meniu

Aplicatia de rezervari spatii are la baza un sistem de programare a evenimentelor, si este conceput pentru a usura accesul persoanelor la rezervare a spatiilor, claselor de curs, salile de sedinta, etc. Sistemul permite clientilor sa rezerve spatii, sa cumpere servicii suplimentare si sa plateasca online de acasa sau in deplasare. Administratia sistemului de rezervare poate adauga cat mai multe functii de care au nevoie pentru rezervari, stabili perioada de disponibilitate si preturi, sau a promova promotii si reduceri.


Rezervari online:


O modalitate usoara de a face rezervari sau de a gestiona rezervarile prin intermediul online.


Rezervarea de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri avand o interfata prietenoasa.


Notificari SMS si E-mail:


Posibilitatea de a seta notificari prin e-mail sau SMS atat pentru clienti, cat si pentru administratori si personalizarea cu usurinta a notificarilor.


Aplicatie multi-language:


Posibilitatea de a traduce sistemul de rezervare in diferite limbi.


Formular de rezervare personalizabil:


Sistemul de back-end al aplicatiei permite administratorilor sa editeze formularul de rezervare prin adaugarea, eliminarea si editarea campurilor in functie de detaliile clientului necesare.


Backup la baza de date :


Posibilitatea de a impiedica orice pierdere de informatii prin efectuarea regulata a unei copii de siguranta a bazei de date si a fisierelor.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezetate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de rezervari spatii?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp