meniu
Creative Ones


     Joi, 20 August 2020, au fost sesizate probleme de legate de transmiterea e-mails prin serverele Gmail ale google, mai ales legate de incarcarea atasamentelor.

     Se pare ca situatia afecteaza mai multe alte servicii ale google printre care si Google Meets, Google Classroom, inclusiv in cadrul serviciilor premium, platite (Gsuite). Acest lucru afecteaza la nivel mondial multe afaceri sau scoli private / institutionale care in perioada pandemiei isi desfasoara activitatea prin serviciile google, inclusiv cele de videoconferinte.


        Problemele evidentiate au fost semnalate incepand cu 7:00 dimineata, ora Romainei, iar pana la ora publicarii acestui articol (aproximativ 10:00) situatia inca nu s-a remediat si tot nu se pot transmite e-mails cu atasamente. De asemenea, pot fi afectate si restul serviciilor, inclusiv cele de videoconferinte, dupa cum anunta departamentul de suport de la google:

"Aug 19, 2020 11:57 PM

We are experiencing an issue with Classroom.
Symptoms: Users see the loading bar, but Google Classroom does not load.
Our engineering team continues to investigate the issue.
We will provide an update by Wednesday, 2020-08-19 15:00 US/Pacific with current details.
We apologize to all who are affected by the disruption.
"

     Google ofera servicii la nivel mondial prin servere care deservesc mai multe companii, intr-un mod centralizat. O astfel de problema poate dura zeci de ore pana la rezolvarea completa a acesteia, se poate urmari un status fie in contul de Gsuite sau prin diversi terti, cum ar fi: https://downdetector.com/status/gmail/

     Alte variante profesionale pentru companii ar fi utilizarea serviciilor prin servere dedicate, inclusiv implementarea propriului sistem de videoconferinte criptate (detalii aici.), exemplu: video.site-ul-tau.ro


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp