meniu
01

Documentare si Analiza Proiect Design UI/UX.

Vrem sa cunoastem toate detaliile despre proiectul tau, sa stim obiectivele de business si care este publicul tinta pentru a putea creiona strategia necesara dezvoltarii design-ului in concordanta cu acestea.

02

Design Interactiune - Modele Wireframe

In functie de functionalitatile care urmeaza a fi implementate si tehnologiile folosite, realizam schita vizuala a structurii website-ului/aplicatiei. Practic, cream fluxul de navigare si interactiune cu acestea.

03

Realizare Design Grafic

Urmatorul pas catre dezvoltarea variantei finale a design-ului este realizarea unor mock-upuri si integrarea stilului specific fiecarui brand in parte, pentru a crea o identitate vizuala unica si atragatoare.

04

Implementare Design

Ultimul pas este reprezentat de implementarea design-ului in aplicatia sau site-ul creat. Tinem cont de optimizarea design-ului pentru ca site-ul sa fie responsive pe orice dispozitiv de pe care este accesat.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaRealizam Design UI/UX  pentru site-uri si aplicatii custom, personalizate afacerii tale.

 • Usor de folosit pentru clientii tai

 • Cheia spre succesul oricarei aplicatii

 • O alta Cheie a succesului este testarea

 • Aplicatii potrivite doar pentru afacerea ta

 • Serviciul obligatoriu pentru orice ERP/CRM sau aplicatii Android/IOS


Ce inseamna Design UI?


UI vine de la User Interface si face referire la interfata website-ului sau aplicatiei cu care utilizatorii iau contact dupa accesarea acestora. Design-ul UI integreaza functionalitatea si elementelele grafice prezente in site/aplicatie, asa cum sunt de exemplu butoanele sau meniul.


Ce inseamna Design UX?


UX vine de la User Experience si chiar din aceasta denumire intelegem foarte repede ca face referire la experienta utilizatorilor cu site-ul/aplicatia cu care interactioneaza. Practic Design-ul UX urmareste ca interactiunea utilizatorilor cu site-urile si aplicatiile sa fie una caracterizata de un flux cat mai intuitiv, continand si elemente care sa imbunatateasca rata de conversie.


Cum folosesc utilizatorii aplicatia sau site-ul tau? Se simt ei confortabili in platforma ta? Gasesc usor ceea ce cauta? Acestea sunt diferentele intre succesul si esecul site-urilor web, magazinelelor online sau al altor aplicatii. Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp