meniu
01

Contacteaza-ne pentru un audit SEO

Vrei sa stii de ce site-ul tau nu este inca pe prima pagina Google sau esti la inceput de drum cu un site nou? Contacteaza-ne pentru un audit SEO gratuit si o oferta personalizata. Afla ce probleme iti impiedica business-ul sa fie printre primele rezultate in Google si fa primul pas catre o afacere profitabila!

02

Optimizare SEO on site – Startul strategiei SEO

Dupa inceperea colaborarii, primul pas este optimizarea site-ului tau in ceea ce priveste elementele tehnice, dar si continutul. Punctul de plecare si baza oricarei strategii SEO bune este reprezentat de stabilirea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea ta online, alese intotdeauna cu orientare catre o rata de conversie crescuta.

03

Optimizare SEO off site – Pasi marunti catre succes

Imediat ce site-ul indeplineste toate cerintele Google pentru a te propulsa printre cei mai aprigi competitori din domeniul tau, putem incepe implementarea strategiei SEO off site, o piesa de baza caracterizata neaparat de constanta. Strategia are intotdeauna in focus partea de link building, generarea unui continut de calitate (aliniat cu strategia de comunicare a brand-ului tau), dar si prezenta online pe retelele sociale.

04

Raportare SEO– Interpretarea rezultatelor

Rezultatele muncii depuse de specialistii nostri nu vor intarzia sa apara, tocmai de aceea, lunar, primesti un raport detaliat, care sa te ajute sa intelegi efectele strategiei SEO aplicate in cazul site-ului tau. Rabdarea este ceea ce trebuie sa caracterizeze insa investitia in aceasta forma de promovare, pentru ca rezultatele cu adevarat impresionante pot aparea chiar si la un an de la startul implementarii unei strategii SEO.

0+


Clienti multumiti

0+


Proiecte

0+


Ani experientaVrei ca afacerea ta sa genereze mai multe vanzari online? Alege cea mai buna investitie pe termen lung pentru business-ul tau. Statistic, este demonstrat ca SEO este cel mai eficient canal de promovare online, avand cea mai mare rata de conversie.

Cat de important este sa ajungi pe prima pagina Google? Oamenii cauta serviciile si produsele de care au nevoie utilizand motorul de cautare, iar peste 90% din acestia intra pe primele rezultate din pagina 1. Site-ul tau nu se afla inca acolo? Oficial, pierzi nenumarate sanse de a-ti atinge unul din principalele obiective ale afacerii tale online: conversiile, indiferent ca acestea sunt definite de solicitari de oferte sau comenzi online.  

Avantajele SEO

 • Pe site-ul tau ajung exact acei vizitatori interesati de produsele/serviciile tale;
 • Site-ul tau devine relevant, se incarca rapid ceea ce poate conduce chiar la costuri mai mici pentru campaniile adwords;
 • Cresti eficienta celorlalte instrumente de marketing online pe care le folosesti pentru promovare;
 • Cresti performanta afacerii tale;
 • Este cu un pas inaintea concurentei;
 • Cresti awareness-ul brandului tau;
 • O buna strategie SEO, odata implementata, genereaza rezultate pe termen lung.

Ce presupune o campanie de optimizare SEO?

Auditul SEO

Nu putem trasa pasii importanti ai strategiei SEO fara a avea cunostinte despre situatia actuala a site-ului tau. Fiecare strategie SEO este personalizata, in functie de elementele identificate in timpul auditului. De aceea, etapa aceasta este una foarte importanta si tratata cu seriozitate de catre echipa noastra.

Un audit SEO cuprinde o lista cu neregulile identificate la nivelul website-ului tau, care il impiedica sa ocupe pozitii fruntase in motoarele de cautare. Astfel, auditul va include aspecte legate de analiza tehnica onsite (sitemap.xml, robots.txt, viteza de incarcare, heading-uri, etc), continutul site-ului, dar si o analiza offsite despre backlink-uri (distributia acestora si anchor text).

On-page SEO

Optimizarea on-page este deosebit de importanta pentru a putea performa si a ajunge in topul primelor rezultate Google. Asadar, toate problemele site-ului, identificate in analiza amanuntita realizata anterior acestui pas, vor fi puse la punct.

SEO nu se rezuma doar la cateva aspecte tehnice, presupunand si capacitatea de a intelege audienta pe care site-ul o are ca tinta. Astfel ca, etapa de SEO on-page presupune si optimizarea continutului din pagini, meta titlurilor si descrierilor si a design-ului site-ului acolo unde este cazul.

Utilizam instrumente dedicate pentru analiza amanuntita SEO

Google Search Console, GTmetrix, MOZ

Off-site SEO

Odata ce procesul de optimizare on-page este finalizat, punem in aplicare strategia de link-building. In aceasta etapa ne vom concentra pe obtinerea unor link-uri de calitate de la site-uri relevante, conceperea unui continut de calitate in acord cu strategia de comunicare a business-ului tau, dar si implicarea continua in activitatea de pe conturile din retelele sociale. Etapa de off-site SEO este un proces caracterizat de constanta, avand rezultate doar pe termen lung.

Tinem cont de specificul afacerii tale online si dezvoltam o strategie de optimizare SEO care se aliniaza cu obiectivele tale. Metodele de optimizare SEO utilizate de noi sunt conforme cu politicile exprimate de Google. De acceea, nu putem promite rezultate vizibile in doar o luna de la startul colaborarii, pentru ca utilizarea unor tehnici nepermise, care sa grabeasca rezultatele, nu va face decat sa inrautateasca situatia actuala a site-ului tau.


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Contactati-ne!

Go Trimite Cerere

De ce sa alegi Creative Ones?

 • Sute de proiecte realizate cu succes pentru clienti internationali, institutii publice, start-up-uri
 • Programatori seniori cu experienta in PHP, Java, Android, iOS, HTML, CSS, JavaScript
 • Specialisti in marketing cu certificari Google Adwords
 • Designeri absolventi ai facultatii de Arte cu experienta in Photoshop si Illustrator
 • Google MBA program 2015
 • Castigatori EMEA Mobile Ads 2017
Whatsapp Whatsapp