meniu
01

Analiza nevoilor magazinului online.

In aceasta prima etapa realizam un audit complex ce cuprinde analiza publicului tinta, identificarea celor mai frecvente intrebari si probleme intampinate de clienti, volumul bazei de date, functionalitatile pe care chatbot-ul trebuie sa le indeplineasca, platformele pe care trebuie implementat si eventualele integrari cu baze de date externe.

02

Design-ul conversatiei chatbot - client

Stabilim un tone of voice cu care brandul (magazinul online) si publicul tinta sa se identifice. Dezvoltam apoi scenariile si traseele conversationale in relatia chatbot si clientii magazinului online.

03

Dezvoltare, implementare, testare si feedback

Dezvoltam pe platforme AI module AI, chat-uri AI invatate sa ruleze pe diverse domenii / zone, Implementare si testare initiala interna pentru a asigura functionarea corecta. Feedback de la utilizatori: colectarea si analizarea feedback-ului de la clienti pentru imbunatatiri continue.

04

Monitorizare si imbunatatire continua

Analizarea interactiunilor pentru a identifica probleme si oportunitati de imbunatatire. Actualizari periodice: implementarea imbunatatirilor pe baza feedback-urilor si a analizei performantei.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaBeneficiază acum de puterea chatbot-ului Creative AI! Dezvoltare aplicatii AI pentru magazinul tau online!

Piața de e-commerce crește continuu iar competiția între magazinele online este din ce în ce mai acerbă. Pentru a rămâne în top și a atrage clienți, magazinele online trebuie să adopte strategii eficiente și inovatoare precum dezvoltarea de aplicații AI.

Totul trebuie să fie despre Client și pentru Client.

Relația dintre client și magazinul online este esențială pentru succesul magazinelor online. Acestea trebuie să privească clienții nu doar ca pe simpli cumpărători ci ca pe parteneri pe termen lung. Un client mulțumit este mai probabil să revină, să facă achiziții repetate și să recomande magazinul și altor persoane.

Magazinele online care își tratează clienții cu atenție și empatie, care investesc în cunoașterea și înțelegerea acestora și le oferă o experiență personalizată și de calitate vor reuși să își construiască o bază loială de clienți, consolidându-și poziția pe piață.

Venim în sprijinul dezvoltării magazinelor online cu o soluție inovatoare de ultimă generație: chatbot-ul Creative AI – chatbot-ul cu inteligență artificială - cel mai puternic instrument pentru magazinele online ce contribuie la îmbunătățirea experienței clienților, eficiența operațională și creșterea vânzărilor.

Prin optimizarea proceselor și oferirea de suport rapid și personalizat, chatbot-ul Creative AI ajută magazinele online să rămână competitive și să construiască relații solide cu clienții lor.

Creative AI este angajatul 24/7 neobosit, ultra smart, empatic, serviabil și eficient. Orice companie este dornică să îl “angajeze”!

În lumea e-commerce, utilizarea inteligenței artificiale (AI) a devenit un factor determinant pentru succes. Multe magazine online de top internaționale au integrat diverse module AI pentru a îmbunătăți experiența clienților, pentru a-și optimiza operațiunile și a-și crește vânzările.

Inteligența artificială începe să schimbe categoric orice paradigmă existentă în prezent pentru vânzarea online a magazinelor. Acest nou trend dominat de AI transformă fundamental modul în care afacerile operează și interacționează cu clienții lor.

Pe măsură ce aceste tehnologii continuă să evolueze, vedem cum AI preia tot mai multe din activitățile tradiționale și devine un instrument esențial pentru orice magazin online care dorește să rămână competitiv.

Ce poate face Chatbot-ul Creative AI pentru magazinul tău online?

Chatbot-ul Creative AI îmbunătățește experiența clienților tăi:

 • Asigură asistență 24/7: chatbot-ul oferă suport non-stop, răspunzând la întrebări și asistând clienții magazinului tău, indiferent de oră. Clienții primesc ajutor imediat fără să aștepte până la deschiderea unui centru de suport.
 • Oferă răspunsuri imediate: capacitatea de a oferi răspunsuri rapide și precise la întrebările clienților îmbunătățește experiența de cumpărare și reduce frustrarea.

Chatbot-ul Creative AI oferă eficiență și scade costurile:

 • Reduce volumul de muncă pentru echipa de suport: chatbot-ul gestionează întrebările frecvente ale clienților, sarcinile de rutină, eliberând angajații pentru a se concentra pe probleme mai complexe.
 • Reduce costurile operaționale: utilizarea chatbot-ului reduce necesitatea unui număr mare de agenți de client service, generând economii de costuri pe termen lung.
 • Asigură scalabilitate: chatbot-ul poate gestiona simultan un număr mare de interacțiuni, asigurând o experiență de utilizator consistentă chiar și în perioadele de vârf.

Chatbot-ul Creative AI personalizează oferta de produse și crește vânzările de produse:

 • Oferă recomandări personalizate: chatbot-ul AI analizează istoricul de cumpărături și comportamentul de navigare al clientului pentru a oferi recomandări de produse, îmbunătățind astfel șansele de conversie și valoarea medie a comenzilor.
 • Crește vânzările prin upselling și cross-selling: chatbot-ul Creative AI poate sugera produse complementare sau superioare în timpul conversației cu clientul, crescând vânzările.

Chatbot-ul Creative AI crește conversia și scade rata de abandon a coșului de cumpărături:

 • Oferă asistență în timp real în procesul de checkout: oferă ajutor imediat clienților care întâmpină probleme în timpul procesului de checkout, reducând astfel rata de abandon a coșului de cumpărături.
 • Trimite notificări proactive: poate trimite notificări personalizate, reamintind clienților de coșurile abandonate sau pentru a le face oferte speciale.

Chatbot-ul Creative AI colectează și analizează feedback-urile clienților:

 • Colectează feedback-urile în timp real: chatbot-ul poate solicita și colecta feedback de la clienți după interacțiuni specifice sau achiziții, oferind informații valoroase pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor.
 • Facilitează analiza datelor: datele colectate de la interacțiunile cu clienții pot fi analizate pentru a identifica tendințe și probleme comune, permițând magazinului să ia măsuri proactive pentru îmbunătățire.

Chatbot-ul Creative AI poate diferenția un magazin online de concurență!

Ca dezvoltator de aplicații AI, compania Creative Ones este mândră să însoțească magazinele online în călătoria lor către inovație și succes!

Tot mai mulți clienți ale căror magazine online sunt dezvoltate de echipa Creative Ones descoperă și beneficiază de avantajele modulelor de inteligență artificială. Aceste module nu doar îmbunătățesc performanța și eficiența magazinelor online, dar și revoluționează experiența de cumpărare a clienților.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru magazinul tău online! Solicită acum o ofertă personalizată!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp