meniu

Aplicatia de tip calendar de rezervari online are la baza un sistem online de rezervari a resurselor partajate ce permit propietarilor sa organizeze si sa coordoneze cu usurinta utilizarea propietatilor comune. Utilizatorii autorizati pot adauga si gestiona mai multe cu panoul de administrare protejat prin parola. Utilizatorii din Front-End pot face o rezervare online in conformitate cu termenii de rezervare conveniti de comun acord. Asta face ca sistemul de rezervari sa fie perfect pentru diferite tipuri de programari pentru impartirea bunurilor


Rezervari online:


O modalitate usoara de a face rezervari sau de a gestiona rezervarile prin intermediul online.


Rezervarea de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri avand o interfata prietenoasa.


Aplicatie multi-language:


Posibilitatea de a traduce sistemul de rezervare in diferite limbi.


Backup la baza de date :


Posibilitatea de a impiedica orice pierdere de informatii prin efectuarea regulata a unei copii de siguranta a bazei de date si a fisierelor.


Notificari SMS si E-mail:


Posibilitatea de a seta notificari prin e-mail sau SMS atat pentru clienti, cat si pentru administratori si personalizarea cu usurinta a notificarilor.


Regulile de rezervare :


Sistemul de rezervare a activelor partajate accepta limite de rezervare separate si reguli de anulare pentru fiecare user activ. Administratorii pot seta lungimea rezervarii min / max si pot defini frecventa rezervarilor.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezetate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de programari pentru impartirea bunurilor?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp