meniu
01

Contacteaza-ne pentru o oferta

Ai nevoie de un landing page cu un design unic si atractiv, bine optimizat din punct de vedere al continutului pentru o rata de conversie crescuta? Contacteaza-ne si da-ne mai multe detalii!

02

Strategie realizare landing page

Odata ce avem detaliile necesare despre scopul realizarii landing page-ului, creionam o strategie si o schita a aspectului si continutului acestuia, pe care asteptam sa o validezi pentru a putea merge mai departe.

03

Realizare design landing page

Pentru a avea o imagine clara asupra a cum o sa arate exact landing page-ul, web designerii nostri vor crea pagina ce va cuprinde toate detaliile stabilite anterior. Asteptam cu drag feedback fiind inca etapa in care mai putem face modificari in functie de dorintele tale.

04

Implementare design landing page

Utimul pas este implementarea design-ului stabilit pentru landing page de catre web designerii nostri si optimizarea acesteia pentru a ne asigura ca totul arata perfect indiferent de pe ce dispozitiv este accesat.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaEste cu siguranta un mare avantaj sa beneficiati de creare Landing Page bine realizat
 • O mai buna rata de conversie
 • Imbunatatirea imaginii pe Internet
 • Maximizarea Quality Score-ului, ceea ce inseamna un pret mai mic pe click
 • Atragerea de clienti noi
 • Majorarea profitului
Site-urile si blogurile atrag vizitatori, clienti si potentiali clienti. Dar ele nu convertesc direct, asa cum o fac, de exemplu, magazinele virtuale. In situatiile in care companiile vor sa promoveze activ si direct un produs sau serviciu si aceasta sa si converteasca (sa vanda direct), Landing Pages reprezinta in prezent cel mai bun instrument de marketing on-line.  Sunt cunoscute cazuri in care companiile au reusit cu o simpla campanie pe Facebook si un Landing Page bine gandit sa atraga in doar 2-3 saptamani vanzari intre 20.000-50.000 euro, la un buget de marketing nu mai mare de 1.000-2.000 euro. Un Landing Page devine de la o zi la alta un instrument de marketing obligatoriu pentru orice companie, indiferent ca vinde produse sau servicii. Pentru informatii suplimentare si consultanta, suntem pregatiti cu cele mai puternice solutii si studii de caz. Folositi cat de repede se poate 1 sau mai multe Landing Pages! Pentru succesul vanzarilor.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp