meniu

Aplicatia web based TerraCenter dezvoltata de catre echipa Creative Ones aduce digitalizarea in domeniul geotehnic.

TerraCenter este o platforma web based cu specific ingineresc dedicata specialistilor si investitorilor. Cu ajutorul ei, se poate organiza tot ce ține de proiectele geotehnice. De la planificarea și colectarea datelor la raportarea și gestionarea acestora – platforma faciliteaza colaborarea companiilor si livrarea proiectelor mai rapid și mai eficient.

Prima etapa din dezvoltarea aplicatiei privind inregistrarea datelor de foraj a fost finalizata cu succes!

“Trecem de la planificarea la telefon si inregistrarea pe carnetel la planificarea si inregistrarea intr-un mediu digital prin care au acces la date toate partile implicate.” spune Adrian Priceputu, Partner Terra Gage

Aplicatia, disponibila bilingv, este construita avand in vedere 2 categorii principale de utilizatori:

  1. utilizatori inregistrati
  2. utilizatori neinregistrati (vizitatori)

Utilizatorii inregistrati sunt:

  • Useri cu rol de beneficiar - cei care creeaza o lucrare si comanda realizarea ei
  • Useri cu rol de coordonare in realizarea unei lucrari
  • User cu rol de executie care realizeaza lucrari de investigare pe teren

Aplicatia contine o serie de functionalitati specifice domeniului constructiei, respectiv de comanda a unui proiect si executie a acestuia, planificarea si vizualizarea in teren a unui proiect.

Realizarea unei aplicatii a devenit o cerinta tot mai importanta in ultimii ani pentru companii pentru a fi in contact direct cu piata tinta. De asemenea, multe afaceri au inceput sa apara pornind de la dezvoltarea unei aplicatii.

In general, dezvoltarea unei aplicatii ofera avantaje precum:

  • Te diferentiaza fata de concurenta, oferindu-ti un avantaj competitiv
  • Ai posibilitatea de interactiona mult mai bine, mai direct cu clientii si cu piata tinta
  • Loializeaza, astfel, clientii
  • Creste vizibilitatea si atasamentul fata de brand
  • Creste reputatia brandului

Echipa Creative Ones se diferentiaza prin realizarea de aplicatii mobile IOS si Android personalizate pentru orice tip de afacere dar si prin realizarea de aplicatii web based. Oferim afacerilor posibilitatea ca prin functionalitatile complexe ale unei aplicatii, dar prietenos construite, sa asigure utilizatorilor acesteia o experienta utila, relevanta si placuta.

Asa cum obisnuim si se dovedeste a fi un best practice in cazul colaborarii cu echipa Creative Ones pentru dezvoltarea unui proiect de succes, primul pas in directia dezvoltarii aplicatiei este proiectarea aplicatiei.

Este etapa in care sunt puse pe hartie ideile, functionalitatile viitoarei aplicatii.
Este etapa in care ideea initiala de la care se porneste poate trece prin modificari, pentru ca aspectele de user experience sau de monetizare a aplicatiei devin primordiale.

In faza de proiectare se realizeaza schemele logice ale aplicatiei, totul corelat cu partea de design.

Aplicatiile au specificatii in general unice si este imperios necesar ca realizarea unei aplicatii mobile sau a unei aplicatii web based sa inceapa cu etapa de proiectare.
Tot volumul de munca acumulat in aceasta etapa merge apoi catre colegii programatori care au astfel descrise toate cerintele agreate in prealabil de catre client.

O platforma precum TerraCenter are nevoie de servicii de gazduire pe un server cu capacitate mare de stocare si raspuns rapid, care sa ofere un timp de incarcare optim.

Creative Ones dispune de infrastructura hardware si ofera servicii de web hosting performante pe servere cu stocare SSD si VPS-uri precum si pe servere dedicate de la de 8 GB RAM, la 128, 256 si chiar >1TB RAM. De asemenea, dispunem de clustere de servere necesare gazduirii site-urilor care inregistreaza trafic ridicat.


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp