meniu
01

Cerere Oferta Campanie Newslettere

Dupa primirea cererii tale iti vom trimite o oferta cu serviciile incluse in functie de pachetul ales, timpul estimat si pretul.

02

Research Campanie Newlettere

Dupa semnarea contractului, stabilim impreuna obiectivele si numarul de newslettere trimise pe luna. Cautam noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerii tale, studiem concurenta si realizam cateva schite potrivite domeniului tau de activitate.

03

Implementare Newslettere

Realizam conceptul, content-ul si designe-ul newsletterelor dupa care se implementeaza in html si css. Se importa baza de date la care doresti sa trimiti si din momentul in care newsletterele sunt programate, un Digital Marketing Specialist se va ocupa de monitorizarea acestora.

04

Raportare Campanie Newslettere

Comunicam in permanenta cu tine si iti trimitem rapoarte periodice pentru a vedea rezultatele. Impreuna stabilim cand ne putem intalni pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face si cum putem lua cele mai bune decizii pentru performanta maxima.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaCampaniile de newslettere, mai exact email marketing iti permit sa comunici direct cu clientii tai si persoanele interesate de produsele/serviciile tale.

Avantajele email marketing-ului sunt:

 • Loializarea clientilor
 • Costuri mici
 • Viteza mare de raspuns
 • Brand awareness
 • Creste interesul pentru produsele/serviciile tale
 • Poti masura eficienta campaniei prin rata de deschidere a email-ului, rata de click, rata de conversie.


Costuri mai mici de promovare prin e-mail marketing

Comunici prin mesaje personalizate cu clientii tai, pentru costuri mult mai mici comparativ cu alte canale de promovare. Totusi, campaniile de e-mail marketing garanteaza succesul atunci cand sunt utilizate alaturi de celelalte metode de promovare online.


E-mail marketing-ul asigura o rata de conversie crescuta

E-mail-ul este unul din cele mai utilizate canale de comunicare din lume. Newsletter-ele te ajuta sa convingi numerosi utilizatori sa achizitioneze produsele sau serviciile tale si asta pentru ca audienta catre care se indreapta serviciul de e-mail

marketing este una care iti cunoaste deja brand-ul, careia ii esti deja familiar, ceea ce duce la o rata de conversie crescuta.


E-mail marketing - Campanii cu rezultate masurabile

In urma fiecarui newsletter poti vedea numarul persoanelor care au primit e-mailul si l-au deschis, dar si cati dintre ei au interactionat cu acesta, apasand pe link-urile din corpul mail-ului.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp