meniu
Creative Ones
Pentru serviciul de dezvoltare aplicatii web / mobile ( Android sau iOS) alege intotdeauna partenerul cu experienta dovedit dobandita. Noi stim cat de importanta este dezvoltarea business-ului tau, de aceea punem la dispozitia partenerilor nostri programatori seniori cu experienta dovedita. Stiai ca ... de curand am dezvoltat aplicatia mobila GCouriers in cadrul evenimentului IMWORLD 2017 – organizat la Romexpo, profita si tu!

Dezvoltare aplicatii mobile – Creative Ones programmers

Cu experienta in dezvoltare aplicatii utilizand platforme si limbaje de programare precum: Node JS, PHP, Java, serviciile noastre se muleaza pe asteptarile fiecarui partener de afaceri. Ne dorim sa oferim cea mai eficienta experienta a utilizatorilor, de aceea ne-am dezvoltat cunostintele in privinta crearii de aplicatii si website-uri utilizand Node JS pentru module cu viteza de raspuns ultra-rapida.

Dezvoltare aplicatii – Node JS

Ce este Node JS si cum iti poate oferi cea mai rapida experienta de utilizare a aplicatiei? Node JS este o platforma creata pe motorul V8 in cadrul Chrome, ce se bazeaza pe o actiune non-blocking I/O utilizand sistemul de callback. Pe scurt, Node JS reduce nivelul de asteptare pentru incarcarea codului, creand astfel o experienta de utilizare ultra-rapida, prin JavaScript. Conform Wikipedia, Node JS este utilizat pentru a crea continut web dinamic, inainte ca acesta sa fie trimis catre browser-ul utilizatorului. Node JS a devenit astfel un element fundamental pentru dezvoltare aplicatii WEB / mobile (Android si/sau iOS) sau chiar in actiuni de creare website.

Node JS – Dezvoltare aplicatii WEB

Originar creat de catre Ryan Dahl in anul 2009, acesta a fost dezvoltat pentru prima data in cadrul utilizarii sale pe Linux sau MAC OS X. Pana la momentul dezvoltarii sale, programarea era complet diferita iar combinatia Apache + PHP ingreuna procesul de dezvoltare a unei aplicatii, trimitand date fara a fi necesara efectuarea de conexiuni noi de fiecare data. Setat sa lucreze asicncron pentru un timp de raspuns ridicat, indiferent de numarul de solicitari declansate, Node JS ruleaza intreg script-ul doar atunci cand este necesar. In anul 2011 impreuna cu Microsoft a fost implementata prima versiune Node JS compatibila cu sistemul de operare Windows.

Dezvoltare aplicatii Android

Node JS reprezinta cea mai eficienta optiune pentru dezvoltare de aplicatii Android / iOS, raspunzand chiar si la cele mai riguroase business-uri si dorinte de dezvoltare tehnica existenta. Utilizarea dispozitivelor mobile smart reprezinta un proces in crestere in cadrul zilelor noastre, procesul de dezvoltare aplicatii Android fiind un must have pentru orice business online. Existenta unei aplicatii mobile poate determina vanzari ridicate, oferind posibilitatea unui numar mare de internauti, utilizatori ai gadget-ului mobil, de a interactiona cu serviciile / produsele sau chiar ofertele magazinului online favorit. Dezvoltarea unei aplicatii mobile iti ofera posibilitatea de a notifica si prelua comenzi pentru un procent de aproximativ 64% dintre consumatori, utilizatori ai device-urilor mobile pe internet. Piata romaneasca privind cumparaturile online este in continua dezvoltare, de aceea necesitatea dezvoltarii unei aplicatii Android / iOS este necesara atunci cand iti doresti sa fii la un pas fata de brand-ul competitor.

Creare site utilizand Node JS

Cu module http sau https, adica securizat sau nesecurizat, Node JS ofera posibilitatea de a le oferi in functie de existenta Certificatului SSL ce transmite serverului datele pentru crearea de conexiuni securizate catre browser-ul clientului protocolul asa numit https. Se recomanda existenta unui certificat SSL in cadrul oricarui plan de creare site deoarece acesta ofera posibilitatea de protectie a datelor utilizatorilor (factor important atunci cand exista pagina de login sau chiar si un formular de contact). Existenta certificatului SSL reprezinta de asemenea un factor important de ranking in cadrul rezultatelor cautarilor pe Google. Google doreste sa ofere cea mai buna experienta utilizatorilor sai, de aceea securitatea informatiilor acestora este un factor important, alegand sa plaseze website-urile cu certificat SSL integrat in cadrul pozitiilor favorabile de rezultate utilizand formula de cautare pe Google.

Dezvoltare aplicatii iOS

Valabil si in cadrul posibilitatii de dezvoltare aplicatii iOS, platforma Node JS ofera posibilitatea multipla de utilizare si realizare module eficient optimizate. Alegerea integrarii unui website sau aplicatii utilizand Node JS, determinand astfel o viteza de incarcare rapida, adauga o experienta ideala a utilizatorilor plasand favorabil modulul nou creat, in cadrul rezultatelor motorului de cautare Google. Dezvoltarea de aplicatii iOS reprezinta o adevarata provocare, fiind necesara in cadrul oricarui plan de dezvoltare aplicatii mobile. Este importanta oferirea de alternative pentru fiecare tip de device al unui utilizator, fie el Android sau chiar iOS.
dezvoltare aplicatii pret bucuresti

Dezvoltare aplicatii – functionalitati de baza

Dezvoltarea aplicatiilor mobile determina in cadrul planului sau de dezvoltare un numar de functionalitati “predefinite”, iata cele mai frecvente dintre functionalitatile alese pentru dezvoltarea unei aplicatii custom: - Selectarea de interfata prietenoasa cu utilizatorul, cu un numar de ICON-uri personalizate, predictibile pentru orice tip de actiune - Posibilitatea de login utilizand adresa de e-mail sau conturi social media - Posibilitatea de creare a unui profil de utilizator - Existenta unui modul pentru oferirea posibilitatii de plata prin intermediul aplicatiei - Cos de cumparaturi - Posibilitatea de implementare messagerie interna, acces la camera foto si implicit la dosarul cu fotografii - Modulul geolocalizare reprezinta un factor important in cadrul planului de optimizare Geo Local al business-ului

Dezvoltare aplicatii WEB / mobile ( Android sau iOS) pret

Automatizeaza-ti business-ul, solicita o oferta de pret personalizata pentru dezvoltarea aplicatiei custom a afacerii tale si da start-ul conversiilor unui public bazat pe cumparaturi online, aflat in continua crestere! Afacerea ta merita un unic dezvoltator cu experienta dovedita, solicita oferta de pret chiar acum!
#dezvoltare aplicatii mobile | #dezvoltare aplicatii android | #dezvoltare aplicatii ios | #dezvoltare aplicatii mobile pret |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp