meniu
01

Prezentare Proiect Aplicatie Web Based

Fiecare partener cu care lucram are un plan de lucru pentru proiectul si o idee de afacere grozava, astfel incat primim cu placere si interes solicitarea ta pentru dezvoltarea unei aplicatii web based la comanda.

02

Ne Intalnim pentru Proiectarea Aplicatiei Custom

Stabilim o intalnire sau discutie online/telefon in care sa discutam dezvoltarea aplicatiei web, urmand ca apoi sa pregatim terenul pentru Pasul 3, respectiv semnarea contractului si Proiectarea aplicatiei software la comanda sau Proiectarea implementarii cerintelor de dezvoltare a aplicatiei software.

03

Analiza si Proiectare Software pentru Aplicatia Web Based la Comanda

Orice aplicatie software pe care o dezvoltam la comanda incepe cu partea de proiectare. Practic, avem nevoie sa detaliem fiecare pagina in parte cu functiile si informatiile prezentate, astfel incat timpul de executie, respectiv costul sa fie redus la minim. In aceasta etapa se dezvolta wireframe-ul, respectiv schita aplicatiei software cu toate informatiile necesare pentru aceasta.

04

Dezvoltarea Aplicatiei Software la Comanda

Dupa stabilirea schitelor si a documentelor de lucru continuam cu aprobarea designului si implementarea din punct de vedere vizual si functional urmand ca apoi sa legam programarea functiilor si conectarea bazelor de date. Foarte important: Lucram doar pe GIT, un sistem de versionare avansat care ofera backup suplimentar si posibilitatea de a se lucra in echipe extinse, vezi detalii aici.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experienta

Avantajele utilizarii aplicatiilor software dezvoltate la comanda:

 • Un nivel inalt de automatizare a activitatii
 • Cresterea vizibila a eficientei afacerii
 • Mai mult control prin eliminarea erorii umane
 • Imbunatatirea relatiei cu clientii
 • Folosim ultimile tehnologii si garantam mentenanta pe termen nelimitat
 • Suport pentru proiectare si implementare aplicatie prin manager de proiect dedicat
 • Un exemplu de Proiectare a unei aplicatii dezvoltate la comanda
Avem experienta in realizarea de aplicatii de tip UBER. In 2017 lansam Gcouriers, una dintre cele mai complexe aplicatii web si Android din Romania. Iata mai jos, filmul de prezentare:

         
Cum poti creste succesul afacerii tale prin crearea de aplicatii web based personalizate, folosind cele mai noi solutii de programare web si alte tehnologii informatice? Programarea Web si internetul ofera acum solutii ce atrag anual pentru unele firme miliarde de euro, solutii pe care deja le-am implementat pentru mai multe companii. Fiecare afacere are nevoie de aceste noi tehnologii si solutii pentru a atrage clienti, pentru a oferi servicii de suport si mentenanta sau pentru a gestiona activitati multiple in cadrul firmei intr-un mod eficient. Gandeste-te la firme din domeniul telecomunicatiilor, cum ar putea sa gestioneze activitatea fara softuri performante, care sa gestioneze si sa factureze automat mii de clienti?
        Cum ar putea exista bancile fara aplicatii web sau softuri lucrate la comanda care sa automatizeze activitatea? Evitarea pierderilor si dezvoltarea unei afaceri se realizeaza doar printr-o gestionare cat mai eficienta a acesteia, in special prin aplicatii software personalizate care sa permita luarea de decizii in cunostinta de cauza.Din fericire, azi este mai usor decat acum 10 ani sa atragi mii de clienti si sa dezvolti afaceri de milioane de euro in doar cativa ani. Adaptarea la noile conditii si cresterea eficientei afacerii prin aplicatii custom sunt esentiale pentru afacerea ta.Punem impreuna viziunea ta si experienta noastra pentru a adapta tehnologiile si pentru a creste afacerea si veniturile companiei tale. Raspundem exact la asteptarile si nevoile tale si ale clientilor tai. Tipuri de aplicatii create de catre colegii nostri specializati in Programare web:
 • Aplicatii web de tip CRM, programate personalizat
 • Aplicatii personalizate pentru eficientizarea managementului vanzarilor
 • Aplicatii pentru gestionarea si trimiterea automata de mesaje prin SMS (integrate prin API in alte aplicatii web based). Vezi detalii despre Creative SMS            
 • Creare aplicatii web based pentru managementul proiectelor si al taskurilor
 • Crearea de diverse aplicatii web pentru monitorizarea activitatii angajatilor
 • Dezvoltare aplicatii web de pontaj
 • Programe de facturare si aplicatii de gestionare a facturilor sau/si a comenzilor
 • Aplicatii web de scanare si preluare automata de date de pe internet
 • Aplicatii web de automatizare a diverselor activitati online
 • Crearea de aplicatii pentru managementul evenimentelor sau al rezervarilor si gestionarea eficienta a acestora
 • Crearea de aplicatii web automatizate pentru facilitarea retentiei clientilor
 • Aplicatii web pentru stabilirea si analiza preturilor
 • Alte aplicatii personalizate (custom), programate web based in functie de solicitarile transmise din partea beneficiarilor
Exemple de aplicatii (soft) programate personalizat (custom) create de catre echipa de programare web a Creative Ones: Pe parcursul anului 2016 am lucrat la dezvoltarea noului web site atvrom.ro si a platformei de tip CRM a acestuia, care gestioneaza peste 30 de alte site-uri legate in acelasi admin si aceeasi baza de date, utilizand framework-ul PHP Laravel.

atvrom.ro aplicatie software dezvoltata la comanda

Clientii, comenzile si alte componente principale ale afacerii ATVROM sunt gestionate acum de catre aplicatia software dezvoltata la comanda pentru clientul nostru, iar din punct de vedere design, web site-ul atvrom.ro, unul dintre cele mai atent lucrate site-uri din Romania, a inregistrat vanzari cu peste 50% mai mari odata cu lansarea acestuia. Cresterea vanzarilor s-a datorat atat prezentarii produselor pe un web site premium, lucrat impecabil, care se incarca rapid desi pozele si informatia se regasesc din plin, cat si mai ales sistemului de preluare, administrare comenzi care intr-un mod semi - automatizat permite ca doar din cateva click-uri sa se oferteze iar apoi sa se genereze factura si urmarirea incasarii, ceea ce a eficientizat procesul de vanzare reducandu-l la minimum, detalii aici..

     Alte exemple de aplicatii web based si mobile pe care le-am creat de-alungul timpului sau le avem in dezvoltare, se pot vizualiza aici (Aplicatii web si mobile la comanda).

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp