meniu
Creative Ones

Esti in cautarea unei echipe dedicate de programatori pentru serviciul creare magazin online utilizand platforma Opencart? Stim cat de complicata este alegerea partenerului potrivit, de aceea la Creative Ones iti oferim servicii incluse de consultanta, pentru ca tu sa poti face alegerea corecta in vederea obtinerii serviciului de creare site opencart.

Creare site opencart – Punem bazele succesului magazinului tau online!

creare site opencart height=
     

       La Creative Ones ne implicam 100% in crearea proiectelor partenerilor nostri, de aceea iti oferim servicii complete pentru crearea, optimizarea, mentenanta si promovarea afacerii tale in mediul online! Cu o experienta de peste 5 ani in crearea magazinelor online, beneficiaza de avantajele implementarii unui website complet. Investim in potentialul tau de antreprenoriat! Avem incredere in alegerea ta - Experienta ne-a invatat ca orice antreprenor constata necesitatea unui consultant in vederea alegerii imaginii potrivite pentru business-ul sau, de aceea am creat serviciul de consultanta pentru ca tu sa poti detine controlul complet asupra procesului de creare website. Punem bazele succesului business-ului tau online – Serviciul de creare magazin online poate fi unul destul de complex, de aceea este extrem de important ca cei care pun bazele crearii website-ului tau sa detina toate resursele necesare pentru ca actiunea sa se realizeze fara greseli de programare. Fiecare greseala costa: timp, sume investite si implicit succesul business-ului tau. Construim branduri – dupa crearea bazei de creare site opencart, punem in functionare strategia de creare a imaginii afacerii tale. Obtine crearea identitatii business-ului tau, imaginea chiar conteaza! Beneficiaza de securitate maxima – serviciile sunt complete atunci cand sunt asigurate! Bucura-te de beneficiul crearii unui magazin online utilizand opencart complet securizat.

Ce este opencart?

creare site opencart height=

       Opencart reprezinta solutia ideala pentru crearea si administrarea unui magazin online. Cu o istorie inca din 1998, opencart detine in prezent toate modulele necesare pentru administrarea si obtinerea intefetei dorite de catre tine. Fiind una dintre cele mai utilizate platforme pentru crearea unui magazine online, opencart detine un tip de codare relativ simplu, avand posibilitatea de implementare rapida de catre programatori a modulelor solicitate. Solutia completa pentru crearea unui site cu capacitatea de a integra peste 10.000 de produse, opencart este raspunsul pentru orice tip de business start-up.

Creare site opencart – care sunt avantajele?

creare site opencart height=

        Opencart este platforma potrivita atat pentru afaceri mici cat si mijlocii, oferindu-ti posibilitatea de a construi un sistem eficient ecommerce rapid si usor de administrat chiar si de catre un neinitiat in ale programarii. Beneficiaza de serviciul pentru creare site opencart, oferindu-ti posibilitatea crearii unui panou de admnistrare usor de procesat, renuntand astfel la mentenanta si administrarea continua a unui webmaster full-time. Adauga cu usurinta fotografii, video, descrieri, stoc, preturi si chiar cuvinte SEO potrivite. Datorita crearii unui site pe opencart ai posibilitatea de a administra 2 sau chiar mai multe magazine online dintr-un singur panou. Astfel vei avea avantaje reale de administrare datorita posibilitatii de: - setare a produselor pe care le doresti sa fie active, in functie de magazinul online ales - alegerea limbii diferite sau chiar valutei, in functie de locatia dorita - setarea costurilor produselor in functie de magazinul online dorit - posibilitatea de a implementa module personalizate - capacitatea de a crea multilingvism - posibilitatea de a adauga modulul multi-moneda cu conversie automata - posibilitatea de implementare eficienta SEO on-site - numar nelimitat de pagini de prezentare & adaugare informatii relevante - capacitatea de a crea rapoarte ale vanzarilor cu posibilitatea de filtrare - implementarea unui numar nelimitat de producatori. Iti doresti realizarea unui magazin online complet pentru diferite regiuni ale globului? De ce sa nu ai posibilitatea de a administra fiecare sectiune aferenta diferitelor regiuni dintr-un singur panou! Cu opencart ai posibiltatea de a seta valuta potrivita fiecarei regiuni targetate, cu un modul ce iti permite utilizarea mai multor metode de plata, utile pentru orice tip de afacere, iata o parte dintre acestea: - LiqPay - Authorize.net - PayPal - PayPoint - Klama - eWay (UK, AU, NZ) - Karna - Secure Trading - SagePay - Bank Transfer - Cash On Dellivery - Collect in store

Creare site opencart la Creative Ones

creare site web

       Echipa Creative Ones imparte valori B2B comune, asadar daca iti doresti: - consultanta specializata ultra-completa in vederea implementarii serviciului de creare site opencart - suport complet pentru alegerea unui Web Design potrivit - control nelimitat asupra implementarilor proiectului tau: obtine informatii in timp real asupra a ceea ce se implementeaza in cadrul proiectului tau, afla cine, ce si cat lucreaza asupra website-ului tau datorita aplicatiei CRM Creative - servicii complete de urcare/promovare a unui magazin online: oferim creatie design grafic pentru obtinerea identitatii (logo, web design, cromatica) business-ului tau, creatie content SEO-friendly; user-friendly; google-friendly, fotografiere produse (studio foto chiar si pentru fotografierea produselor la 360 de grade), marketing online (implementare campanii Adwords, Facebook Ads si/sau SEO on-site/off-site), creare landing page, implementare campanii newsletter si multe altele.

Am obtinut crearea site-ului in opencart, ce fac acum?

      Am lucrat impreuna la bazele proiectului tau, website-ul este gata, ce urmeaza acum? Un website gata online are nevoie de vizitatori! Lucram impreuna la setarea campaniilor de publicitate targetate eficient pentru a obtine rezultate dorite.

Ce iti oferim?

- creare pagini reprezentative social media: social media este locul in care potentialii tai clienti isi petrec cea mai mare parte din timp, fii alaturi de ei! Setarea conturilor pe: Facebook, Twitter, G+, Linkedin, Pinterest etc. Fii prezent! Dedica-ti timp indelungat pentru comunicarea cu potentialii clienti. Raspunde provocarilor sau nelamuririlor pe care acestia le pot avea. - setare campanii de promovare: Google Adwords, Facebook Ads, optimizare SEO. Campaniile Google Adwords permit urcarea website-ului tau, in urma unei licitatii asupra unor cuvinte cheie alese in functie de nisa ta, chiar pe prima pagina in cadrul cautarilor pe Google. Un buget generos, precum si setarea campaniilor de catre un specialist Adwords, iti pot aduce conversiile dorite! Avantaje: existenta pe prima pagina a cautarilor inca de la startul campaniei de promovare. Dezavantaje: oprirea campaniei Adwords va opri si nivelul de trafic adus asupra website-ului tau.

creare site

        Facebook Ads permite promovarea serviciilor tale in cadrul utilizatorilor Facebook. Lanseaza campanii de promovare ale business-ului tau acolo unde publicul tau tinta isi petrece cel mai mult timp. Beneficiaza de o filtrare extrem de targetata datorita functiilor de promovare pe Facebook. Optimizare SEO – optimizarile SEO se impart in doua mari categorii: SEO on-site si SEO off-site. SEO on-site: reprezinta totalitatea optimizarilor ale cuvintelor cheie, imaginilor, titlurilor, descrierilor etc. din site. SEO off-site: presupune totalitatea implementarilor care pot fi aduse inafara website-ului tau, cu scopul de a creste notorietatea acestuia, prin trimitere de link-uri utilizand cuvinte cheie ancora potrivite scopului tau. Avantaje: rezultatele optimzarii SEO raman valabile chiar si dupa incetarea campaniei SEO Dezavantaje: Rezultatele implementarii SEO se pot vedea in aproximativ 3-6 luni de la inceperea campaniei, spre deosebire de campaniile Adwords. Cele 3 strategii de promovare online se completeaza una pe cealalta, obtinand beneficii reale complete.

Concluzie – creare site opencart – alegerea potrivita pentru mine?

creare site cu opencart

Beneficiaza de experienta a peste 5 ani in creare magazine online, investeste inteligent in obtinerea carierei tale de atreprenor de succes! Scrie-ne la: [email protected] sau suna la +40 740 065 563 / +40 723 367 376 si povesteste-ne despre viziunea ta asupra unui proiect de succes!


#creare magazin online | #realizare magazin online | #creare website | #creatie website | #creare site opencart | #opencart |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp