meniu
Creative Ones
Centrala termica? Aer conditionat? Am realizat un site despre toate acestea:
www.prompt-service.ro


Prompt Service este o companie specializata in furnizarea de produse si servicii de climatizare, ventilatie, incalzire, instalatii sanitare si electrice. Compania, aflata pe piata romaneasca de 23 de ani, beneficiaza de o serie de certificari in managementul calitatii, sanatatii si si securitatii operationale si al securitatii informatiei.

Site-ul prompt-service.ro este un magazin online cu o gama variata de produse si servicii de climatizare, incalzire si ventilatie.

Homepage-ul site-ului beneficiaza de un banner ce ruleaza promotiile magazinului, produsele noi sau produsele ce se doresc a fi promovate intr-o anumita perioada de timp.

Promotiile sunt evidentiate si intr-un meniu dedicat (Promotii).

Fiecare pagina a site-ului pastreaza un modul de cautare a produsului dorit cu optiunea de cautare avansata in functie de brandurile comercializate. In acest fel, clientul ajunge rapid la produsul de care este interesat.
Fiecare produs este descris in detaliu si beneficiaza de optiuni suplimentare: montaj, achizitia in rate, setarea alertei de pret astfel incat sa faciliteze decizia de cumparare bazata pe o informare completa.

Datorita specificului produselor, era necesara o zona de informare a clientilor, creata prin meniul Servicii clienti. De aici, clientii se pot informa in legatura cu modul in care se pot debarasa corect si simplu de deseurile electrice si electronice, pot descarca adeverinta de venit daca doresc sa achizitioneze de pe site produsele in rate, gasesc detalii complete de contact dar si politica de returnare a produselor.

Clientii isi pot crea cont pe site-ul prompt-service.ro pentru a putea plasa comenzi mai usor si mai rapid, pentru a fi la curent cu statusul comenzilor si a avea acces la istoricul comenzilor pe care le fac.

Informații despre produsele comercializate, detalii despre utilizarea si montajul acestora pot fi gasite si pe blogul inscris in site.

Site-ul prompt-service.ro este inscris pe site-uri de comparare a preturilor.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp