meniu
Creative Ones

Inspiratia vine din lucruri marunte, motiv pentru care am ales Cheile Gradistei pentru un weekend prelungit, plin de provocari.

Pentru o vacanta cu gasca am ales Vila Pinul, localizata in cadrul resort-ului Cheile Gradistei, unde un numar de 9 camere spatioase cu facilitati diverse ne-au incantat datorita stilului rustic reprezentativ. Iata cum a decurs aventura!

  cheile gradistei

Day #1

team building creative ones creative ones team building Am tras aer in piept si ne-am aventurat in lung si-n lat pentru a cunoaste mai bine locatia si a ne bucura din plin de toate facilitatile resortului. Privelistea impresionanta s-a afisat ca o carte deschisa pentru a afla noi experiente, iar diversitatea activitatilor pe care aveam oportunitatea sa le intreprindem punea la dispozitie noi modalitati de a inconjura natura de jur imprejur. In cel mai scurt timp am realizat faptul ca avem cu siguranta cel putin un lucru in comun cu locatia aleasa: ne dorim sa oferim cea mai impresionanta experienta vizitatorilor. Dupa ce am cunoscut o parte dintre minunatiile locurilor, ne-am odihnit la un pahar de vin cald. Spre seara ne-am testat aptitudinile de dinamica in cadrul unui joc de biliard si ne-am intrecut la un meci de foosball. petrecere creative ones Ne-am pregatit activitatile pentru ziua 2, iata ce a urmat!

Day #2

Deoarece echipei noastre nu ii este strain conceptul de amicitie, ne-am pus rapid de acord in privinta activitatilor pe care dorim sa le intreprindem.

Am facut drumetii

team building creative ones team building ziua 2

Ne-am bucurat in mijlocul naturii

creative ones

Si am explorat fiecare element ce ne-a atras atentia

plimbare in aer liber creative ones

Catre seara am degustat vinul casei in jurul unui foc de tabara

foc de tabara creative ones foc de tabara team building creative ones Petrecerea ce a urmat a reprezentat un plus de relaxare, conversationare si bine dispunere alaturi de colegii nostri. Am dansat si ne-am distrat ore in sir. team building agentie web creative ones creare magazin online team building creative ones magazin online creative ones team building petrecere creative ones team building

Day #3

Ziua 3 ne-a gasit cu bateriile incarcate si gata de participare la noi proiecte destinate serviciilor noastre. Formam echipa dedicata partenerilor nostri, de aceea timpul petrecut impreuna ne ofera ocazia de a ne cunoaste mai indeaproape si de a pune bazele unei structuri inchegate pentru parteneriate viitoare. Realizam cu implicare aplicatii web based, aplicatii Android si iOS, site-uri de prezentare sau magazine online cu design personalizat. Dezvoltam business-uri online oferind servicii de promovare online. Afla mai multe despre noi, viziteaza-ne portofoliul sau contacteaza-ne chiar acum!
#creative ones | #team building creative ones |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp