meniu
Creative Ones

       In 2020 mare parte din mapamond a fost afectat de un virus, asa numitul Corona virus. In aceste perioade s-au luat mai multe decizii de protectie printre care si statul acasa. Spre "bucuria" copiilor scolile s-au inchis iar acestia au ramas acasa, departe de scoala cu activitati extra scolare in multe cazuri fara sens.

       De ce sa nu se poata face cursuri? De ce profesorii sa nu poata continua programa scolara? In 2020 exista tehnologia necesara organizarii de la distanta a cursurilor prin diverse metode tehnologice. Youtube, Google si nu numai pun la dispozitie platforme prin care se poate transmite live sesiuni de training / cursuri / sedinte la distanta.

       Echipa Creative Ones pune la dispozitie propriile servere configurate astfel incat sa sustina transmiterea de cursuri de la distanta si ofera consultanta pentru organizarea acestora, inclusiv prin platforme de notorietate la nivel international.

       De ce sa nu profitam de tehnologia anilor 2020 pentru a sta acasa si a fi totusi conectati la scoala / liceu / facultate si serviciu, protejandu-ne astfel, totodata, de virusi (daca este cazul).

       Cere o oferta personalizata si intra in legatura cu un consultant al echipei noastre (0740 065 563, [email protected]), astfel incat sa va sprijinim pentru a configura desfasurarea cursurilor online, de la distanta.

        Asadar, fie ca reprezentati:

- o scoala particulara

- orice firma care poate desfasura activitate de la distanta cu salariatii (cabinete de avocatura, de notariat, institutii publice de tot felul, etc.)

- sau chiar si scoala de stat

se poate sa sprijinim desfasurarea activitatii dumneavoastra, oferind consultanta si parametrizand impreuna retelele de comunicare online pentru copii / profesori, dupa caz.
#creare soft custom | #application programming interface | #programare web |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp