meniu

SIGNALIGHT, un brand internațional, parte a ELECTROMAX - un client Creative Ones

Signalight este un brand internațional dedicat soluțiilor si produselor și iluminare pentru aeroporturi, heliporturi și balizaj. Brandul face parte din Electromax, unul dintre cei mai mari producători de sisteme de iluminat cu LED, comercializate la nivel mondial, oferind produse de înaltă calitate (www.electromax.ro).
Suntem mândri să avem în portofoliu acest client internațional cu o mare experiență din 1991.

Cu peste 50 de angajați, compania Electromax este situată în Petroșani iar liniile de activitate includ:

  • Iluminare pentru aeroporturi, heliporturi și balizaj
  • Iluminare pentru zone cu potenţial exploziv
  • Iluminare stradala
  • Iluminare industriala
  • Iluminare arhitecturala

SIGNALIGHT vizează exclusiv linia de produse și soluții de iluminat pentru aeroporturi, heliporturi și balizaj, datorită importanței și sferei internaționale a acestei zone de afaceri. Signalight este un partener de încredere și pentru clienții săi.

Toate produsele de iluminat sub marca Signalight sunt fabricate în conformitate cu standardele internaționale ICAO, FAA și reglementările naționale specifice.

Produsele SIGNALIGHT sunt fabricate in uzina de productie Electromax din Petrosani, Romania. Brandul foloseste LED-uri de calitate certificata OSRAM, fabricate intern, impreuna cu materiale de inalta calitate: aluminiu anodizat, policarbonat, otel inoxidabil.

SIGNALIGHT folosește cele mai noi tehnologii pentru proiectarea, fabricarea și testarea luminilor, inclusiv design electronic, simulări termice și mecanice, testare fotometrică și multe altele.

Produsele de iluminat Signalight sunt proiectate și comercializate contractorilor militari, civili și industriali din întreaga lume.

Sistemele personalizabile Signalight vin cu o valoare excepțională printr-un set de servicii atent proiectat pentru a ajuta clienții la fiecare pas: proiectare, fabricare, configurare a sistemului, testare, validare, operare și întreținere.

Toate produsele de iluminat aduc valoare clienților prin calitate înaltă, costuri reduse, expertiză ridicată.

Iluminare pentru aeroporturi

Produsele de iluminat pentru aeroporturi sunt importante pentru aterizarea în siguranță, în special pe timp de noapte, în cazul condițiilor de vizibilitate redusă sau a diferitelor obstacole. Produsele de iluminat pentru aeroporturi Signalight sunt proiectate și fabricate conform standardelor internaționale in domeniul aviației.

Iluminare pentru heliporturi

Acestea sunt sisteme complete sau individuale, lumini plate, lumini de ghidare, controlere pentru heliporturi, heliporturi sau heliporturi.

Iluminarea obstacolelor

Signalight asigură iluminarea obstacolelor în cele mai dificile condiții din întreaga lume, asigurând securitatea structurilor înalte.

Iluminat portabil

Sistemul de iluminat portabil Signalight poate fi utilizat în locații în care este dificilă instalarea de lumini tradiționale, făcând iluminarea puternică și fiabilă. Toate proiectele sunt astfel iluminate în siguranță.

Pentru un astfel de brand internațional și reprezentativ în domeniul siguranței aviației este obligatorie o promovare online foarte produselor și proiectelor sale.
Așa că Signalight a ales să lucreze cu noi, echipa Creative Ones, și suntem cu adevărat onorați!

Pentru Signalight, echipa noastră a creat o strategie de optimizare SEO, precum și servicii de găzduire și întreținere.

Serviciile de găzduire și întreținere dezvoltate de Creative Ones ajută website-ul să fie în siguranță și updatat la zi.
Dezvoltarea website-ului, în general, nu se referă doar la design, ci și la cerințele de întreținere, un website trebuie actualizat, protejat. La Creative Ones oferim servicii profesionale de întreținere și gestionare a site-urilor.

De asemenea, putem gestiona limbaje de programare complexe și ne putem asigura că website-urile sunt securizate. Aruncă o privire pe pachetele noastre de administrare și întreținere!

Trebuie doar să alegi planul de găzduire perfect pentru afacerea ta., adaptat nevoilor tale online. Există 3 planuri disponibile la Creative Ones: Basic, Business și Business Plus.

În ceea ce privește optimizarea SEO, la Creative Ones urmărim două perspective:

Optimizare SEO on-site și optimizare SEO off-site

1. Optimizare SEO on-site

Primul pas este optimizarea site-ului clientului nostru din punct de vedere al elementelor tehnice, dar si al continutului. Punctul de plecare este stabilitatea cuvintelor cheie relevante pentru afacerea online, iar scopul este creșterea ratei de conversie.

2. Optimizare SEO off-site

În primul rând, site-ul trebuie să îndeplinească toate cerințele Google. După aceea, putem începe implementarea strategiei SEO off-site. Miezul strategiei este construirea de link-uri și generarea de conținut de calitate. De asemenea, prezenta pe rețelele de socializare este un avantaj.

Pentru Signalight am dezvoltat o strategie SEO complexă, atât on-site cât și off-site, pornind de la analiza cuvintelor cheie relevante și continuând cu un conținut autentic. Provocarea pentru acest tip de client a fost să construim conținutul potrivit nu doar din perspectiva SEO, ci și ținând cont de faptul că sistemele de iluminat sunt produse tehnice, iar conținutul trebuie să fie și corect.

Este important de știut că activitatea SEO nu se termină după o lună sau două, arbore... Pentru a fi valoroasă cu o rată de conversie mare, aceasta trebuie dezvoltată și îmbunătățită în mod constant.

La fel cum Signalight are sloganul Safely guiding your way, la Creative Ones am putea spune despre expertiza noastră: Safely guiding your online way

signalight.com - Proiecteaza si creaza sisteme de iluminat cu led inovative pentru aeroporturi, piste de elicopter sau pentru semnalizarea oricaror alte obstacole. De asemenea, inclusiv pentru sisteme portabile de iluminat. Afacerea pe siteul signalight.com este intretinuta si promovata de catre departamentul de Marketing al Creative Ones.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp