meniu

Te salut!

Numele meu este Liviu Prodan, sunt fondatorul platformei de cursuri online Tikal Academy, si azi inregistrez acest video ca si testimonial, in urma colaborarii, in urma parteneriatului pe care l-am avut cu echipa Creative Ones si cu Mihai Tucan, in calitate de coordonator al echipei.

As vrea sa spun, inca de la inceput faptul ca, proiectul s-a dovedit a fi unul provocator avand mai multe componente- am lucrat pe mai multe directii de efort, respectiv partea de dezvoltarea a platformei, dezvoltarea aplicatiei mobile asociate platformei, cat si partea legata de branding si copywriting. Realizarea acestor componente si mai ales integrarea lor s-a dovedit cum spuneam, un lucru provocator, insa m-am dovedit a fi inspirat in alegerea partenerului, pentru ca echipa Creative Ones a reusit sa anticipeze dificultatile care in mod firesc, pana la urma, pot sa apara in orice proiect si acolo unde a fost cazul, punctual, sa solutioneze, sa rezolve acele situatii tehnice dificile pe care le-am intampinat.

Acum daca ar fi sa sintetizez in cateva cuvinte, sa spun in cateva cuvinte ce mi-a placut sau mai bine spus ce a adus cea mai mare valoare proiectului nostru, as putea sa spun asa:

  • In primul rand Mihai Tucan si echipa Creative Ones spun ceea ce fac si fac ceea ce spun. Este o ecuatie simpla, dar care aduce foarte multa valoare intr-un parteneriat. Un contract nu reprezinta garantia succesului unui proiect, insa daca gasesti in partenerul tau o echipa de mare angajament, atunci se creaza premizele, se creaza acea baza solida prin care sa reusesti sa duci proiectul cu succes la bun sfarsit.
  • Al doilea lucru, nivelul inalte de expertiza a specialistilor al Creative Ones. Imi vine in minte o expresie, o lege a lui Murphy care spune cam asa: “Daca mai multe lucruri pot sa mearga prost, va merge prost lucrul care provoaca pagubele cele mai mari” si asa se intampla si in managementul proiectelor. S-a intamplat si in cazul nostru sa apara situatii dificile, cu un nivel ridicat de dificultate din punct de vedere tehnic si specialistii Creative Ones sa reuseasca sa le depaseasca si acest lucru reprezinta un mare atu pentru un partener atunci cand vorbim de dezvoltarea unei platforme de cursuri online, realizarea unei aplicatii mobile, realizarea unui site fie ca vorbim de e-commerce sau orice alt tip de site.
  • Al treilea lucru care mi-a placut foarte tare a fost faptul ca atunci cand am intampinat dificultati, Mihai a recomandat solutii creative si nu s-a orientat catre solutiile costisitoare astfel am reusit sa ducem proiectul la bun sfarsit si sa ramanem in budget, ceea ce este un lucru extrem de important atunci cand ai un proiect pe care vrei sa-l realizezi, iti bugetezi de la inceput ceva si vrei pana la urma sa implementezi proiectul si sa ramai in acel budget.

Astfel in incheiere, Mihai, tie si echipei tale, vreau sa va multumesc pentru realizarea proiectului Tikal Academy si pentru toate experientele pe care le-am trait impreuna in cadrul acestui proiect, iar celor care ne urmaresc va recomand cu multa incredere echipa Creative Ones ca fiind un partener de mare angajament, cu buni specialist si cu care puteti sa duceti la bun sfarsit proiectele pe care le aveti.

Multumesc si sa aveti succes!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp