meniu
01

Analiza si identificare resurse necesare

Lucram cu placere si punem pasiune in ceea ce livram, asadar primul pas este sa pregatim partea de Proiectare a aplicatiei mobile ce urmeaza a fi dezvoltate. Vom avea astfel o structura clara si bine estimata financiar si in timp.

02

Proiectarea aplicatiei Mobile (Android & IOS)

Al doilea pas este sa alocam resurse in zona proiectarii. Fiind vorba de un proiect de dezvoltare software a unei aplicatii mobile cu functionalitati in mare parte unice, avem nevoie sa punem pe hartie fiecare detaliu a proiectului ce urmeaza a fi dezvoltat. La finalul partii de proiectare a aplicatiei mobile (inclusiv partea web daca este cazul) ce urmeaza a fi dezvoltate, vom avea schite, scheme logice, descrieri complete ceea ce ne va permite ca in urmatoarele etape sa ne concentram doar pe implementare, respectiv livrarea proiectului in conditii calitative.

03

Dezvoltarea Aplicatiei mobile. Dezvoltare NATIVA pentru Android si IOS

Pe baza proiectului, stabilindu-se deja resursele necesare si avand obiectivele finale dar si pasii intermediari pentru atingerea acestora, pasul 3 reprezinta implementarea, dezvoltarea efectiva a aplicatiei.

04

Testarea si punerea in productie a acesteia

Pasul 4 este cel final care reprezinta testarea si publicarea aplicatiilor, urmand si partea de mentenanta si dezvoltari ulterioare daca este cazul.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaAvantajele crearii aplicatiilor mobile:

 • Interactiune directa cu potentialul client

 • Vizibilitate excelenta a brandului

 • Accesibilitate rapida in Google Play

 • Interfata intuitiva si prietenoasa

 • Loializarea consumatorilor

 • Posibilitatea de a notifica rapid publicul tinta

Proiectam / Realizam aplicatii mobile la comanda

Recomandam lectura cartii Cum sa Creezi o aplicatie de un miliard de dolari, pe care se poate sa o achizitionati de aici.

Fiecare client are cerinte specifice atunci cand isi doreste o aplicatie mobila pentru Android sau iOS. Realizam aplicatii mobile personalizate pentru orice tip de afacere pentru a te ajuta sa ajungi la publicul dorit si a-i putea oferi o experienta cat mai placuta. Utilizatorii aplicatiei tale se vor bucura astfel de functionalitati complexe si utile.

Studiile specialistilor Google au constatat un procent ridicat al utilizatorilor de dispozitive mobile in cadrul navigarilor pe internet, ceea ce a condus la o crestere sesizabila a conversiilor realizate utilizand dispozitivele mobile.

Daca si tu iti doresti sa vii in intampinarea publicului tau tinta, adaptarea afacerii tale la dispozitivele mobile poate reprezenta o crestere substantiala a vanzarilor tale, plasand afacerea ta in topul rezultatelor consumatorilor tai, surclasand concurenta pe pozitii inferioare tie.     

Iata care sunt beneficiile crearii unei aplicatii mobile si de ce partenerii nostri GCouriers au lansat prin intermediul nostru o super aplicatie mobila tip Uber.


Aplicatia mobila Android este un soft ce are scopul de a rula pe un dispozitiv avand sistem de operare Android. In general, sistemul Android este utilizat in cadrul dispozitivelor mobile, aplicatia Android avand scopul de a functiona pe telefon tip smartphone, tableta cu sistem de operare Android sau chiar navigatii pentru masina.


Aplicatiile mobile Android pot fi dezvoltate pentru diverse business-uri care isi doresc sa mentina la curent utilizatorii, prin intermediul unei platforme usor de accesat, utilizand telefonul mobil. Luam ca exemplu realizare de aplicatii web pentru magazine online, acestea vor include in cadrul soft-ului pentru crearea aplicatiei web o serie de factori precum: informatii de contact ale companiei (nume firma, adresa de contact, numar de telefon, website principal etc.) si oportunitatea de a achizitiona produse prin intermediul aplicatiei mobile, datorita existentei unor categorii de produse, pagini de produs cu capacitatea de a adauga in cos produsele dorite, alegerea modalitatii de plata si implicit plasarea comenzii finale.

Nota: Prin intermediul existentei unei aplicatii mobile, actualizarea informatiilor privind stocul de produse sau ofertele se simplifica substantial. Un atribut important al unei aplicatii specializate pentru telefon pentru afacerea ta, il reprezinta posibilitatea de a apela din aplicatie direct catre compania ta, facilitand astfel contactul rapid dintre utilizator-companie. Intr-o perioada in care viteza informatiei reprezinta factorul cel mai important de alegere a unei companii, serviciul de creare a unei aplicatii android poate reprezenta factorul de succes al afacerii tale.

Care este procentul de achizitie online utilizand o aplicatie mobila?

Studiile arata ca 66% dintre consumatori au aflat despre existenta unui produs/serviciu datorita internetului, fapt care devine esential in cadrul plasarii unor strategii de marketing online pentru toti utilizatorii de telefoane mobile. In cazul procentului de achizitie al produselor, se pare ca un procent de 9% cumpara utilizand un telefon mobil si 4% de pe o tableta, utilizatorii alegand in proportie de 83% achizitia utilizand un calculator dupa ce au remarcat produsul initial prin intermediul telefonului mobil. Asadar in ceea ce priveste achizitia produselor, conform informatiilor relevate de la Google, informarea consumatorilor se face de pe mobil, devenind astfel necesara adaptarea website-urilor la mobile, acolo facandu-se majoritatea traficului, utilizatorii revenind apoi pe site-ul respectiv pe desktop sa achizitioneze produsul final.


Serviciul de creare aplicatii mobile Android sau aplicatii mobile IOS se raporteaza la o experienta cuprinzatoare privind impactul mediului online asupra utilizatorilor targetati, oferind consultanta specializata in vederea alegerii structurii aplicatiei potrivite business-ului si utilizatorilor targetati in cadrul afacerii tale. Apasa Cere Oferta Aplicatii Mobile, completeaza formularul atasat si da start succesului afacerii tale

Dezvoltare aplicatii de telefon – un "must have" pentru orice business

   Cu o experienta relevanta in marketingul online si creare de aplicatii android, Creative Ones ofera de peste 7 ani solutii integrate pentru orice business. Investitia in timp si cunostintele aplicate pentru design grafic, UX, UI, optimizare si dezvoltare ofera serviciul de creare aplicatii mobile la nivel de experienta excelenta pentru utilizator.

Serviciul de dezvoltare aplicatii se poate mula pe orice tip de terminal:

creare aplicatii mobile ios windows android 

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp