meniu
01

Cresti vanzarile prin imbunatatirea experientei clientilor pe site-ul tau

Implementarea chatbot-urilor si asistentilor virtuali ofera clientilor raspunsuri rapide si precise 24/7 crescand satisfactia acestora. Modulele AI pot sugera clientilor produse si servicii care sa raspunda nevoilor specifice ale acestora. Personalizarea este esentiala in construirea unei relatii pe termen lung cu clientii.

02

Obtii economii semnificative pe termen lung

Modulele AI automatizeaza procesele si reduc nevoia de interventie umana, oferind economii semnificative pe termen lung. Modulele AI au capacitatea de a automatiza sarcini repetitive si consumatoare de timp, permitand companiilor sa se concentreze pe activitati strategice.

03

Optimizezi operatiunile

Modulele AI optimizeaza operatiunile interne ale companiilor. Analizand tendintele si preferintele clientilor, modulele AI pot ajuta la gestionarea mai eficienta a stocurilor, reducand riscul de suprastocare sau de lipsa a produselor. Modulele AI transforma datele brute in informatii valoroase care sprijina deciziile strategice si operationale.

04

Castigi avantaje competitive

Intr-un mediu de afaceri extrem de competitiv, inovatia este cheia pentru a ramane in frunte. Solutiile bazate pe inteligenta artificiala reprezinta o modalitate esentiala de a obtine un avantaj competitiv semnificativ, transformand modul in care afacerile opereaza, iau decizii si interactioneaza cu clientii.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaTot mai mulți dintre clienții Creative Ones beneficiază de dezvoltarea de aplicatii AI afacerilor

Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, adoptarea noilor tehnologii este esențială pentru succesul afacerilor pe termen lung. Dezvoltarea de aplicatii AI conduce afacerile la un nivel de top.

Pe zi ce trece devine din ce în ce mai clar că, dacă nu integrezi progresele inteligenței artificiale (AI) în strategia ta de afaceri, riști ca afacerea ta să rămână în urmă. Odată ce tehnologia evoluează, iar acest lucru se întâmplă într-un mod rapid, AI devine tot mai sofisticată, iar capacitatea de a adopta și a implementa aceste inovații poate face diferența între succes și stagnare.

Creative Ones se mândrește cu faptul că tot mai mulți dintre clienții săi îmbrățișează și experimentează puterea inteligenței artificiale (AI) pentru a-și crește afacerile.

Inteligența artificială nu este o tendință trecătoare; ea reprezintă o transformare fundamentală a modului în care funcționează afacerile. De la automatizarea proceselor de rutină și îmbunătățirea eficienței operaționale până la oferirea de perspective valoroase prin analizarea datelor, AI oferă oportunități fără precedent pentru creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Companiile care îmbrățișează AI beneficiază de avantaje competitive semnificative prin:

 • reducerea costurilor
 • eficientizarea proceselor de lucru
 • optimizarea operațiunilor

Adoptarea inteligenței artificiale devine o necesitate în mediul de afaceri modern pentru orice companie care dorește să rămână relevantă și competitivă.

Din păcate, companiile care rămân sceptice sau întârzie să adopte noile tehnologii riscă să fie depășite de concurenții mai agili și mai deschiși la schimbare.

Modulele AI îți pot duce afacerea la un nivel superior

Un modul AI este un element software sau hardware care folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a realiza sarcini specifice. Un modul AI este conceput pentru a învăța din cantități mari de date și pentru a face predicții sau a lua decizii automate, oferind un nivel de eficiență și precizie greu de atins prin metodele clasice tradiționale cu care eram obișnuiți până acum. În domenii de activitate în care concurența este puternică, orice afacere are nevoie de eficiență și precizie.

Integrând în afacerea ta un modul AI, poți realiza numeroase activități care să îți optimizeze operațiunile și să îți îmbunătățească performanța. Iată câteva exemple:

 • Automatizarea proceselor repetitive: Un modul AI poate automatiza sarcini repetitive, economisind timp și resurse umane.
 • Analiza datelor: AI poate procesa și analiza volume mari de date pentru a extrage informații valoroase și pentru a oferi perspective utile în luarea deciziilor.
 • Personalizarea experienței clienților: AI poate analiza comportamentul și preferințele clienților pentru a-ți oferi recomandări personalizate, produse și servicii adaptate nevoilor/preferințelor acestora.
 • Îmbunătățirea suportului pentru clienți: Chatbotii și asistenții virtuali pot răspunde la întrebările clienților rapid și eficient, oferind suport 24/7.
 • Predicții și planificare: AI poate face previziuni precise privind cererea de produse, tendințele pieței sau riscurile operaționale, ajutând la planificarea strategică.
 • Detectarea fraudelor: Modulele AI pot identifica și preveni activitățile frauduloase prin analizarea tiparelor și comportamentelor neobișnuite.
 • Optimizarea lanțului de aprovizionare: AI poate ajuta la gestionarea eficientă a inventarului, optimizarea rutelor de livrare și îmbunătățirea relației cu furnizorii.
 • Îmbunătățirea marketingului: AI poate analiza campaniile de marketing pentru a determina care sunt cele mai eficiente strategii și pentru a optimiza bugetele de marketing.
 • Dezvoltarea produselor/serviciilor: Analizând feedback-ul clienților și tendințele pieței, AI poate contribui la inovarea și îmbunătățirea produselor/serviciilor existente sau la dezvoltarea unora noi.
 • Gestionarea resurselor umane: AI poate asista în recrutarea de personal prin analizarea CV-urilor și identificarea celor mai potrivite candidaturi, precum și în gestionarea performanței angajaților.

Există deja studii de caz de succes ca urmare a implementării inteligenței artificiale în cadrul activității companiilor din diferite domenii de activitate.

Îți propunem să începem cu o analiză a nevoilor de automatizare, eficientizare și optimizare a afacerii tale! Contactează-ne acum!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp