meniu
01

Prezentare Proiect Software Web

Pornim de la principiul ca fiecare partener are un plan de lucru pentru proiectul sau si o idee grozava de afacere, astfel incat primim cu placere si interes solicitarea ta pentru dezvoltarea unui soft nou sau mentenanta unuia existent.

02

Intalnire de Lucru pentru Proiectarea Software a Aplicatiei Web Based

Pasul urmator este sa stabilim o intalnire sau discutie online/telefon in care sa discutam dezvoltarea aplicatiei web, urmand sa pregatim terenul pentru Pasul 3, respectiv semnarea contractului si Proiectarea aplicatiei software la comanda sau Proiectarea implementarii cerintelor de dezvoltare software.

03

Analiza si Proiectare Software pentru Aplicatia Web Based la Comanda

Orice aplicatie software pe care o dezvoltam la comanda incepe cu partea de proiectare. Practic, avem nevoie sa detaliem fiecare pagina in parte cu functiile si informatiile prezentate, astfel incat timpul de executie, in special costul sa fie redus la minim. In aceasta etapa se dezvolta wireframe-ul, respectiv schita aplicatiei software cu toate informatiile necesare pentru aceasta.

04

Dezvoltarea Aplicatiei Software la Comanda

Dupa stabilirea schitelor si a documentelor de lucru continuam cu aprobarea designului si implementarea din punct de vedere vizual urmand ca apoi sa legam programarea functiilor si conectarea bazelor de date. Foarte important: Lucram doar pe GIT, un sistem de versionare avansat care ofera backup suplimentar si posibilitatea de a se lucra in echipe extinse, vezi detalii aici.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaAplicatii la Comanda dezvoltate pe  Laravel sau Codeigniter

  • Laravel este printre cele mai comune alegeri intre framework-uri PHP in ultima vreme
  • Laravel Framework a avut cea mai rapida evolutie si se pare ca in timp va deveni cel mai folosit
  • Pentru Codeigniter dar si pentru Laravel Framework exista documentatie actualizata
  • Aplicatiile rezultate corespund unor cerinte dintre cele mai complexe

Echipa noastra are in componenta Programatori WEB Seniori specializati in PHP, astfel ca avem capacitatea de a administra sau a crea proiecte de programare web complexe. De asemenea, inclusiv intretinerea sau rescrierea proiectelor ar putea fi o optiune pe care sa o onoram cu succes.

Primul pas este sa luati legatura cu noi, urmand sa stabilim o intalnire sau o discutie telefonica in urma careia veti avea ocazia de a vizualiza o serie de proiecte din portofoliul nostru. Urmeaza partea de evaluare sau proiectare, semnarea contractului de colaborare si  inceperea  lucrarii.

Va invitam sa ne contactati pe e-mail office[at]Creative-Ones.com, pe telefon 0740 065 563 sau completand formularul de contact, click pe Cere Oferta!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

  • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
  • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
  • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
  • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
  • Google MBA program 2015
  • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp