meniu
01

Contacteaza-ne

Ai o afacere si vrei sa te promovezi online? Contacteaza-ne si da-ne mai multe detalii despre business-ul tau sau vino in locatia noastra pentru a discuta in amanunt despre serviciile de care ai nevoie.

02

Strategie promovare online

In functie de serviciile de promovare pentru care optezi, Facebook/Google Ads, e-mail marketing, SMS marketing, SEO sau promovare in social media, realizam o strategie conforma cu obiectivele tale de business.

03

Implementare strategie de promovare online

Implementam strategia stabilita pentru fiecare canal de promovare in parte, fiind atenti la detalii si urmarind cu interes evolutia eforturilor depuse pentru promovarea online a brand-ului tau.

04

Raportare campanii promovare online

Ne place sa cunoastem care sunt rezultatele strategiilor implementate si sa te tinem la curent cu reusitele noastre. Lunar primesti un raport cu evolutia rezultatelor, indiferent de canalul de promovare ales.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaAlege serviciile de promovare online - fa-ti business-ul (re)cunoscut!

promovare online

Afla cum poti creste cu peste 50% performanta campaniilor tale de promovare! Cum procedam?

 • Apasa butonul "Incepe acum" si detaliaza-ne activitatea business-ului tau
 • GRATUIT vei obtine un audit de business
 • Ne intalnim si iti prezentam serviciile potrivite de promovare pentru afacerea ta
 • Inainte de implementarea planului de marketing ne consultam pentru stabilirea ultimelor detalii
 • Implementam si masuram rezultatele
 • Vei primi rapoarte saptamanale sau lunare in functie de alegerea ta
 • Detine controlul deplin asupra campaniei tale de publicitate online, datorita aplicatiei noastre tip CRM
 

Cui se adreseaza serviciul de promovare online?promovare-online-firma
Deti deja un business online sau iti doresti crearea unuia? Fie ca te afli in prima sau a doua situatie, serviciul de promovare online te va face cunoscut in fata publicului tau tinta. Cum poate fi vazuta afacerea ta de catre potentialii clienti? Prin intermediul canalelor de comunicare. Indiferent de tematica afacerii tale online, poti adapta o serie de canale de comunicare principale, prin intermediul carora afacerea ta va deveni cunoscuta iar vanzarile tale vor creste. Arata-le oamenilor cum produsul sau serviciul tau ii poate ajuta si prezinta-l intr-un mod creativ! Noi te ajutam sa treci dincolo de ecrane printr-un design atractiv si un mesaj de impact.


Care sunt principalele canale prin intermediul carora publicul meu tinta ma poate gasi?

promovare-online-pret
Sa facem un exercitiu de imaginatie: tu esti in cautarea unei agentii pentru promovare online. Pentru a gasi partenerul potrivit, primul pas pe care l-ai facut a fost cautarea pe Google. In urma cautarilor utilizand anumite cuvinte cheie, ti s-au afisat o serie de rezultate. Aceste rezultate, in functie de indexul Google, se pot concretiza in aproximativ 1-20 de pagini. Statisticile spun ca peste 80% dintre internauti acceseaza doar primele 3 rezultate afisate in Google, renuntand la cautarea initiala daca raspunsul la intrebarea acestora se afla printre primele 3. Urmatoarele rezultate afisate pe prima pagina in cadrul motorului de cautare Google primesc si ele un numar de vizite, insa statistic mai scazut fata de anterioarele. Asadar, cum ma poate gasi publicul meu tinta? Prin intermediul motorului de cautare Google


Vreau sa ajung pe Google!

promovare-online-business


In general orice pagina existenta in cadrul unui website se afla in indexul motorului de cautare Google. Insa, scopul nostru nu este de a ne afla in cadrul motorului de cautare ci de a fi vazuti si indexati eficient. Ce inseamna sa fim vazuti eficient? Pentru a fi vazuti eficient ne folosim de cele mai recunoscute instrumente de promovare online afacere, pentru a atinge rezultatul dorit stabilind o strategie de publicitate cu rezultate pozitive. Primul pas: Stabilim publicul tinta Un aspect foarte important il presupune cunaosterea publicului tinta, odata cunoscut vom sti cui ne adresam si implicit vom calcula modalitatea potrivita de abordare. Pasul doi: Optimizam paginile in website Continutul optimizat SEO on site poate fi determinat de anumiti factori de care trebuie sa tinem cont in crearea contentului potrivit pentru publicul nostru tinta. Dincolo de aspectele tehnice in crearea continutului SEO on-site este foarte important mesajul pe care il transmitem utilizatorilor nostri. Transmiterea mesajului potrivit trebuie sa alterneze intre: subiectul ales – redundanta acestuia – cuvintele cheie alese. Datorita serviciului de content writing, vei obtine mesaje si Call to action-uri testate pentru ca mesajul tau sa ajunga integral catre publicul tinta ales.


Care este importanta modalitatii de abordare pentru promovare online?

tipuri-de-promovare-online
Sa presupunem ca detinem o afacere online legata de creare mobilier la comanda si ne dorim ca website-ul de prezentare sa beneficieze de promovare online eficienta. Pe langa importanta imaginilor alese pentru a transmite domeniul de activitate dar si calitatea serviciilor prestate, este important ca paginile de produs existente in site sa detina informatii unice, care sa detalieze produsele aflate in gama. Este necesara: asezarea in pagina, numarul de cuvinte utilizate, unicitatea textului si cuvintele cheie alese.


Ce sunt cuvintele cheie in promovare afaceri online?

cuvinte-cheie-promovare-online
Cuvintele cheie cu care alegem sa promovam un business reprezinta acea sintaxa formata din 2-3 cuvinte pe care utilizatorii sau publicul tinta al respectivei afaceri il utilizeaza pentru a cauta produsele/serviciile in cadrul motorului de cautare cu scopul de a face achizitia ulterioara.
Cum alegem cuvintele cheie potrivite? Cuvintele cheie potrivite se aleg in functie de specificul business-ului, in urma unei analize a concurentei dar si al potentialului acestora. Pentru a optimiza o astfel de campanie alegem serviciile de optimizare SEO pentru dezvoltari on-site. Integrarea cuvintelor cheie se vor face in site cu ancore in afara acestuia, utilizand website-uri cu domeniu conex de activitate. Aceleasi cuvinte cheie, precum si altele adiacente, vor fi utilizate pentru a porni campania Google Adwords, astfel vom da startul cresterii traficului in site.


Care sunt principalele metode de promovare online a unui produs?

pret-promovare-online
Exista mai multe modalitati de marketing online prin care iti poti dezvolta afacerea in mediul online, rapid si eficient. Iata o parte dintre cele mai cunoscute dintre acestea: Google Adwords ( Campanii PPC – Pay Per Click) Campaniile de promovare online de la Google Adwords reprezinta singura oportunitate de afisare a rezultatelor in cadrul motoarelor de cautare prin metode platite catre Google. Aceasta iti ofera posibilitatea de a crea rezultate rapide, obtinand afisarea website-ului tau pe prima pagina a motorului de cautare, inca de la inceputul campaniei. Dezavantajul acestei campanii il reprezinta faptul ca daca vei renunta la plata serviciului Google Adwords, traficul catre website-ul tau se va opri. Promovare online SEO Asa cum am precizat mai sus, vizibilitatea rezultatelor din optimizare SEO presupune trecerea timpului in aproximativ 3-6 luni de la inceperea campaniei. Avantajul campaniilor de optimizare SEO il presupune existenta traficului pe website chiar si dupa incetarea optimizarilor in acest sens, SEO fiind o serie de factori optimizati pentru a reda rezultate pe termen lung. Promovare online a unui site utilizand Social Media Ca si Adwords, campaniile de promovare online utilizand metode tip Social Media presupun generarea imediata de rezultate, acestea existand atat timp cat campania ruleaza. Avantajele sunt ca acestea se pot face chiar si gratuit prin postari frecvente in Social Media iar activitatea frecventa in cadrul conturilor de Social Media influenteaza pozitiv campaniile SEO. Principalele conturi pentru postari Social Media sunt: Facebook, Twitter, Linkedin, Google Plus.


Cum obtin servicii personalizate de promovare online?

La Creative Ones serviciul de promovare online a unui site este personalizat in functie de specificul acesteia. Apasa butonul de mai sus si Incepe acum propria campanie de publicitate online!


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp