meniu
Creative Ones

Creative SMS - Aplicatie de transmitere SMS-uri automatizate pentru magazinele online sau softurile de gestionare a afacerii


Una dintre aplicatii la care am pus mult suflet si am lucrat cu mare drag este aplicatia Android Creative SMS, aplicatia dezvoltata, astfel incat sa iti permita sa trimiti pe model web to sms, gratuit catre clientii tai intr-un mod automatizat. Aplicatia a fost special realizata pentru magazinele online si functioneaza foarte bine si pentru diverse aplicatii software dezvoltate.


Un element cheie in relatia ta, ca si magazin online, cu clientii este sa aduci nivelul de interactiune la unul personal. Elementul cheie este reprezentat de faptul ca se reduce foarte mult costul alocat pentru promovare, se creaza o legatura mult mai puternica ducand la fidelizarea acelui client si este o investitie pe termen lung mult mai rentabila. De cele mai multe ori metoda pe care o folosesc cele mai multe firme pentru a aborda aceasta practica este promovarea online (promovare pe social media, ppc, SEO) si SMS Marketing. SMS Marketing este totusi o metoda destul de costisitoare si greu de administrat.

Pe baza acestui aspect, noi ne-am gandit sa cream un raspuns la unele dintre cele mai suparatoare intrebari pe care le au clientii nostri:

Pot sa trimit SMS-uri gratuite clientilor mei?

Exista vreo modalitate sa primesc mai usor confimarea de primire a coletului din partea cumparatorilor mei?

Exista vreo aplicatie de trimitere a SMS-urilor usor de instalat in platforma?

Pot tine evidenta activitatii si de pe o platforma mobila?

Iar raspunsul la care am lucrat pentru toate aceste intrebari este aplicatia Creative SMS.

Ce este mai exact aplicatia android Creative SMS?

Creative SMS, este dezvoltata de Creative Ones si este o aplicate Android de transmitere in mod gratuit SMS-uri automatizate din web creata in special pentru magazinele online sau softurile de gestionare a afacerii. Aceasta aplicatie reprezinta un modul special realizat pentru Opencart sau alte platforme opensource, care poate fi utilizat pentru a-ti notifica prin SMS cumparatorii din baza de date.

De ce merita implementata aplicatia Creative SMS?

In primul rand, hosting-ul este gratuit. Am identificat faptul ca una dintre principalele ingrijorari ce erau prezente in randul clientilor nostri este reprezentata de hosting. Asa ca, pentru ei am am oferit raspuns la intrebarea ce ii ingrijora in privinta acestei probleme.

Un alt beneficiu ce aduce plus valoare acestei aplicatii este faptul ca iti ofera posibilitatea sa notifici automat sau manual clientul in legatura cu stadiul comenzilor. De exemplu, printr-un SMS generat automat, il poti notifica in legatura cu statusul comenzii lui (mesaj de verificare a parolei, daca i-a fost preluata comanda, daca este gata de livrare etc.) sau poti trimite manual un mesaj in care ii poti cere anumite informatii, sa il instiintezi in legatura cu un aspect particular etc.

Cum stim cu totii faptul ca timpul este cea mai pretiaosa resursa, aplicatia Creative SMS dezvoltata de o echipa de programatori seniori, te scuteste de foarte mult timp si nu doar atat, dar iti creste si notorietatea brandului deoarece poti trimite mesaje personalizate.

Creative SMS a fost gandita pentru a fi o aplicatie foarte practica si usor de utilizat. Pentru ca aceste 2 exigente sa fie intrunite, aplicatia se instaleaza pe telefonul personal sau al firmei, in cadrul aplicatiei se bifeaza “Allow send SMS” si este gata de folosire.

In meniul principal exista tab-ul “API Settings” unde exista documentatia prin care se poate sa instalam cu orice programator web o cheie API pe orice soft de magazin online sau web site in general. De asemenea, conform acestei documentatii, cheia a fost instalata si pe software-uri mai complexe de contabilitate, facturare sau management al afacerii, cum ar fi Senior software, ca si exemplu.

Cum functioneaza si care sunt pasii de instalare pentru aplicatia android de transmitere SMS-uri automatizate Creative SMS?

In primul rand, aveti posibilitatea de a urmari un tutorial aici in care este explicat pas cu pas cum se seteaza aplicatiia si care sunt pasii care trebuie urmati pentru a functiona fara nicio problema.

Aplicatia de transmitere SMS-uri pentru magazinele online dezvoltate de Creative Ones, functioneaza in felul urmator:


  • Instalati aplicatia pe telefonul personal sau cel special pentru clienti, accesand link-ul de aici.

       - Asadar, cel mai bine este ca acest link sa-l accesati direct de pe telefonul pe care veti utiliza aplicatia (telefonul care va transmite SMS-uri)

  • Creati-va cont pe platforma Creative SMS accesand acest link. Adresa de e-mail introdusa trebuie sa fie una valida, deoarace se va trimite un link de activare a contului. Dupa ce link-ul a fost accesat si contul a fost activat, exact aceleasi date de inregistrare trebuie sa fie introduse si in aplicatia de pe telefon.

  • Dupa ce conectarea a avut loc cu succes, foarte important este activarea trimiterii SMS-urilor bifand “Allow send SMS”. Din motive de siguranta, aceasta optiune vine dezactivata (debifata) by default.

  • Acum, telefonul tau si platforma web sunt conectate prin intermediul aplicatiei Creative SMS si poti trimite SMS-uri direct de la calculator. Poti face un test utilizand tab-ul “instant sms”.

  • Aplicatia Android Creative SMS a fost conceputa pentru a fi legata prin API la magazinul tau online, asadar in meniul “API Settings” se poate conecta cu ajutorul echipei tale de programatori sau poti chiar apela la serviciile noastre de programare web pentru a-l implementa noi.

  • Dupa ce toate setarile au fost finalizate asa cum trebuie, in panoul de admin a magazinului tau  online va fi dezvoltat suplimentar o sectiune unde se vor putea transmite SMS-uri cu diverse subiecte care raman salvate si ca “ciorne” pentru urmatoarele trimiteri.

Te-ai decis sa iti incepi propriile campanii de promovare utilizand SMS Marketing? Ti-am starnit interesul in vederea administrarii comenzilor si apropierea clientilor fata de brandul tau? Super, Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre Creative SMS.

GO Cere oferta
Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp