meniu
Creative Ones

ELECTROMAX aprinde lumina peste tot in lume!Electromax este unul dintre producatorii importanti de sisteme de iluminat cu LEDuri de inalta iluminare si are o experienta de 18 ani in domeniu.

Utilizand cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor, Electromax are o gama extinsa de produse de iluminat stradal, ambiental si arhitectural. Electromax utilizeaza LED-uri de inalta tehnologie (fiind producator certificat de catre OSRAM), materiale de foarte buna calitate (policarbonat, inox, aluminiu anodizat etc.), toate acestea oferind produselor sale un aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii aparte de functionare (piscine, fantani etc).

Produsele Electromax sunt prezente peste tot in lume.

Fiind o companie cu anvergura internationala, trebuia sa beneficieze de un site pe masura, in doua versiuni (romana si engleza), cu un design modern si cu informatii complete despre produsele sale.

Echipa Creative Ones a creat site-ul electromax.ro pentru a pune in valoare compania ca producator de referinta in domeniul sau de activitate, precum si produsele comercializate.

Electromax.ro este un site de prezentare care pune inca de pe homepage accentul pe beneficiile oferite de produsele Electromax printr-un banner carusel. Avand in vedere specificul produselor si adresabilitatea lor, electromax.ro este un site care contine foarte multe poze ilustrative si materiale pentru download si care in acelasi timp are un timp optim de incarcare a fiecarei pagini.

Partea de produse si adresabilitatea pe domenii este partea informationala cea mai de substanta a site-ului si a fost atribuita celor doua meniuri: Produse si Domenii. Cele doua meniuri furnizeaza astfel informatii complete, tehnice despre orice produs Electromax.

Si pentru ca iluminarea cu LED-uri nu este o zona de cunoastere pentru toata lumea, un meniu dedicat prezinta avantajele acestui tip de iluminare.

Zona de Noutati prezinta cele mai recente informatii legate de companie.

Asadar, daca doriti economie de energie, mentenanta redusa, o cromatica bogata, calitate si nu numai, vizitati site-ul electromax.ro!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp