meniu
Creative Ones

Site-ul aquatech.ro se afla in portoliul Creative Ones, echipa noastra asigurandu-i servicii de gazduire si mentenanta, dar si servicii de promovare online.

De pe aquatech.ro poti afla foarte multe informatii despre APA pe care o bem si daca este sau nu sanatoasa. Apa este extrem de importanta in viata noastra:

Suntem 70% apa si avem nevoie constanta sa ne hidratam.

O folosim in igiena zilnica personala si a spatiului de lucru sau de locuit.

Folosim apa pentru functionarea aparaturii electrocasnice si pentru prepararea mancarii.

Zilnic, deschidem robinetul de zeci de ori si aruncam pet-uri.

Cand te folosesti zilnic de ceva, este bine sa analizezi si sa iei in calcul doua aspecte:

 • Calitate
 • Pret

punandu-ti cel putin urmatoarele intrebari:

 • Consumi apa de cea mai buna calitate?
 • Esti sigur ca apa din pet-uri este sanatoasa?
 • Cat de bine functioneaza masina ta de spalat? Cum arata rezistenta masinii si daca a trebuit sa o schimbi?
 • Obiectele din inox si cele din sticla prezinta pete albe dupa spalare?
 • Esti nevoit sa folosesti produse anti-calcar?
 • Cat cheltuiesti zilnic pe apa imbuteliata?
 • Cat de mare este efortul de a cara cosul cu apa in supermarket si apoi acasa?
Ai luat in calcul sa cumperi un filtru de apa?

In ceea ce priveste calitatea apei exista doua abordari: cel mai adesea folosim pentru consum apa imbuteliata iar pentru uz casnic apa de la robinet.

Pe de o parte avem costuri ridicate si efort iar pe cealalta parte o calitate indoielnica.

Din pacate, mediul este tot mai poluat iar apa de la robinet contine numeroase impuritati ce o fac improprie consumului personal si chiar folosirii ei la aparatura electrocasnica. Depunerile de sedimente, impuritati, calcar… afecteaza aparatele electrocasnice si le degradeaza in timp. Consumul de apa de la robinet nu ne provoaca nicio placere a gustului si nici nu este sigur pentru sanatate.

Apa dura sau cu impuritati nu doar ca afecteaza componentele electrocasnicelor si le scurteaza durata de utilizare dar favorizeaza si dezvoltarea unui mediu bacterian ceea ce nu este de dorit cel putin in cazul espressor-ului sau al electrocasnicelor ce ne ajuta la prepararea mancarii.

De cate ori ti s-a intamplat sa deschizi robinetul si sa curga apa tulbure sau continand rugina?
Te mai tenteaza sa o folosesti?

Ce este de facut? Cumparam apa imbuteliata cu sutele de litri, ne rupem spatele carand- o, cheltuim constant sume de bani deloc de neglijat?

Sistemele profesionale de filtrare, tratare si purificare a apei prin osmoza inversa sunt o solutie eficienta pentru a avea zilnic la dispozitie apa de calitate si sigura pentru consum, pentru igiena.

Un filtru de apa performant are eficienta dovedita in a elimina impuritatile si diversele sedimente. Filtrul cu osmoza inversa filtreaza la nivel molecular apa. Rezulta o apa pura, calitativa tocmai buna de baut, chiar de la robinet.

Un filtru cu osmoza inversa este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru sanatatea ta.

Instalarea in locatia ta a unui filtru de apa are o serie de avantaje si beneficii:

 • Te ajuta sa iti pastrezi sanatatea
 • Te scuteste de drumuri la magazine pentru a cumpara apa
 • Scapi de pet-uri nocive si de indoiala ca nici apa imbuteliata nu este tocmai cea mai sanatoasa
 • Prelungeste durata de utilizare a electrocasnicelor mari si mici
 • Iti protejeaza obiectele sanitare precum cabina de dus, bateriile de chiuveta si cada care nu vor mai fi patate de calcar si nu se vor mai degrada
 • Iti aduce o economie semnificativa la buget
Solutia Aquatech

Aquatech este furnizor de sisteme pentru purificarea si tratarea apei si acopera intreaga gama de servicii de acest tip. Aquatech diagnosticheaza problema – analiza apei – ofera solutia de purificare a apei adaptata spatiului tau, livreaza si instaleaza echipamentele si ofera service pe durata utilizarii echipamentului.

La Aquatech gasim o gama larga de echipamente de filtrare a apei ce pot fi folosite pentru uz casnic sau industrial.

Dar cum functioneaza osmoza inversa?

Este un concept modern, o tehnologie noua care purifica apa potabila. Adica o face clara, fara miros, fara impuritati, virusi si bacterii – sigura atat pentru adulti cat si pentru copii, chiar bebelusi.

Cu o apa de calitate si mancarea va vea gust mai bun.

Filtrul de osmoza inversa este una dintre cele mai rentabile solutii de purificare a apei.

Poti, astfel, sa beneficiezi acasa de o sursa sigura de apa buna de baut si folosit, non stop, fara a mai trebui sa te deplasezi la magazin, sa cari recipiente si sa cheltuiesti bani, timp si energie.

O statie automata de dedurizare a apei, care nu ocupa spatiu, consuma putin curent si este usor de instalat si administrat este solutia in cazul in care la robinet curge apa dura.

Dedurizatorului de apa se alege in functie de specificul locatiei si in urma unei probe microbiologice a apei din locatia respectiva. Un dedurizator performant elimina apa dura.

Site-ul aquatech.ro ofera toate informatiile tehnice de care ai nevoie pentru a lua decizia de a consuma o apa sanatoasa. Cu o gama completa de produse si cei mai renumiti parteneri din piata de profil, Aquatech rezolva problema stringenta a apei potabile, sigure pentru consum. Poti afla de pe site o serie de detalii tehnice, poti vizualiza produse si alege ceea ce corepunde nevoilor tale. Structurarea informatiilor si a produselor este facuta distinct pe doua zone Industrial si Rezidential. Formularele de comanda pun in legatura clientii cu Aquatech.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp