meniu
Creative Ones

Primii pasi in crearea afacerii tale online – Alege inteligent!

Ce ai face daca ai stii ca 8 milioane de persoane utilizeaza zilnic internetul, doar in Romania? Dar ca 83% dintre acestia au incredere sa achizitioneze online? Utilizeaza aceste cifre in favoarea ta, creste-ti vanzarile online!Alege ca planul tau de vanzari online sa se desfasoare rapid datorita unei solutii excelente cu usurinta in utilizare – Creare Site Wordpress .


creare site wordpress

Wordpress este o platforma online ce permite crearea unui site de prezentare sau blog. Ceea ce il deosebeste de celelalte platforme reprezinta posibilitatea de a implementa sute de mii de module Wordpress, particularizand website-ul tau in diferite moduri dorite de catre tine.

Cu un panou de administrare usor de optimizat, serviciul de creare site wordpress devine o alegere la indemana oricarui antreprenor ce isi doreste ca afacerea sa existe in mediul online.

Evolutia serviciilor de creare website utilizand wordpress

Cu specializare in PHP si MySQL, Michel Valdrighi lanseaza in 2001 b2 cafeblog cu scopul de a crea design web placut structurat. Astazi, Wordpress si-a imbunatatit considerabil interfata si posibilitatile de creare module astfel incat acesta a devenit o platforma CMS cu modalitate de actualizare frecventa.

Cu un procent de peste 19% din website-urile din lume existente pe aceasta platforma, Wordpress devine liderul serviciilor de creare site.

Avantajele serviciului de creare site in Wordpress

realizare site wordpress

Datorita segmentului full-service a companiei noastre, la Creative Ones, avantajele colaborarii sunt nelimitate. Oferim posibilitatea partenerilor nostri de a accesa servicii full, in orice domeniu de activitate al unei agentii web, asadar, daca alegi serviciul de creare site wordpress, poti obtine:

 • Creare site unic personalizat conform business-ului tau
 • Acces in timp real asupra informatiilor asupra cine, ce si cand implementeaza modificari asupra website-ului tau
 • Implementarea modulelor solicitate de catre tine
 • Creatie content website google-friendly
 • Web Design creativ oferit de catre specialistii nostri cu calificari in domeniul artelor grafice

In plus vei avea acces la serviciile de optimizare website in mediul online, prin oferirea de suport si consultant in vederea:

 • Promovarii online prin crearea campaniilor de Adwords si
 • optimizare SEO on-site si/sau off-site
 • Creare fotografii pentru magazine online. Studioul nostru este specializat chiar si in crearea fotografiilor la 360 de grade
 • Creare aplicatii custom, atat pentru Desktop sau Mobile-Friendly, serviciul de creare aplicatii custom obtine acces online un procent de 64% dintre internautii romani
 • Crearea unui CRM personalizat conform necesitatilor business-ului tau. Iti oferim posibilitatea de a-ti administra facturile, activitatea si numarul de ore al angajatilor tai, prin intermediul unei aplicatii customizate tip CRM. De asemenea, poti oferi accesul partenerilor tai, pentru a vizualiza in timp real ceea ce se implementeaza asupra proiectului lor, care este durata si de catre cine. Ofera credibilitate si transparenta serviciilor tale!
 

Obtine acces la serviciul de creare site wordpress complet

 
 1. Insereaza si editeaza usor site-ul direct din panoul de administrare.
 2. Opteaza pentru design personalizat si vei obtine o platforma wordpress usor de administrat user-friendly.
 3. Obtine web page optimizata pentru orice tip de dispozitiv. Nu pierde oportunitati de vanzare, alege varianta de creare site wordpress 100% responsive.
 4. Faciliteaza indexarea eficienta in Google a afacerii tale inca de la inceput. Obtine servicii de optimizare SEO astfel incat pagina ta online sa comunice rapid si sigur cu motorul de cautare Google. Lucreaza online targetat pana in cele mai mici detalii SEO on-page.
 5. Business-ul tau se adreseaza publicului expat? Obtine posibilitatea de a optimiza paginile in diverse limbi de circulatie uzuala.
 6. Securitatea paginii tale este cruciala. Protejeaza-ti website-ul datorita serviciilor de securizare oferite de catre echipa noastra.
 7. Adreseaza-te publicului online prin oferirea optimizarilor in materie de creatie magazine online. Acapareaza un procent de 85% dintre utilizatorii internetului mobil prin serviciul de creare aplicatii mobile.

Ce presupune serviciul de creare website wordpress?

creare site wordpress

Vino cu afacerea ta la noi! Da start afacerii tale online, prin intermediul serviciilor de consultanta oferite de catre Creative Ones, in vederea crearii unui website de la punctul zero!

Nu stii ce domeniu sa alegi? N-ai idee ce presupune gazduirea unui website sau care sunt criteriile de selectie? Noi te putem ajuta:

 • Implementarea platformei Wordpress in cadrul website-ului tau
 • Orice afacere este unica in felul sau, de aceea adaugam web design personalizat pentru succesul business-ului tau
 • Implementare meniu website in functie de brief-ul tau. Obtine consultanta specializata din partea programatorilor nostri, pentru a implementa cele mai eficiente module in cadrul website-ului tau Wordpress
 • Adaugare produse in site. Alege serviciul de fotografiere produse de la Creative Ones sau vino cu fotografiile tale, iar noi ti le adaugam in site
 • Creatie content eficient. User-friendly, google-friendly sau SEO-friendly – acestea sunt calitatile pe care ar trebui sa le detina orice content tip text din cadrul oricarui website. Obtine continut text care sa convinga utilizatorii si motoarele de cautare.

Am creat site-ul in wordpress, care este pasul urmator?

Dupa crearea website-ului in wordpress si punerea sa online in functiune, ne dorim ca utilizatorii targetati sa afle despre existenta acestuia. Ce presupune acest pas? Optimizare SEO si realizare campanii Adwords.

Serviciul de Optimizare SEO se imparte in doua ramuri:

 • SEO on-page
 • SEO off-page

SEO on-page presupune optimizarea interna a unui website, respectiv:

- Setare / includere: Meta Titluri, Meta Descrieri, Tag-uri relevante continut pagini, adaugare Tag Alt pentru continutul imaginilor, realizare link-uri seo-friendly, link-building etc.

SEO off-page reprezinta totalitatea backlinkurilor care vin din afara website-ului tau si care posteaza continut relevant utilizand ancore cu link catre tine.

Realizare website wordpress – o alegere potrivita?

site-wordpress

Daca si tu iti doresti un website cu interfata prietenoasa pentru utilizator si un panou de control usor de optimizat pentru tine, in calitate de administrator, precum si o multitudine de module si implementari ce pot fi aduse pentru personalizarea website-ului tau, atunci raspunsu este DA, serviciul de creare site pentru afacerea ta este alegerea ideala.

Obtine performante ideale google-friendly, web design personalizat si beneficii importante datorita experientei indelungate acumulate, fii parte a unui portofoliu de succes!

Afla mai multe detalii pentru realizare site wordpress, scrie-ne un brief la adresa: [email protected] suna-ne la numarul de telefon: +40 740 065 563 si da start proiectului tau pentru realizare site. Obtine consultanta specializata din partea programatorilor nostri seniori, pune in miscare rapid si simplu proiectul tau de urcare afacere online.


#creare website | #creatie website | #creare site wordpress | #realizare site wordpress |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp