meniu
Creative Ones

Creative Ones in calitate de prestator, furnizor de servicii software, respectiv realizare site-uri web si aplicatii la comanda pornind de la partea de proiectare si analiza nevoi si continuand cu implementarea, monitorizarea si mentenanta permanenta a platformelor web based dezvoltate, a elaborat de-alungul timpului metodologii de lucru cu scopul atat a eficientizarii activitatii, cat si mai ales avand ca si obiectiv intelegerea si finalizarea in bune conditii a modulelor si componentelor proiectelor web, in special cele ce se refera la dezvoltarea de aplicatii software la comanda.

Creative Ones intelege si se obliga sa livreze servicii de calitate si performanta in conformintate cu obligatiile asumate prin contractele semnate cu Clientii proprii, astfel ca grija fata de client si interesele acestuia primeaza in orice analiza de business sau de proiect web ce urmeaza a fi implementat.

Obiectivele contractelor pe care Creative Ones le desfasoara presupune realizarea de site-uri web la comanda, cu design personalizat si implementarea acestora cu atentie la detalii in special pe partea de mobile frendly. De asemenea, serviciile pe care firma noastra le ofera cu succes sunt legate de dezvoltarea aplicatiilor software web based la comanda in baza unor cerinte specifice realizate in urma proiectarii cu atentie la detalii.

Fie ca este vorba de specificatii prezentate intr-un caiet de sarcini la o licitatie publica sau este vorba de un proiect web prezentat de catre o societate pentru a fi dezvoltat, Creative Ones are capacitatea logistica dar si know how-ul necesar pentru a duce la bun sfarsit proiectele in cauza.

Mod de lucru Dezvoltare Site-uri si Platforme, Aplicatii Web Based la comanda

Creative Ones abordeaza activitatile unui proiect bazandu-se pe o abordare de tip AGILE. Acest lucru presupune o abordare iterativa a managementului de proiect si a dezvoltarii software care ajuta echipa sa ofere clientului si proiectului web a acestuia mai multa valoare. Metodologia AGILE se concentreaza mai mult asupra livrabilelor decat pe lansarea produsului final. Cerintele clientului, planurile si rezultatele sunt evaluate continuu astfel incat echipa sa raspunda la schimbare rapid.

Agile fiind doar un manifest, metodologia folosita pentru implementarea AGILE va fi SCRUM. SCRUM este unul din cele mai populare framework-uri de implementat AGILE.

Conform metodologiei SCRUM activitatile pentru livrarea proiectului software se impart in perioade fixe (numite iteratii / sprint-uri). In urma unui sprint va rezulta un demo in fata clientului in urma caruia echipa va primi un feedback care poate crea sau nu activitati in urmatorul sprint.

Etapele activitatilor de dezvoltare a site-urilor cu design personalizat si a aplicatiilor software web based la comanda

Vom exemplifica mai jos etapele activitatilor de analiza si dezvoltare site-uri web cu design personalizat si a aplicatiilor software web based, ce se vor desfasura pe toata durata proiectului.

Activitati initiale

Clientul se intalneste cu managerul de proiect IT, care impreuna cu echipa de dezvoltare alocata incep prin a realiza o scurta descriere a proiectului pe baza specificatiilor clientului care explica nevoile sale si arata o viziune de ansamblu asupra aplicatiei software finale.

Clientul impreuna cu managerul de proiect IT impart specificatiile proiectului de dezvoltare software in “epic”-uri. Un epic reprezinta o grupare a activitatilor asemanatoare din cadrul proiectului. De exemplu, un grup de activitati asemanatoare ar putea insemna realizarea unui Modul de Plati.

Managerul de proiect IT si clientul vor lucra pentru a genera “user story”-uri pe baza “epic”-urilor identificate anterior. Acestea reprezinta o detaliere a activitatilor sub forma unei povesti a utilizatorului care va utilizaacea functionalitate a platformei.

De exemplu de user story pentru dezvoltarea unei aplicatii software la comanda: “ca si furnizor doresc sa pot gestiona printr-o aplicatie software, unitatea mea de cazare astfel incat ai mei clienti sa poata beneficia de informatii actualizate in timp util”. Acesta ar putea fi un user story la care se ataseaza criteriile de acceptanta, adica detaliile legate de aceasta functionalitate ce trebuie sa se regaseasca in produsul final.

Odata indeplinite criteriile de acceptanta in cadrul dezvoltarii la comanda a respectivei aplicatii software, se considera ca “user story” este finalizat pe deplin si orice alte adaugiri, modificari vor fi tratate separat, ca atare..

Activitati ciclice de dezvoltare site-uri web cu design personalizat sau software la comanda in cadrul sprint-urilor (un sprint va avea durata de 2 saptamani)

Sprint planning: planificarea “user story”-urilor ce vor fi incluse in sprint in functie de complexitatea lor si de numarul de ore/om disponibile in perioada celor 2 saptamani.

Splitting: impartirea “user story”-urilor intre membrii echipei
Daily stand-up: o intalnire zilnica intre membrii echipei si managerul de proiect in care fiecare face rzumatul dezvoltarilor din ziua anterioara, expune dificultatile sau blocajele intampinate si ce urmeaza sa dezvolte in ziua curenta
Sprint demo: o intalnire cu membrii echipei si clientul in care fiecare membru al echipei face un demo la “user story”-urile atribuite.
Retrospectiva: O recenzie a activitatilor de dezvoltare care au mers sau nu bine si actiuni pe care ar trebui sa le luam astfel incat sprint-ul urmator sa fie mai bun.

Aceste activitati expuse mai sus se vor repeta pe toata durata proiectului, astfel ca va ajuta echipa de dezvoltare si pe client sa beneficieze de o viziune de ansamblu asupra proiectului si sa fim siguri ca cerintele clientului sunt intelese si proiecate / implementate in cele mai bune conditii..

Portofoliu Dezvoltare Site-uri Web si Aplicatii Web Based

Firma noastra de Programare si Web Design a adunat de-a lungul timpului un portofoliu considerabil de clienti finalizand peste 800 de proiecte, cele mai multe dintre acestea fiind deosebit de complexe din punct de vedere al programarii. Proiectele au constat in:

• Aplicatii web de tip CRM, programate personalizat la comanda

• CRM Creative Ones, aplicatia proprie de monitorizare a activitatii in cadrul unei firme de programare web

• Diverse aplicatii web based de gestionare a afacerii. Aplicatii personalizate pentru eficientizarea managementului vanzarilor, etc.

• Aplicatii pentru gestionarea si trimiterea automata de mesaje prin SMS (integrate in alte aplicatii web based sau site-uri dezvoltate la comanda, cu design personalizat)

• Creare aplicatii web based la comanda pentru managementul proiectelor si al taskurilor pentru clientii Creative Ones

• Crearea de diverse aplicatii web based pentru monitorizarea activitatii angajatilor

• Dezvoltare aplicatii web de pontaj

• Programe de facturare si aplicatii software de gestionare a facturilor sau/si a comenzilor, a scadentelor, a notificarilor, etc.

• Aplicatii web de scanare si preluare automata de date de pe internet

• Aplicatii web de automatizare a diverselor activitati online repetitive

• Crearea de aplicatii web pentru managementul evenimentelor sau al rezervarilor si gestionarea eficienta a acestora

• Mentenanta si Crearea de aplicatii web automatizate pentru facilitarea retentiei clientilor

• Aplicatii web pentru stabilirea si analiza preturilor

• Alte aplicatii web personalizate (custom), programate web based in functie de solicitarile transmise din partea beneficiarilor

• Platforme web multi-shop gestionate dintr-un singur admin, lucrate personalizat, de la zero

• Site web de inchirieri masini, cu discounturi in functie de numar de zile si perioade dezvoltate pe o platforma web care sa permita mentenanta si gestionarea acestora

• Catalog Online pentru scoli private sau de stat, exemplu: Admin CRM dezvoltat la comada catalog scolar online

• Dezvoltare Site-uri web cu platforma de turism pentru gestionare rezervari online. Dezvoltarea acestor platforme a stat la baza experientei cumulate pentru a participa la licitatii publice organizate pe aceasta categorie de platforme

• Alte configuratoare complexe (exemple: configuratoare usi garaj, configuratoare trasee, configuratoare pentru firme de transport, etc)

• Dezvoltare de platforme web de tip CRM personalizate cu functii de Time tracking si managementul activitatilor angajatilor si alte functii de raportare

Un proiect complex si unic in Romania il reprezinta realizarea unei aplicatii de tip UBER pentru livrari de colete. In 2017 societatea noastra a lansat Gcouriers, una dintre cele mai complexe aplicatii web si Android din Romania.

Mai multe alte proiecte web la comanda create de catre Echipa noastra de dezvoltare web aveti posibilitatea sa vizualizati accesand: https://www.creative-ones.com/ro/portofoliu-proiecte-web-design-si-programare-creative-ones/


dezvoltare site

Dezvoltare de Aplicatii Web Based de tip motor de cautare

De asemenea, referitor la dezvoltarea sistemelor de cautare, respective a aplicatiilor web de tip motor de cautare integrate in diverse alte software sau site-uri, Creative Ones a realizat de-alungul timpului aplicatii ce au necesitat operatii de cautare complexe. Interogarile in baza de date vor fi scrise astfel incat sa se foloseasca resursele hardware in mod eficient. Pe cat se poate informatiile sunt livrate din cache si nu vor fi procesate de fiecare data ceea ce consuma resurse inefficient.

Creative Ones are experienta in utilizarea de CMS-uri (Content Management Systems) folosind pentru realizarea site-urilor platforme opensource sau cu soft licentiat precum: Wordpress, Drupal, Opencart, Magento, Prestashop, etc.

Exemple de site-uri web dezvoltate in Prestashop: Norauto.ro. Web Site-uri create pe Opencart: megaplaza.ro; prompt-service.ro; anvelomag.ro; bravoshoes.ro; bravoshop.ro, etc.

Pe wordpress, site-uri web dezvoltate pentru prezentare, am lucrat bigbenschool.ro, smso.ro, gcouriers.com, amna.ro (artista), tuvkarpat.ro, sante.ro, etc.

Teme web frontend. Pentru dezvoltarea de site-uri web cu design personalizat

De asemenea, am realizat si propria platforma web de tip CMS dezvoltata pe Laravel, unul dintre cele mai performante framework-uri actuale. Ne-am inspirit din modulele de finctionare a acestor platforme consecrate pentru a transpune aceste functionalitati web de baza si avansate in propriul nostru sistem pe care l-am implementat in adevarata lui utilitate si complexitate pe platforma web atvrom.ro dezvoltata in intregime exclusive de catre Echipa de development a Creative Ones.

Creative Ones a dezvoltat de-alungul timpului multiple teme web personalizate pentru proiectele din portofoliu. Avem experienta in aceasta zona mai ales ca cei mai vechi angajati ai firmei sunt cei din zona de design web / frontend. Am dezvoltat si o suita de wireframe-uri pentru site-uri cu web design personalizat, unele schite de la care sa se porneasca discutiile pe proiecte web din cele mai diverse.


Creare de site-uri web personalizate la comanda care suporta integrari XML si API sau alte integrari de feed-uri de produse

Creative Ones a implementat de-alungul timpului integrari API, SML cu terte parti. Programatorii PHP ai echipei noastre cu experienta in special in domeniul web pot face integrari de API atat prin protocoale REST (format JSON) cat si SOAP (format XML).

De obicei partile terte ce ofera integrari web pentru operatorii de turism de exemplu, ofera integrari SOAP, acesta fiind standardul de facto in industrie acum cativa ani, deci o tehnologie invechita. Inainte de a incepe un proiect in aceasta zona vor trebui specificate partile terte cu care se vor face integrarile deoarece timpul de livrare si complexitatea difera substantial in functie de integrarea dezvoltata. In special pe partea de mentenanta web se acorda atentie acestor integrari deoarece sunt urmarite in permanenta.

Dezvoltare site-uri sau magazine online la comanda cu functii de plata, raportare si sistem de Facturare

Echipa noastra de dezvoltare site-uri web de prezentare dar in special creare magazine online cu design si specificatii personalizate are experienta in crearea sistemelor de raportare si Facturare. Chiar propriul sistem de CRM fiind construit in jurul orelor de lucru pe dezvoltare mentenanta web raportate de catre angajati si facturarea automata catre clienti.

De asemenea recomandam suplimentar clientilor si integrarea cu o terta parte pentru emitere facturi (ex: smartbill), astfel incat sa se externalizeze responsabilitatea facturarii. Facturile si alte functii de plata vor fi generate din platformele web construite in cadrul proiectelor si vor putea fi vizibile alaturi de raportari in platforma terta ce se ocupa de partea financiara.

Framework-uri PHP utilizate in dezvoltarea aplicatiilor web si a site-urilor la comanda

Echipa noastra de dezvoltare web are experienta in utilizarea framework-ului Codeigniter. Inca de la inceputul companiei acest framework a fost folosit intensiv in cadrul proiectelor web dezvoltate. Cu toate ca il cunoastem foarte bine si putem livra proiectele folosind Codeigniter incepand cu anul 2016 am inceput sa reanalizam procesele de dezvoltare web utilizate, deoarece Codeigniter este un framework a carui popularitate a scazut in ultimii ani odata cu aparitia framework-urilor PHP moderne gen „Laravel”, „Symfony”, „Phalcon” (utilizat mai mult in dezvoltarea de API-uri). Decizia finala de alegere a unui framework PHP sau a altuia apartine in totalitate beneficiarului (daca are preferinte) si va putem asigura ca indiferent de alegerea facuta firma noastra va putea livra proiectele de dezvoltare web la comanda conform cerintelor inaintate.


dezvoltare site

Securizarea site-urilor web si a aplicatiilor web based prin SSL, Anti Hacking, Backdoors & shells

Echipa noastra a castigat de-a lungul timpului experienta in utilizarea celor mai bune practici din punct de vedere a securitatii unui web site sau aplicatii web. Certificatele SSL (pentru protocolul https) sunt standardul in industrie acum, inclusiv browserele atentionand utilizatorii cand acestea nu sunt implementate corespunzator sau deloc. Pentru a beneficia de cele mai intalte standarde de securitate recomandam utilizarea unor servicii cloud populare: Amazon Web Services*, Azure*, Cloudflare* pentru mediul de productie al site-ului. Ce vom lua in considerare pentru a limita posibilele brese de securitate:

• Scrierea web site-urilor sau aplicatiilor web se va face prevenind atacurile de tip SQL injection si XSS (Cross-site scripting)

• Actualizarea cu regularitate a aplicatiilor sau a site-urilor web ce ruleaza pe server

• Utilizarea din partea programatorilor a PHP 7.1 si actualizarea permanenta a site-urilor sau aplicatiilor web create in baza unui contract de mentenanta pe termen nedeterminat

• Accesul la baza de date va fi permis doar de catre masinile virtuale ce ruleaza site-urile sau aplicatia web in cauza

• Accesul SSH (shell) la masinile virtuale ce ruleaza aplicatia web va fi permis doar folosind adresa IP a Creative Ones si o alta adresa IP statica specificata de client (daca este cazul). Acest concept este cunoscut sub denumirea de „host bastion".

* servicii ce nu sunt incluse de obicei in ofertele standard si reprezinta costuri separate ce trebuie suportate de client. Creative Ones are statutul de dezvoltator site-uri la comanda si aplicatii web based personalizate si de solutii cloud complexe de tipul celor mentionate ci eventual doar de configurarea acestora dupa ce clientul achizitioneaza aceste servicii. In unele situatii se poate ca serverul care gestioneaza site-urile sau aplicatiile web dezvoltate sa fie in datacentre-ul proprietatea Creative Ones, iar aici se pot configure clustere de servere web care printr-un server dedicat de tip Load Balancer sa se directioneze traficul catre alte servere din sistem.

Creare site cu design personalizat sau aplicatii web based cu script modul “oferte speciale”

Creative Ones are experienta in scrierea de site-uri si aplicatii web modulare. Modulele scripturilor web vor fi separate in clase / foldere / bundle-uri diferite indiferent de framework-ul PHP ce va fi folosit, astfel incat modulele PHP sa poata fi activate / dezactivate. Modulul „oferte speciale” va putea fi implementat doar dupa expunerea specificatiilor acestuia.

Creare site-uri personalizate si aplicatii web cu diferite module de tip: Modul tip “cupon”, modul tip “blog”, modul “plati”, modul “socializare”, modul “recenzii”

Idem pct anterior, aplicatiile sunt dezvoltate modular, astfel incat fiecare modul sa poata fi dezvoltat separate sau activate/deazctivate la cerere. Fiecare script de modul aplicatie web ar putea avea separate propriile specificatii cu propriile user stories si criterii de acceptanta.

Aplicatiile pentru desktop

Diferentele intre aplicatiile desktop si cele web sunt aproape inexistente in contextul actual. Recomandarea noastra este sa se utilizeze in special aplicatii web based pentru gestionare continut si infrastrctura. O aplicatie desktop spre deosebire de cea web based va avea in continuare nevoie de acces la baza de date a aplicatiei web. Aplicatia desktop neputand fi utilizata offline va consuma resurse (ore-om) ce pot fi utilizate la dezvoltarea si perfectionarea sau mentenanta aplicatiei web si scripturile aferente acesteia.

Daca totusi se doreste o aplicatie desktop recomandarea noastra este ca aceasta sa fie dezvoltata folosind ElectronJS. Acesta aplicatie va contine doar functionalitatile de baza necesare gestiunii continutului din baza de date, urmand ca celelalte operatiuni sa fie executate din platforma aplicatiei web.

Dezvoltare Aplicatie pentru mobil (lOS, Android)

Creative Ones are experienta in dezvoltarea aplicatiilor mobile pe Android si iOS. In cradul acestei dezvoltari se va incerca utilizarea cat mai multor componente din platforma prin utilizarea comunicarii de tip API intre aplicatiile mobile si nucleul platformei web. Cu alte cuvinte, aplicatia si functiile acesteia vor fi centralizate pe server pe structura optima (clustere de servere daca este cazul), iar aplicatiile vor citi prin API dintr-un singur loc.

Nivel de administrare pentru aplicatiile web based si site-urile dezvoltate la comanda

Creative Ones a creat si intretinut site-uri personalizate si aplicatii web ce au necesitat niveluri de acces diferite. Pentru o flexibilitate crescuta din punct de vedere al rolurilor de utilizator si permisiunilor vom implementa modul in care popularul freamework Drupal gestioneaza permisiunile, rolurile si utilizatorii dupa cum umreaza:

• Permisiuni: aici se vor defini seturile de permisiuni ce corespund diferitelor actiuni in pltaforma, ex:

o adaugare_element

o vizualizare_element

o gestionare_element

o adaugare_gateway_plata

o vizualizare_gateway_plata

o editare_gateway_plata, etc.

• Roluri: aici se vor crea diferite roluri pentru platforma web. Rolurile grupeaza permisiuni dupa cum umreaza:

o Administrator – va primi toate permisiunile in platforma

o Anonim – va primi permisiuni de vizualizare asupra diverselor tipuri de continut din platforma

o Editor – va primi permisiuni de editare continut in platforma

o Furnizor – va primit permisiuni de editare a unitatii de cazare aferente lui

• Utilizatori: sunt utilizatori ai platformei web carora le sunt atribuite roluri iar drepturile acestora in platforma sunt definite de permisiunile rolului atribuit.

Tot acest mecanism de permisiuni, roluri si utilizatori este foarte flexibil dand posibilitatea administratorilor site-ului web sau a aplicatiei software sa controleze in mod granular ce poate face fiecare utilizator in platforma.

Module standard si inegrarile acestora in platforma aplicatiilor web sau a site-urilor custom (personalizate)

In general exista doua modalitati de adaugare continut in platformele web.

O varianta manuala prin care administratorul platformei sau a site-ului web va crea o listare iar furnizorul va putea gestiona detaliile listarii
O varianta automata de sincronizare prin care se vor prelua listari de la terte parti

Avem posibilitatea de a asigura o buna functionare a celor doua metode de gestiune a listarilor in paralel, deoarece avem experienta de partea noastra cu integrari API ce necesita autentificare.

Durata unei integrari cu o terta printr-un API specific depinde de natura si complexitatea integrarii web.

Activare / dezactivare module web ale aplicatiilor sau site-urile dezvoltate la comanda

Echipa noastra de dezvoltare web are experienta anterioara relevanta legata de utilizarea platformelor web, ceea ce inseamna ca in baza unei analize de UX (user experience), cele mai bune solutii din punct de vedere a structurarii meniurilor si a elementelor cu care utilizatorul interactioneaza in pagina. Va putem asigura ca utilizarea platformei web va fi usoara, simpla si logica, iar modulele platformei vor putea fi usor activate/dezactivate.

Functionalitati gestionate de catre utilizatorii platformei web

In mod implicit fiecare utilizator al platformelor web dezvoltate de catre Echipa noastra de programatori php va avea posibilitatea sa isi editeze contul. Furnizorul va avea acest drept. Pentru mai multe detalii despre permisiuni, roluri si utilizatori, vedeti mentiunile prezentate anterior la subtitlul “Nivel de administrare pentru aplicatiile web based si site-urile dezvoltate la comanda”

Aplicatii si site-uri web cu un CMS intuitiv si usor de utilizat

Pe site-ul Creative Ones, creative-ones.com, avem prezentate o serie de proiecte care au in spate CMS-uri dintre cele mai utilizate precum Wordpress, Drupal, Opencart, Prestashop, OS-Commerce, Joomla, CS-Cart, etc.

De asemenea, avem dezvoltate la comanda platforme personalizate cu CMS propriu, conform specificatiilor clientilor sau altele dezvoltate exclusiv pe baza experientei noastre, inspirandu-ne din CMS-uri consecrate precum cele mentionate mai sus.

Implementare sisteme de plata si procesatori de plata pentru web site-uri sau platforme aplicatii web complexe. Despre Gateway-urile de plata

Echipa noastra de programatori web din departamentul de dezvoltare a implementat de-a lungul timpului diverse integrari cu procesatori de plata cum ar fi (euplatesc, mobilPay, PayU, etc.). Gateway-urile de plata sunt definite de acesti procesatori de plata, prin gateway de plata web intelegand o integrare directa cu o banca sau un alt intermediar web.

Este necesara efectuarea tranzactiilor printr-un intermediar (procesator plati web) deoarece nu vom putea manipula, stoca si trimite date de card de pe platforma web dezvoltata pentru beneficiarii nostri. Reglementarile din domeniu nu permit acest lucru in lipsa unei certificari (ex: PCI DSS Compliant).

De asemenea, de-alungul timpului am realizat integrari web cu diverse platforme (ex openapi), inclusiv de a stoca in baza de date web si utiliza cursul valutar BNR. Utilizarea acestuia a facilitat conversia valutara in cadrul site-urilor si platformelor aplicatii web dezvoltate. Este recomandat insa sa se aleaga un procesator de plata web care sa permita efectuarea de conversii valutara direct in pagina web de plata, degrevand de aceasta responsabilitate propriul site sau platforma aplicatie web dezvoltata la comanda. Decontarile vor fi in moneda stabilita cu procesatorul de plata, iar conversia valutara nu va implica riscuri asupra afacerii Beneficiarilor.

Exista posibilitatea de a realiza integrari web directe pentru plata in bitcoin sau alte criptomonezi folosind librarii open-source. In cazul in care se doreste conversia intr-o moneda fiduciara va fi necesara integrarea cu bitpay sau alt procesator de plata care permite decontari in monede de circulatie internationala. In astfel de situatii recomandam alegerea cu precautie a posibilitatilor de plata pe web cu criptomonede din cauza riscurilor crescute pe care le genereaza volatilitatea acestora.

Pentru realizarea implementarilor web cu procesatorii de plata, acestia ar trebui specificati inca de la inceputul derularii contractului de prestari servicii de programare web, iar timpul de implementare va varia in functie de complexitatea si de numarul integrarilor executate.


dezvoltare site

Tipuri de aplicatii web la comanda create de catre colegii nostri specializati in Programare web:

• Aplicatii web de tip CRM programate personalizat, la comanda

• Aplicatii web based la comanda, personalizate pentru eficientizarea managementului vanzarilor

• Aplicatii web pentru gestionarea si trimiterea automata de mesaje prin SMS (integrate in alte aplicatii web based)

• Creare aplicatii web based pentru managementul proiectelor si al taskurilor integrate in site-urile beneficiarilor

• Crearea de diverse aplicatii web pentru monitorizarea activitatii angajatilor

• Dezvoltare platforme aplicatii web de pontaj

• Programe de facturare si aplicatii de gestionare a facturilor sau/si a comenzilor

• Aplicatii web de scanare si preluare automata de date de pe internet

• Platforme Aplicatii web de automatizare a diverselor activitati online

• Crearea de aplicatii pentru managementul evenimentelor sau al rezervarilor si gestionarea eficienta a acestora

• Crearea de aplicatii web automatizate pentru facilitarea retentiei clientilor

• Platforme Aplicatii web pentru stabilirea si analiza preturilor

• Alte aplicatii personalizate (custom), programate web based in functie de solicitarile transmise din partea beneficiarilor

• Exemple de aplicatii (soft) programate personalizat (custom) create de catre echipa de programare web a Creative Ones:

• Platforme aplicatii web multi-shop gestionate dintr-un singur admin, lucrate personalizat, de la zero

• Creare Site web de inchirieri masini, cu discounturi in functie de numar de zile si perioade

• Catalog Web Online pentru scoli private sau de stat, exemplu: Admin crm catalog scolar online

• Site platforma web turism cu gestionare rezervari online

• Alte configuratoare web complexe (exemple: configuratoare usi garaj, configuratoare trasee, configuratoare pentru firme de transport, etc)

• CRM-uri web based personalizate cu functii de Time tracking si managementul activitatilor angajatilor si alte functii de raportare.

Identitate Vizuala, Branding & Rebranding pentru site-uri web de succes

Echipa noastra experimentata de designer web, absolventi ai Scolii de Arte a lucrat de-a lungul timpului pentru a realiza manuale de identitate vizuala pentru sute de clienti prin realizare Logo profesional design grafic pentru carti de vizita, design grafic complet pentru alte materiale publicitare, cum ar fi: brosuri, flyere, roll-up-uri, bannere, etc, personalizare documente interne/externe, CD de prezentare multimedia creare design site web, implementare strategie de promovare brand, Marketing Online & Branding Audit, Concept Rebranding & Identitate Vizuala.

Promovare online pentru site-uri web si magazine online de succes

In ceea ce priveste promovarea online, echipa noastra specializata a conceput sute de campanii prin intermediul canalelor de comunicare cu ajutorul carora clientii si-au facut cunoscute afacerile si au crescut rata vanzarilor.

Scurte descrieri ale unor proiecte web realizate de echipa Creative Ones

• Licitatie publica atribuita avand ca beneficiar Ministerul Dezvoltarii Regionale – dezvoltare si intretinere site web www.blacksea-cbc.net

• Identitati vizuale pentru afaceri si site-uri web precum:

- norauto.ro – Multinationala cu sediu in mai multe tari precum Franta, Spania, Polonia, etc. In Romania are 3 sedii in acest moment, iar pe partea de web (inclusiv programare web si web design) lucreaza exclusiv cu societatea noastra de peste 4 ani

- atvrom.ro – identitate vizuala pornind de la logo, web site nou cu design personalizat ce are in zona de admin o structura de management a activitatii pentru peste 30 de site-uri din reteaua web a atvrom

- Pentru atvrom.ro, de-a lungul a peste 4 ani de colaborare s-au desfasurat activitati de design precum: Design brosuri promovare produse, design cataloage, design panouri pubilictare, design bannere web de mai multe tipuri si dimensiuni, design carti de vizita, flayere, pliante si alte elemente. Totodata site-ul www.atvrom.ro are implementata platforma web de tip CRM, care gestioneaza peste 30 de alte web site-uri legate in acelasi admin si aceeasi baza de date web, utilizand framework-ul PHP Laravel. Clientii, comenzile si alte componente principale ale afacerii ATVROM sunt gestionate acum de catre aplicatia software web dezvoltata la comanda pentru clientul nostru, iar din punct de vedere design, web site-ul atvrom.ro, unul dintre cele mai atent lucrate site-uri din Romania, a inregistrat vanzari online cu peste 50% mai mari odata cu lansarea acestuia.

Cresterea vanzarilor online s-a datorat atat prezentarii produselor pe un web site premium, lucrat impecabil, care se incarca rapid desi pozele si informatia se regasessc din plin, cat si mai ales sistemului de preluare, administrare comenzi care intr-un mod semi – automatizat permite ca doar din cateva click-uri sa se oferteze iar apoi sa se genereze factura si urmarirea incasarii, ceea ce a eficientizat procesul de vanzare online, reducandu-l la minimum.

- sklz.ro – realizare identitate vizuala, web site cu design personalizat. Site-ul face parte din reteaua Kettler Romania.

- Amna.ro (artista) – realizare web site cu design personalizat, carea identitate vizuala, logo, etc.

O prezentare detaliata a societatii noastre dar si a portofoliului puteti viziona accesand link-ul: creative-ones.com

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp