacerea ta.

03

Fotografiere si Editare Foto

Echipamentul profesional ne ajuta sa realizam rapid fotografiile de produs sau fotografiile reprezentative pentru business-ul tau, dar si sa le editam pentru a scoate in evidenta calitatile acestora.

04

Transmitere fotografii

Odata ce toate fotografiile sunt gata pentru utilizarea in mediul online, iti vor fi transmise pentru a le putea incarca pe site.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experienta  • Serviciu de fotografie de produs destinat special magazinelor online si site-urilor de prezentare

  • Imaginile sunt editate de catre designeri web cu scopul de a scoate in evidenta calitatea produselor

  • Prezentare profesionala a produselor vandute online, transpusa intr-o rata de conversie mai mare

Serviciul de fotografie de produs presupune deplasarea la locatia ta pentru a realiza fotografii profesionale ale produselor prezente pe site-ul tau sau fotografii reprezentative pentru serviciile oferite. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie propriul nostru studio cu aparatura profesionala, masa de produs si lumini de studio speciale.


Creste numarul comenzilor cu fotografie de produs 360. Clientii magazinului tau online vor sa vada produsele cat mai aproape de realitate, iar primul criteriu de alegere este reprezentat cu siguranta de fotografiile care surprind cat mai detaliat produsele si scot in evidenta calitatile acestora.


Website-urile se construiesc cu imagini reprezentative. Cu cat pozele sunt mai calitative, cu atat website-ul va arata mai bine si va convinge, determinand decizia de achizitie. Rata de conversie a vizitatorilor in clienti poate fi mult imbunatatita daca pozele sunt de calitate si prezentarea afacerii este profesionala. Pe langa aparatura profesionala pentru fotografierea produselor, echipa noastra detine si licente software pentru editarea imaginilor intr-o maniera profesionista.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

  • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
  • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
  • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
  • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
  • Google MBA program 2015
  • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp