meniu
Creative Ones

Descriere Ampla:

Creative Ones este companie de programare, web design si marketing online.

Echipa de seniori reuniti sub sloganul “We Create Online Beauty” se remarca prin portofolii vaste administrate, prin consultanta online oferita clientilor din diferite domenii de activitate precum si prin dezvoltarea de sisteme si instrumente performante de management al afacerilor (CRM).

Peste 200 de clienti – de la institutii publice pana la companii de top – au apelat la serviciile Creative Ones.

Pornind de la conceptul ca pentru orice business din zilele noastre o platforma web si integrarea ei intr-un mod optimizat in mediul online nu mai este o optiune, ci o necesitate, Creative Ones dezvolta solutii customizate pe nevoile clientilor sai, raportate la industria din care acestia fac parte precum si la necesitatile lor de business.

Consultanta de marketing online este un element forte al Creative Ones si punctul de pornire pentru dezvoltarea strategiei online pentru orice companie clienta.

In zilele noastre, internetul poate genera mai multi clienti decat orice alt canal de marketing iar aceasta oportunitate poate fi fructificata cu succes printr-o strategie bine fundamentata avand ca piloni:

Astfel, Creative Ones prin programatorii web specializati ln PHP si web designeri absolventi ai Scolii de Arta livreaza proiecte online „la cheie” – de la web design (magazine online, site-uri de prezentare) si continut original, creativ, pana la servicii de hosting si mentenanta WEB, campanii integrate de promovare si instrumente de management al afacerii.

Cand vine vorba despre profesionalismul echipei Creative Ones, alocam proiectelor noastre cei mai buni programatori web (php) seniori, specializati in special in Laravel si Codeigniter framework, cu un background solid si care beneficiaza permanent de acces la tehnologie de ultima generatie.

Livram performanta web de cel mai inalt nivel, imbinand design, user experience si solutii inovative pentru a genera o expunere online puternica pentru orice brand.

Pentru mai multe informatii vizitati creative-ones.com. Ne puteti contacta pe email office [at] creative-ones.com, la telefon 0740 065 563 sau completand unul din formularele de contact de pe site#creare web site | #web design | #online branding | #creative ones | #creare soft custom | #servicii programare web |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp