meniu
Creative Ones
Va mai amintiti de perioada dial-up? De sunetul acela tiuitor si prelung in timp ce te rugai „Da, Doamne, sa intre internetul!!” Daca sunteti generatia 30+ stiti despre ce vorbesc. Internetul nu a fost intotdeauna cel pe care il cunoastem azi si nici nu s-a bucurat intotdeauna de succes. Sa ai site de companie prin anii 90 spre 2000 era ceva cu adevarat wow. Pentru foarte multe firme insemna o cheltuiala careia nu-i vedeau rostul. Internetul a trecut prin multe de atunci si si-a spus in barba: „Lasa ca va arat eu voua, o sa deveniti dependenti de mine.” Ceea ce s-a si intamplat. Acum dai check in virf de munte iar bunica isi face selfie-uri. Astazi orice business ai incepe, ai sau nu clienti, ai sau nu produsul, incepi cu pagina web. Este cea care iti certifica prezenta in zona de business, cartea de vizita a firmei tale. Si nu numai ca este imperior necesar sa ai o pagina web pentru afacerea ta dar este obligatoriu pentru sanatatea afacerii ca site-ul sa-ti genereze macar leaduri, daca nu chiar clienti. Primul pas cand te decizi sa iti faci o pagina web sau cand vrei sa o revigorezi pe cea veche este sa faci acest lucru cu profesionisti, cei care te pot consilia sa ai o congruenta intre obiectul de activitate al afacerii tale, mesajul pe care vrei sa il transmiti, designul web si toate instrumentele online ce reprezinta un suport real pentru afacerea ta. Incepem, asadar, un articol pe blog cu mai multe episoade si ne vom opri cand vom fi convinsi ca am epuizat toate mijloacele prin care, facandu-ti site-ul partener al afacerii tale, iti convertesti vizitatorii cel putin in leaduri!

Designul profesionist

In domeniul web, design profesionist inseamna un design creativ, care impacteaza puternic vizitatorul, ii ofera o experienta de navigare memorabila si actioneaza sinergic cu intreaga comunicare si mesajul central transmis. Si ca tot suntem la capitolul design se impune sa vorbim si despre imperativul de acum „mobile responsive”. Nimic nu ma intristeaza mai mult in experimentarea internetului ca atunci cand accesez pe mobil o pagina web si descopar ca nu este mobile friendly si, basca, ma apartine si unui brand foarte cunoscut. De multe ori abandonez repede search-ul pentru ca nu am timp sa tot fac zoom pentru a citi informatia. Ce nu stiu aceste companii ale caror site-uri nu sunt mobile friendly este ca Mister Google nu le va mai indexa. Un site in zilele nostre in care internetul este accesat de pe device-uri atat de diferite trebuie sa aiba texte si imagini care sa se adapteze imediat. Adica se redimensioneaza, se repozitioneaza in functie de dispozitivul de pe care este vizualizat.

Comunicarea prin intermediul site-ului. Beneficiile.

Inca mai vad site-uri a caror comunicare este centrata pe caracteristici de produse. Sunt atatea site-uri care vand aceleasi produse si servicii si care au aceleasi caracteristici... Ce ma poate determina pe mine sa aleg un produs de pe un site in detrimentul aceluiasi produs, dar de pe alt site? Beneficiile. Castigul meu. Vorbeste-mi despre aceasta in loc sa-mi insiri termeni tehnici, pe care oricum nu-i inteleg. Tradu-mi in beneficii, castiguri directe. E ca si cum te urci la bordul unei aeronave de lux unde toate stewardesele sunt din gasca Victoria’s Secret, te surprind cu mancare pregatita de Chef cu stele Michelin, iti promit ca vei ajunge la destinatia dorita in cele mai bune conditii si iti prezinta beneficiile de a te afla intr-o asemenea aeronava si cu un astfel de personal ultra specializat. Totul pentru ca tu sa te bucuri de cea mai buna experienta, sa ii recomanzi si sa revii cu incredere. Asa ar trebui sa stea treaba si cu site-ul tau. Ce bifezi din aceasta alegorie?    
#optimizare site | #realizare website | #web design | #web design development | #site web | #mobile first |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp