meniu
01

Contacteaza-ne pentru Oferta de Realizare Magazin Online

Vrem sa aflam informatiile necesare si cateva cuvinte despre ideea ta de la bun inceput pentru a putea estima niste costuri corecte si un timp in care magazinul online ar putea fi realizat.

02

Documentare Proiect Magazin Online

Orice proiect de creare a unui magazin online incepe cu etapa de documentare. Analizam atent si stabilim impreuna etapele de parcurgere a proiectului pentru realizarea magazinui online, de la A la Z.

03

Design Magazin Online

Odata ce cunoastem detalii despre obiectivele tale de business si dorintele in ceea ce priveste identitatea vizuala, dezvoltam design-ul pentru magazinul tau online, optimizat pentru toate dispozitivele si o rata de conversie crescuta.

04

Dezvoltarea Magazinului Online

Avand o imagine clara asupra design-ului pe care o sa il aiba magazinul online, tot ce mai ramane de facut este implementarea functionalitatilor stabilite si testarea acestora pentru a ne asigura ca iti predam un website fara erori.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaStructura paginilor pentru un Magazin OnlineIndiferent ca esti la inceput de drum cu o afacere online sau vrei sa dai un refresh vechiului magazin online, suntem aici sa te ajutam cu idei creative si o echipa programatori seniori.


Oferim serviciul de creare magazin online cu functionalitati complexe si design modern, pentru a putea indeplini toate cerintele tale. Realizam magazine online la comanda, personalizate pentru fiecare tip de business.


Creare Magazin Online Responsive


In prezent, balanta inclina catre accesarea website-urilor de pe dispozitivele mobile sau tablete, astfel ca la dezvoltarea magazinului online luam in calcul ca website-ul sa fie responsive si sa arate impecabil pe oricare din dispozitivele de pe care este accesat.


Creare Magazin Online cu Design Personalizat


Tinem cont de elementele care definesc fiecare brand in parte si dezvoltam magazine online cu design personalizat. Design-ul creat pentru magazinele online este unic si optimizat pentru a genera un numar cat mai mare de conversii.


Realizare Magazin Online Optimizat SEO


Simpla existenta a unui magazin online nu-i garanteaza succesul in mediul online. Dezvoltam magazine online optimizate din punct de vedere SEO pentru ca strategia ta pentru motoarele de cautare sa fie cat mai usor de pus in aplicare ulterior.


Prezenta online este vitala pentru orice afacere care isi propune sa creasca in cel mai scurt timp si sa fie competitiva in mediul online. Astfel ca, alege un magazin online cu design personalizat, care sa atraga, care sa convinga si care sa sporeasca vanzarile.


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

  • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
  • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
  • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
  • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
  • Google MBA program 2015
  • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017