meniu


Incorporati o aplicatie de programari usor de manageriat in site-ul dumneavoastra web si gestionati calendarele de intalniri, orare si alte servici. Bazata pe PHP este o soluție software flexibilă și foarte eficientă, potrivită pentru diverse companii din sectorul serviciilor.


Programare intalniri:


Aplicatia este utila pentru programari la servicii de diferite tipuri, cum ar fi la un cabinet medical, la un hotel sau la un restaurant.


Pogramare de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri.


Generarea automata de facturi:


Posibilitatea de a crea automat cu ajutorul aplicatiei facturi pentru fiecare rezervare, sau sa setati optiunile de facturare și sa adaugati datele companiei.


Managementul programarilor primite:


Programarile primite sau trimise pot fi usor de manageriat  de pe site-ul web sau din aplicatia de pe orice dispozitiv.


Notificari SMS prin Creative SMS, direct de pe telefonul mobil al prestatorului:


Posibilitatea de a transmite SMS-uri cu diverse subiecte care raman salvate si ca “ciorne” pentru urmatoarele trimiteri.


Backup la baza de date :


Posibilitatea de a impiedica orice pierdere de informatii prin efectuarea regulata a unei copii de siguranta a bazei de date si a fisierelor.


Rapoarte :


Posibilitatea de a genera rapoarte cu seriviciile cele mai frecvent rezervate cum ar fi confirmarile si rezervarile anulate in timpul unei anumite perioade.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezetate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de programari planificate?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp