meniu
01

Ai o afacere de tip rent a car?

Ai o afacere de tip rent a car? Inchiriezi autoturisme, platforme, camioane, tiruri sau alte masini sau chiar utilaje? Platforma dezvoltata de programatorii nostri este special dezvoltata pentru astfel de afaceri.

02

Alegem design-ul potrivit

Alegem un design standard sau unul personalizat pe care il potrivim pe platforma de tip rent a car. Aplicatia Software poate fi utilizata si pentru dezvoltarea site-urilor de tip inchiriere limuzine, camioane, microbuze, ambarcatiuni, etc.

03

Furnizam propriul web server

Web site-ul poate fi gazduit pe serverele noastre, urmand sa poti primi update-uri periodice pentru platforma.

04

Administrezi parcul auto

Platforma permite ca intr-un mod intuitiv si usor sa poti administra singur propriul parc auto, dupa cum prezentam in materialele video si tutorialul de mai jos

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaCum se utilizeaza platforma Creative Ones pentru site-uri de tip rent a car

    Avem dezvoltata propria platforma special creata pentru web site-uri de tip de rent a car ce poate fi utilizata cu succes de catre afacerile de profil, atat in Romania, cat si in afara tarii. Un exemplu de astfel de site este zmile.ro

     Web Site-ul poate fi dezvoltat in mai multe limbi, iar continutul acestora se poate modifica foarte usor de catre admnistratorul site-ului din panoul de administrare a site-ului de tip rent a car.  Web site-ul este dezvoltat la comanda, custom, pe platforma laravel, iar mai multe detalii despre realizarea aplicatiilor la comanda poti vizualiza aici.

     Cu alte cuvinte, avem posibilitatea de a administra parcul auto, se poate sa adaugam autoturisme noi, poze, descrieri, descrieri meta si titluri H pentru optimizare pe motoarele de cautare, descrieri in footer individual pentru fiecare pagina si autoturism in parte, si asa mai departe. 

         De asemenea in cadrul platformei, se poate sa administram si sa modificam usor preturi intr-un mod diferit pe zile si alte functionalitati pe care le descriem in amanunt in cele ce urmeaza.               


Meniul CMS din cadrul panoului de administrare a site-ului de tip rent a car dezvoltat de catre echipa noastra.


Carousel - modifica Titlul si subtitlul daca punem texte in loc de logo

                   - modifica titlurile si descrierile bannerelor de pe homepage. Pe zmile.ro se poate observa fiecare text de pe fiecare banner, iar acesta este administrabil din panou.

About US - modificam  sectiunea de sub banner, de pe homepage, unde avem de asemenea 3 zone pe care sa le adaptam cu propriul text, precum in imaginea de mai jos.


Info Box - modificam primele sectiuni de sub bannere si ICON-urile acestora, avem unele icon-uri din care putem alege dar se poate sa urcam si propriul nostru icon, pentru personalizare

             - de asemenea, pe mobile, telefonul este clickabil si se poate suna direct apasand de pe mobil pe telefon.

             - la fel si e-mail-ul este clickabil si astfel se directioneaza spre trimiterea de e-mails.

Our Cars - permite administrarea textului, respectiv a titlului din sectiunea "Masinile Noastre"

Call to Action - permite administrarea textelor din zona de dupa prezentarea listei cu autoturismele pe care le avem la inchiriat. Aici consideram ca ar fi potrivit un mesaj de tip Call to Action pentru ca urmeaza completarea formularului de contact.

FAQ, Frecvent Questions - avem si aceasta zona de intrebari frecvente, de asemenea cu texte administrabile. Sunt trecute mai multe zone de intrebari frecvente pe care le putem completa.

Contact Form - se poate administra textul titlului.

Why Register - avem posibilitatea de a trece unele beneficii suplimentare pentru deschiderea contului si de asemenea se pate sa setam icon-ul potrivit pentru aceasta zona. Asadar, se poate sa incurajam clientii sa deschida cont pe site pentru a beneficia de diverse avantaje cum ar fi istoricul rezervarilor, anulari, reprogramari, etc.

Free Benefits - Avem creata aceasta zona pe homepage prin care se poate sa evidentiem mai bine cele mai importante avantaje pe care le are compania noastra respectiv a site-ului de tip rent a car.

Date contact - Se completeaza datele de contact si iconitele acestora iar acestea sunt administrabile, de asemenea. 

Un alt Meniu in cadrul panoului de administrare al site-ului de tip rent a car, meniul SETARI, are urmatoarele specificatii:

    Aici se poate sa adaugam marcile masinilor si sa alegem si poze si denumiri sugestive, sa adaugam specificatii si optiuni extra cu ICON-uri custom.    Se poate de asemenea sa adaugam marci noi de masini cu poze si descriere; Specificatii auto, respectiv cele pe galben din pagina de listare si pagina de auto de pe site-ul de tip rent a car;

    Se poate sa adaugam optiuni extra, avem aici ca si exemplu GPS si Scaun de copil. Se poate sa adaugam o optiune noua, iar aceasta va putea fi adaugata si ea pe langa celelalte optiuni extra.

    Tab Setari, iar aici se poate sa setam unele texte pentru SEO dar si conturile retelelor sociale si textele mesajelor e-mail care se transmit pentru confirmari de rezervare si asa mai departe. Putem seta Meta Title si Meta Descriere pentru homepage sau pentru toate paginile din site daca nu sunt setate individual pe fiecare pagina in parte.

Meniul Clienti din cadrul panoului de administrare a site-ului de tip rent a car.

    Este Meniul (pe backend) in care vizualizam toti clientii care au deschis cont si de asemenea se poate sa cautam dupa nume, adresa de e-mail sau telefon. Daca dam o comanda acum, de test aceasta va aparea in meniul atat aici in meniul Clienti de unde avem posibilitatea sa intram pe client si eventual sa ii corectam datele sau sa ii resetam parola. De asemenea, avem posibilitatea sa il inactivam sau sa il stergem cu totul.

Rezervarile mele.

     Aici este zona unde primim rezervari noi si de unde se poate sa administram statusul acestora. Meniul clienti si cel de rezervari vor fi singurele utilizate pe parcursul desfasurarii activitatii, avand in vedere ca textele, preturile si restul setarilor vor fi introduse deja.

     Bineinteles, la adaugarea de noi autoturisme sau daca se schimba ceva la cele existente deja, avem posibilitatea sa modificam foarte usor pe parcurs.Meniul Masini.

     Aceasta este cea mai importanta zona, aici se poate sa administram autoturismele noastre. Avem posibilitatea sa le stergem sau sa modificam descrierile, modelul, VIN-ul, nr masinii, sa adaugam extra optiuni, etc.

      De asemenea, daca avem date in care masina nu este disponibila se poate sa bifam aceste date ca si inactive, iar autoturismul nu se va mai putea rezerva in acea perioada.


        Asadar, in cadrul panoului de administrare al site-ului de tip rent a car avem posibilitatea de a seta urmatoarele:

- Specificatii auto inchiriat unde trecem numarul de locuri disponibile, Capacitatea portbagajului in Litri, numar Usi, Aer Condifionat (Da/Nu), Tip Motor (Diesel, Benzina) si alte optiuni pe care le putem adauga nelimitat.

- Optiuni suplimentare pentru autoturismul de inchiriat, unde se poate sa activam/dezactivam extra optiunile pentru rezervari cum ar fi: scaun de copil, GPS, lanturi de zapada, sau oricate altele pe care le puteti introduce suplimentar

- Preturi aici se pot introduce preturile pe zi intr-un mod diferit pe transe de zile. Bineinteles ca pentru o perioada mai mare de rezervare avem posibilitatea de a introduce preturi / zi in mod diferit, iar aceasta optiune este esentiala si specifica platformelor de tip rent a car.

- Datele de inactivitate a autoturismului pentru a scoate de la rezervare autoturismul in perioada respectiva in situatia in care este in service sau pur si simplu dorim sa il dezactivam

- Campuri Meta utilizate la optimizarea SEO pentru motoarele de cautare, iar aici avem optiuni de editare separata pentru Meta Title, Meta Descriere, Descriere si keywords separate pentru footer, etc.

Alte Setari suplimentare pentru platforma de tip rent a car dezvoltate pe zmile.ro

Avem posibilitatea de a alege ordinea de afisare a autoturismelor pe care le avem la inchiriat, iar acest lucru il facem din meniu conform pozei de mai jos, prin "drag and drop", cu mouse-ul.


In imaginea de mai jos prezentam cum se poate administra optiunile suplimentare ale autoturismelor, adaugand oricate optiuni dorim, intr-un mod dinamic, direct din panoul de administrare fara interventia unui programator web.

Aplicatia software dezvoltata pentru site-uri de tip rent a car poate fi utilizata si pentru alte afaceri precum:

- platforme software pentru inchirieri microbuze,

- software pentru inchirieri camioane,

- software inchirieri tiruri,

- site-uri de incrhirieri rulote,

- site-uri pentru inchirieri limuzine, etc
Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

  • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
  • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
  • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
  • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
  • Google MBA program 2015
  • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp