meniu
01

Audit Gratuit Campanii Social Media

Dupa primirea cererii tale se va realiza un audit gratuit al postarilor pe retelele sociale. Dupa finalizarea auditului, iti vom trimite o oferta cu serviciile incluse, timpul estimat si pretul.

02

Research Campanii Social Media

Dupa semnarea contractului, stabilim impreuna obiectivele si bugetul. Cautam noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerii tale, studiem concurenta la nivel national si international si realizam un plan de promovare potrivit domeniului tau de activitate.

03

Implementare plan de postari

Realizam setarile pentru conturile noi, implementam codurile de urmarire a rezultatelor prin intermediul Facebook, Google Analytics si Google Tag Manager, identificam cele mai bune metode de targetare, realizam conceptul, contentul postarilor si designe-ul bannerelor. Din momentul in care planul de postari este programat, un Digital Marketing Specialist se va ocupa de monitorizarea acestora.

04

Raportare Campanii Social Media

Comunicam in permanenta cu tine si iti trimitem rapoarte periodice pentru a vedea rezultatele. Impreuna stabilim cand ne putem intalni pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face si cum putem lua cele mai bune decizii pentru performanta maxima.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaObiectivele unei campanii de promovare prin retele de socializare:

 • Crestere awareness
 • Cresterea numarului de leaduri
 • Cresterea ratei de conversie
 • Cresterea traficului
 • Reducerea costurilor de marketing
 • Castigarea de noi segmente de piata


  Studiile arata ca noul ciclu de viata al clientului puncteaza in fiecare etapa influente din social media. Oamenii care interactioneaza in mod regulat cu un brand in social media tind sa devina mai repede clienti! Prezenta pe retelele sociale te ajuta sa cresti numarul de vizitatori pe site si sa castigi o vizibilitate mai buna in mediul online.   Este bine sa fii prezent in retelele sociale unde este prezent si publicul tau tinta (Google+, Facebook, Twitter, Google Maps, Youtube) Realizam pentru tine conturi de retele sociale si iti construim campanii de promovare in social media.


  Brand Awareness prin Promovare Social Media


  Prin postari foarte bine realizate, campaniile de social media te ajuta sa concepi o audienta targetata in jurul brandului pe care vrei sa il promovezi. De asemenea, promovarea in social media iti lasa oportunitatea de a mentine permanent o relatie de comunicare cu audienta ta, crescand notorietatea brand-ului tau pe masura ce utilizatorii incep sa reactioneze la continutul publicat pe retelele sociale.


  Trafic si Rata de Conversie Crescute prin Promovare Social Media  


  Social media este un canal in plus care genereaza trafic relevant pentru afacerea ta. Majoritatea persoanelor, inclusiv potentialii clienti sau clientii tai, sunt deja prezente pe retelele sociale, iar acest lucru face din social media un canal de comunicare intre brand-ul tau si clienti. Promovarea produselor sau serviciilor prin social media poate duce la o rata de conversie eficienta pentru orice tip de business.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp