meniu
01

Contacteaza-ne pentru analiza proiectului.

Ai o idee de business si vrei sa creezi un site de prezentare? Contacteaza-ne pentru a face primul pas catre un website de succes. Analizam obiectivele tale si ne punem de acord cu privire la acestea si planul cu etapele prin care le vom atinge.

02

Web Design-ul Site-ului de Prezentare

Specialistii nostri, absolventi ai Scolii de Arte, realizeaza design-ul site-ului de prezentare, reprezentand cat mai bine vizual elementele care caracterizeaza business-ul tau.

03

Dezvoltarea Site-ului de Prezentare Personalizat

Dupa ce design-ul este aprobat de echipa, dar si de tine, il implementam cu grija, tinand cont ca website-ul sa fie responsive pe orice tip de dispozitiv de pe care este accesat.

04

Testarea si Lansarea Site-ului de Prezentare

Ne asiguram ca noul tau site este complet functional si nu prezinta erori, urmand ca mai apoi sa fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatorii interesati.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaSolicita Oferta pentru:
  • Realizare site de prezentare, optional cu design personalizat

  • Platforma moderna

  • Consultanta web gratuita

  • Creare logo unic

  • Realizare site de prezentare cu panou de administrare

  • Numar nelimitat de pagini web

  • Multilingvism

  • Realizare formular de contact site (in diverse variante)

  • Alte servicii de web design si suport tehnic


  Prezenta online prin crearea unui site web este vitala pentru orice afacere care isi propune sa creasca in cel mai scurt timp si sa fie competitiva in mediul online.


  Iti oferim servicii complete de creare site prezentare, avand experienta dezvoltarii unui numar mare de site-uri cu design web atractiv si un continut bine organizat.

  Creste credibilitatea si perceptia clientilor fata de compania ta! Imaginea companiei tale este esentiala, ea poate atrage clienti sau din contra, ii poate orienta catre competitie. Increderea in brand si in imaginea companiei inseamna peste 50% din decizia de cumparare, conform studiilor avansate de marketing si a evaluarilor manageriale.


  Avantajele realizarii unui site web de prezentare cu design personalizat:

  • Crearea unui site web reprezinta de fapt o carte de vizita online, cu ajutorul careia veti atrage noi clienti;

  • Printr-un web site, oferta companiei tale este continuu la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7/7;

  • Te poti adresa atat pietei nationale cat si celei internationale (crearea site-ului poate tine cont de prezentarea continutului in mai multe limbi);

  • Costurile de promovare online sunt mult mai mici decat in cazul altor forme de publicitate;

  • Costuri reduse de realizare si de intretinere a site-ului (se poate limita doar la partea de gazduire pe server, insa este recomandat un serviciu profesional de mentenanta a web site-ului si promovarea online a acestuia);

  • Modalitate simpla de a fi contactati prin formularul de comanda/contact a site-ului sau email, telefon, direct prin intermediul site-ului creat.


  Realizare Site Prezentare cu Design Unic, Personalizat


  Fiecare dintre proiectele pentru care realizam site-uri de prezentare este unic in felul sau, iar noi avem grija ca acest aspect sa fie cat mai bine delimitat prin design-ul creat. Detaliile sunt importante in web design si atentia indreptata catre acestea ne-a ajutat sa reprezentam vizual cu succes zeci de business-uri care au apelat la serviciile noastre.


  Creare Site Prezentare Responsive


  Utilizatorii pot ajunge pe site-ul tau de pe diferite dispozitive, astfel ca acesta trebuie sa isi poata adapta design-ul si continutul pentru orice rezolutie. Ne asiguram ca fiecare dintre site-urile dezvoltate au capacitatea de a se adapta, fiind optimizate pentru toate dispozitivele.


  Realizare Site Prezentare Administrabil


  Cu siguranta de-a lungul timpului o sa iti doresti sa modifici sau sa mai adaugi informatii pe site-ul de prezentare, astfel ca asiguram dezvoltarea unui site usor administrabil, pentru ca tu sa poti administra singur continutul, meniul sau sectiunile din acesta.


  Realizare Site Prezentare Optimizat SEO


  Pentru a putea fi gasit de potentialii tai clienti atunci cand acestia fac o cautare pe Google, site-ul trebuie sa fie cat mai bine optimizat pentru motorul de cautare. Atunci cand dezvoltam un site ne indreptam mereu atentia catre optimizarea SEO  a acestuia, pentru a-ti asigura succesul printre competitorii din domeniul tau.


  Promovare Online Site Prezentare


  Este foarte important sa fii acolo unde clientii cauta produsele si serviciile pe care le oferi. Astfel spus, crearea unui site web de prezentare si un plan de promovare online bine pus la punct vor fi cheia succesului afacerii tale. Pentru servicii de Marketing Online si pachete de Optimizare SEO, va invitam sa vizitati paginile dedicate din site-ul nostru (click aici).


  Experienta de peste 7 ani in proiectare si realizare site-uri web profesionale. Cere acum o oferta personalizata pentru crearea website-ului tau! Afla cum sa creezi un site web de succes!


  Exclusiv, la Creative Ones. Se poate sa alegem intre unele schite template care apoi pot fi populate cu un design personalizat, vezi template-urile aici: Template Site-uri de Prezentare si Magazine Online deja realizate la nivel de schita

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp