meniu
01

Contacteaza-ne

Ai o afacere si vrei sa te promovezi online? Contacteaza-ne si da-ne mai multe detalii despre business-ul tau sau vino in locatia noastra pentru a discuta in amanunt despre serviciile de care ai nevoie.

02

Strategie promovare online

In functie de serviciile de promovare pentru care optezi, Facebook/Google Ads, si promovare in social media. Realizam impreuna o strategie conforma cu obiectivele tale de business. Iti oferim un audit gratuit pentru conturile deja existente.

03

Implementare strategie de promovare online

Implementam strategia stabilita pentru fiecare canal de promovare in parte, fiind atenti la detalii si urmarind cu interes evolutia eforturilor depuse pentru promovarea online a brand-ului tau.

04

Raportare campanii promovare online

Ne place sa cunoastem care sunt rezultatele strategiilor implementate si sa te tinem la curent cu reusitele noastre. Lunar primesti un raport cu evolutia rezultatelor, indiferent de canalul de promovare ales.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaO buna campanie ppc/marketing online reprezinta un plan de acțiune ce are ca si scop cresterea unei afaceri, afacerea ta. Lasa aceasta responsabilitate pe umerii unei Agentii Partenere Google si bucura-te de rezultate.

 • Apasa butonul "Cere Oferta"
 • GRATUIT vei obtine un audit de business
 • Dupa prima noastra discutie, ne punem pe treaba pentru a afla cat mai multe informatii relevante despre competitia specifica a firmei tale
 • Dupa ce am dezvoltat strategia, echipa noastra de specialisti o va implementa avand ca si scop cresterea rapida a afacerii tale
 • Totul va fi monitorizat 24/24 si raportat
 • Datorita aplicatiei dezvoltate de noi, detii controlul deplin asupra campaniei tale de publicitate online

Facebook Ads

Utilizarea anunturilor Facebook devine o parte esentiala din aproape oricare strategie de promovare pe social media. Publicitatea platita pe Facebook pare sa fie una dintre modalitatile rapide de a influenta impactul continutului dvs in randul publicului.

GO Cere oferta


Google Ads

Atunci cand investesti in Google Ads, investesti in afacerea ta. Utilizand Google Ads ajungi pe prima pagina in Google in maxim 24 ore pentru anumite cuvinte cheie targetate. Ocupa-te de celelalte detalii administrative ale firmei tale si lasa pe seama unei echipe de specialisti marketing-ul digital.

GO Cere oferta


Instagram Ads

E dovedit faptul ca oamenii reactioneaza mult mai bine la imagini si videouri decat texte sau sloganuri. Mesajul transmis trebuie sa ajunga rapid si concis pentru a putea atrage cat mai multi consumatori. Promoveaza-te prin Foto Ads, Videos Ads, Carousel Ads sau Stories Ads!

GO Cere oferta


Youtube Ads

Youtube este al doilea cel mai mare motor de cautare din lume, iar in fiecare minut se posteaza 72 de ore de continut. In cazul acesta, de ce nu ai vrea sa-ti promovezi serviciile pe aceasta platforma?

GO Cere oferta


LinkedIn Ads

Prin LinkedIn Ads anunturile tale pot fi targetate catre o audienta foarte specifica datorita multitudinii de date demografice. Studiile au aratat faptul ca 94% dintre marketerii B2B folosesc LinkedIn, determinand-o ca fiind cea mai eficienta platforma pentru a atrage acest tip de public tinta sau pentru a aduce lead-uri.

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp