meniu

            Creative CRM (Management al Relației cu Clienții) este una dintre aplicațiile software dezvoltate de Creative Ones prin care se gestionează activitatea companiei tale, respectiv ce anume lucrează fiecare salariat în parte pentru clienții săi. Datorită acestei aplicații, câștigi control deplin asupra afacerii tale și obții o nouă perspectivă și abordare de lucru.

            Această aplicație se potrivește pentru orice tip de afacere, neexistând practic un anumit domeniu standard de activitate.

            Nu există posibilitatea ca informațiile să dispară sau să fie neprotejate, deoarece totul este stocat incloud, informațiile putând fi disponibile oricând și oriunde de pe orice device.

          Modul de lucru in Creative CRM este unul intuitiv și simplu cu două interfețe. Prima interfață este cea de Admin (interfața managerului), iar cea de-a doua este interfața utilizatorului salariat.

            Aplicația permite vizionarea în timp real la ce lucrează întreaga echipă. Se poate vizualiza de cât timp au început să lucreze, ce pauze au avut, cât au totalizat pauzele și când au venit, dacă este cazul, când au plecat de la lucru. De asemenea, se poate vedea în timp real la ce lucrează fiecare membru al echipei dar și a mai lucrat în ziua respectivă.

            Aplicația Creative CRM poate fi utilizată pentru managementul activității salariaților în cadrul companiei, dar și pentru a raporta, a primi tichete din partea clienților sau a gestiona proiectele și task-urile acestora.

            Crearea unui nou user se realizează din meniul Team - Staff, iar la această secțiune se afișează deja câți useri sunt până la momentul actual. Adăugarea userului se face prin e-mail și parolă iar după i se selectează rolul. Creative CRM se poate utiliza și de către avocați, notari sau alte companii care oferă servicii, în special cu plata la oră dar nu numai. Există posibilitatea de a i le seta noului user mai multe informații precum profil de LinkedIn, Facebook, dată de naștere etc.

            Pentru ca noul user să lucreze la un proiect, adminul trebuie ofere acces, doar acesta poate crea proiecte și aloca useri, din meniul Client Project - Project List.

            Când salariatul ajunge la birou, acesta accesează All Client Project, pentru a vedea toate proiectele pe care le are alocate. După ce va da click pe proiectul de care intenționează să se ocupe, cronometrul începe să înregistreze timpul lucrat pe acest proiect, timp ce este înregistrat în mod general și se traduce prin timp alocat pentru analiza sau creare task-urilor.         

            În momentul în care s-a creat un task nou, se notifică automat prin e-mail cei implicați, inclusiv Clientul dacă este cazul.

            Aplicația are diverse TAB-uri în cadrul cărora pot fi menționate anumite informații: Files - cu toate fișierele urcate pe proiectul respectiv, dacă este cazul; Tasks Note - unde se poate sa notăm diverse chestiuni ce vor fi vizibile celorlalți colegi; Wall - unde există posibilitatea să se posteze un mesaj ce va fi vizualizat de către ceilalți colegi.

            Ca și o recapitulare, userii se loghează în fiecare zi pe Creative CRM și bifează proiectele la care lucrează și task-urile acestora. Între timp, Adminul poate vedea în timp real ce lucrează fiecare user în parte și de cât timp. Pe măsură ce își încheie programul de lucru, la finalul fiecărei zile sau cum își încheie fiecare ziua de lucru, aceștia își vor opri timpul și își vor închide ferestrele proiectelor.

            Pe interfața managerului va începe să nu se mai afișeze userii, aceștia încheindu-și activitatea. Ca și cod de culoare, Roșul reprezintă proiectul activ, la care se lucrează, iar textul cu negru îngroșat reprezintă task-ul la care se lucrează în momentul respectiv.

    Pentru a se observa raportarea istoricului, se accesează meniul Report - Report Staff se se va putea selecta perioada (yesterday, this week, last week, last month, etc) și va apărea raportul cu toți cei care au lucrat în perioada respectivă.

            De asemenea am putea avea și informații financiare care să ne ghideze eficiența. Aplicația Creative CRM dezvoltată de Creative Ones, nefiind un soft de contabilitate, ci unul de management, astfel de informații financiare au rol orientativ.

             În concluzie, această aplicația asigură o automatizare, prioritizare și un control foarte bun al activităților și o puteți testa chiar acum.

Vezi manualul in detaliu, cu toate functiile descrise pe larg, aici: Manual detaliat Creative CRM


Vezi pasii de comanda si dezvoltare CRM, aici

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp