meniu
Creative Ones

Crearea platformei online de joburi


        Suntem mandri sa anuntam faptul ca, din portofoliul Creative Ones face acum parte proiectul ADMIS.


    Ce este proiectul ADMIS, platforma e-jobs dezvoltata de catre Creative Ones?

            In cadrul acestui proiect, obiectivul nostru s-a aliniat cu cel al ONG-ului Aliat, si anume reducerea numărului de comunitati marginalizate in care exista persoane apartinand minoritatii rome aflate în risc de saracie si excluziune sociala din zona de Vest a orasului Harsova, prin implementarea de masuri integrate. Acest proiect a luat fiinta prin Fondul Social European, Programul Operational Capital Uman cu axa prioritara de incluziune sociala si combaterea saraciei pentru a cel putin 600 de persoane de persoane vulnerabile.


    Detalii despre platforma e-jobs ADMIS

         Site-ul aliat-admis-jobs.ro si functionalitatile specifice unei platforme online de joburi sunt realizate integral de programatori si designeri seniori din cadrul agentiei Creative Ones. Intreaga structura a platformei a fost conceputa pentru ca rezultatul sa fie orientat spre a oferi vizitatorilor o experienta user-friendly si pentru a putea fi utilizata cat mai eficient pe toate device-urile.


    Beneficiile crearii site-ului online de joburi

Aceasta platforma de e-jobs se adreseaza atat persoanelor calificate dar si celor care nu au avut contact cu campul muncii sau sunt asistati social.


Dupa ce noul vizitator si-a creat contul , toate informatiile ce au in vedere aptitudinile candidatului sunt deja afisate, utilizatorul doar selectand ce se potriveste pentru el spre a fi afisat in CV. S-a optat pentru acest sistem, deoarece scurteaza foarte mult timpul de completare a tuturor campurilor, iar principiul ce a guvernat aceasta structura a fost ghidat de ideea de a oferi userului un mod simplu de interactiune cu site-ul de joburi online.Dupa ce noul utilizator si-a creat contul si a inregistrat interesele, un alt set de avantaje sunt reprezentate de:


  • Site-ul analizeaza in timp real ce job-uri i se potrivesc

  • In functie de job-ul ales spre care doreste sa-si trimita CV-ul online, ii este afisat in procente cat de mult se potriveste cu criteriile indicate de angajator

  • Tot in functie de interesele selectate de el, web site-ul de joburi online afiseaza articole relevante despre domeniul candidatului de activitate (articole juridice simodificarea legislatiei pe codul muncii, ultimele noutati pentru candidati si angajator, sfatul online al specialistului, etc.)

  • pe platforma online de joburi Ii vor fi afisate intotdeauna cele mai recente oferte de lucru. Aceasta afisare este in legatura directa cu aptitudinile sale si cu vechimea candidatului pe campul muncii


Pentru o platforma online de aplicare joburi, cea mai importanta este dovada compatibiltiatii - in acest sens Creative Ones a implementat un sistem ce ii arata candidatului cat la suta indeplineste din cerintele dorite de angajator.


     

    Designul platformei si a site-ului de e-jobs, ADMIS


            Siteul este preocupat sa isi intampine vizitatorii oferindu-le o experienta placuta. Programatorii impreuna cu echipa de la design si marketing online l-au structurat intr-o maniera in care sa intruneasca toate principiile de design UX/UI pornind de la o simplitate armonioasa. Astfel, toate elementele grafice si butoanele sunt menite pentru a-i oferi user-ului imbunatatirea calitatii timpului petrecut pe site si pentru a-l conduce la toate elementele care il intereseaza intr-o maniera intuitiva.

            ADMIS a fost conceput pentru a fi un site si o platforma de e-jobs flexibila, actualizate permanenta, informatia fiind proaspata iar aceasta trasatura este pusa in valoare si pe homepage prin bannerele ce ruleaza anuntand oferte noi de job, servicii, anunturi importante, schimbari legislative, – toate acestea sustinand strategia pe care s-a mers de la bun inceput, simplitatea platformei de e-jobs.

            Suntem foarte bucurosi pentru faptul ca am reusit concretizarea acestei provacari,  dar si pentru ca la lista noastra de se adauga si aceasta minunata colaborare.


Vizitati site-ul realizat de Creative Ones pentru platforma de e-jobs: http://aliat-admis-jobs.ro

Mai jos, echipa noastra a realizat diverse tutoriale despre cum se creeaza un cont de companie:

Un alt tutorial realizat noi, menit sa faca mai usoara intelegerea procesului, este despre Dashboard:

Pentru mai multe detalii despre realizarea aplicatiilor software la comanda, vezi aici.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp