meniu
01

Cerere Oferta Campanie SMS Marketing

Dupa primirea cererii tale iti vom trimite o oferta cu serviciile incluse in functie de pachetul ales, timpul estimat si pretul.

02

Research Campanie SMS Marketing

Dupa semnarea contractului, stabilim impreuna obiectivele si pachetul de sms-uri. Cautam noi oportunitati pentru dezvoltarea afacerii tale, studiem concurenta si realizam un plan de sms-uri potrivit domeniului tau de activitate.

03

Implementare plan SMS-uri

Realizam setarile contului, conceptul si contentul sms-urilor. Din momentul in care planul de sms-uri este programat, un Digital Marketing Specialist se va ocupa de monitorizarea acestora.

04

Raportare Campanie SMS Marketing

Comunicam in permanenta cu tine si iti trimitem rapoarte periodice pentru a vedea rezultatele. Impreuna stabilim cand ne putem intalni pentru a discuta ce imbunatatiri se pot face si cum putem lua cele mai bune decizii pentru performanta maxima.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientacampanii sms marketing romania
SMS Marketing Romania

Stiai ca 95% dintre SMS-urile primite sunt citite de catre destinatarii lor? Cum ar fi daca ai utiliza aceasta statistica in favoarea afacerii tale?

Serviciul de SMS Marketing oferit de catre Creative Ones iti pune la dispozitie posibilitatea de a trimite zeci de SMS-uri catre un public puternic targetat. Promoveaza-ti afacerea direct catre publicul interesat de serviciile tale, solicita oferta personalizata pentru serviciul de SMS marketing adaptat business-ului tau!

SMS Marketing in Romania – Promovare prin SMS

Cu o medie de deschidere a telefonului mobil despre 150 ori pe zi si o citire a mesajelor primite la aproximativ 3 minute de la primire, modalitatea de abordare a publicului tinta prin SMS marketing capata o eficienta desavarsita.

Solicita promovarea business-ului tau prin campanii de SMS marketing si profita de:


 • consultanta dedicata pentru setarea campaniei in mod eficient
 • programarea campaniei in mod inteligent
 • setarea unei baze de date targetate
 • personalizare cu denumirea business-ului tau in sectiunea “Sender”
 • statistica performanta la finalizarea campaniei

Alege alocarea bugetului pentru promovare in mod eficient, scade rata de respingere e campaniilor traditionale de promovare si organizeaza-ti rapid propriul sistem de promovare prin SMS marketing.

Despre SMS Marketing

Conform Wikipedia, campaniile de SMS marketing sunt definite ca fiind singura modalitate omniprezenta de promovare realizata printr-o retea la care publicul tinta este conectat in permanenta. Campaniile de SMS marketing au cunoscut o popularitate crescuta incepand cu anii 2000 in Europa si Asia, locatii in cadrul carora companiile colectau baze de date cu numere de mobil ce urmau a fi utilizate in promovarea afacerilor acestora. In medie, un SMS este citit in aproximativ 3 minute de la primirea acestuia, fapt ce poate aduce un numar ridicat de conversii. Cu trecerea anilor, campaniile de SMS marketing s-au dezvoltat in Romania treptat devenind una dintre cele mai populare canale de promovare a unui business.

sms marketing romania

Intervalul orar ideal pentru SMS marketing Romania

Deoarece publicul larg este intotdeauna asaltat cu mesaje promotionale pe diverse cai, intervalul orar pentru startul campaniei de promovare pentru SMS marketing poate fi cheia succesului. Cu o rata de citire ridicata, mesajul tau poate crea conversii atunci cand selectezi momentul ideal pentru expedierea acestuia. Este dovedit faptul ca publicul utilizeaza frecvent telefonul mobil si ca interactioneaza cu informatiile primite in timpul liber de pe parcursul unei zile. Alege un interval orar incadrat intre:

Programul pentru expeditia SMS-urilor difera de la un tip de campanie la alta. In cazul campaniilor de ofertare pentru perioada weekendului este recomandat ca SMS-ul sa fie trimis in zilele de Miercuri si/sau Joi ale saptamanii. Utilizati campaniile de SMS in favoarea business-ului dvs, expediati SMS-uri de informare cu minim 24h pentru cazul programarilor. Nu este recomandata expedierea SMS-urilor dupa ora 19:00 si de asemenea sunt de evitat campaniile de SMS in perioada weekend-ului.

Constructia mesajelor pentru SMS marketing

Mesajele generatoare de rezultate sunt cele mai simple, scurte si la obiect. Limiteaza campaniile de promovare prin SMS marketing in Romania prin utilizarea a unui numar maxim de 150 caractere. Se recomanda constructia a doua fraze scurte, cu caracter persuasiv, care sa raspunda la urmatoarele intrebari: cine? ce? unde? cum? cand? de ce?. Indreapta intreaga atentie catre o actiune imediata, punand la dispozitie o modalitate de contact rapida. Ca un plus se recomanda utilizarea de oferte cu o limita de timp presstabilita si comunicata in prealabil. Nu uita sa preciezi expeditorul dar si o metoda rapida de contact a business-ului tau.

Despre avantajele campaniilor de SMS Marketing in Romania

Trimitere Marketing SMS Romania

Selectarea publicului tinta pentru promovare prin SMS

Setarea unei campanii de SMS catre o baza de date irelevanta business-ului tau, poate fi generatoare de reactii negative si pierdere de buget. Segmentarea publicului tinta si personalizarea mesajelor in functie de business vs. consumatori poate fi regula de aur numarul doi pentru un succes garantat in promovarea prin SMS-uri.

SMS marketing Romania – Succesul la un buton distanta

Gaseste echilibrul perfect intre constructia mesajului, publicul tinta selectat, precum si ora/perioada a saptamanii aleasa pentru promovarea business-ului tau. Noi iti punem la dispozitie tool-uri eficiente dar si consultanta dedicata pentru campanii cu o rata de conversie ridicata. Solicita o oferta de pret personalizata si profita de cea mai eficienta campanie de promovare pe mobil! Trimite o cerere de oferta, suna la +40 740 065 563 sau scrie-ne la adresa de e-mail [email protected].

Pentru mai multe detalii recomandam sa cititi si Intrebari si Raspunsuri, Interviu despre Creative SMS, aici.

De asemenea, prezentare Video si mai multe detalii despre Creative SMS, aici.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp