meniu
Creative Ones

In alegerea de creare magazin online impreuna cu parteneri de afaceri pe masura nu poti avea decat de castigat. Iata cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aiba magazinul tau online chiar si in anul 2018!

Creare magazin online – afacerea ta online, la un click distanta

Orice afacere online are nevoie de o echipa de specialisti ce iti pot garanta executarea unor servicii pe masura asteptarilor tale, iata caracteristicile unei afaceri online cu abordare eficienta! Ca orice business, fie el si online, crearea unui magazin online necesita implementarea unui plan de afaceri bine structurat. Asadar, nu uita sa adaugi pe lista ta urmatoarele actiuni: - efectuarea tuturor particularitatilor legale pentru intreprinderea unei astfel de afaceri - structurarea unei formule de lucru benefice fluxului de vanzare a produselor / serviciilor tale - alegerea unui domeniu usor de retinut, cu extensie bazata in principiu pe locatia in care business-ul tau online va activa (.ro; .com; .eu etc.) - algerea unui hosting cu caracteristici bazate pe fluxul de lucru pe care ti-l doresti sa il intreprinzi in cadrul crearii magazinului tau online. Selectarea dimensiunii de stocare si a altor particularitati in functie de numarul de utilizatori, numarului de produse in site etc.

Creare magazin online cu identitate vizuala adaptata

Cu un numar ridicat de conversii realizate in cadrul magazinelor online, dar si o concurenta acerba, in alegerea de creare magazin online pot interveni aspecte ce trebuie luate in considerare inca de la inceputul business-ului online. Se recomanda o analiza amanuntita a concurentei, alege aspecte care te-au atras si evita-le pe cele ce pot oferi posibilitatea de parasire a website-ului tau a potentialilor vizitatori. Iata o parte dintre aspectele vizuale de care trebuie sa tii cont in alegerea de creare magazin online: - selectarea unei identitati de brand benefice si adaptate business-ului tau. Alege o cromatica potrivita si opteaza pentru imagini unice, creand astfel o particularitate ce va face ca afacerea ta sa iasa in evidenta publicului tau tinta. Identitatea de brand a unui business consta in crearea unui logo potrivit dar si selectarea unor elemente vizuale adaptate. Iata particularitatile care s-au dovedit ca le detin o mare parte dintre toate logo-urile din lume: - existenta a unei scheme cromatice formate din maxim doua culori - simplitatea formei acestora - in cazul business-urilor de dimensiuni reduse se recomanda ca logo-ul sa reflecte activitatea afacerii - este recomandat ca logo-ul sa fie usor de recunoscut, asadar unic Alege intotdeauna ca identitatea vizuala creata sa fie utilizata in toate elementele promotionale folosite pentru promovarea magazinului tau online (brosuri, flyere, afise, cutii etc.). Pastrarea unui echilibru vizual al brand-ului tau va oferi publicului tau posibilitatea de recunoastere cu usurinta a brand-ului tau.

Creare magazin online personalizat

O data conceput logo-ul, crearea identitatii vizuale a magazinului tau online se va usura considerabil. Pornind de la elementele specifice logo-ului deja conceput, alege volumetrii si culori inspirate din acesta. Bazat pe principii UX(user experience – experienta utilizatorului) si UI(user interface – interfata cu utilizatorul) realizare magazin online adaptat afacerii tale vs. rezolvarea necesitatilor publicului tinta reprezinta principiul de baza in crearea acestuia. Creste posibilitatea navigatorilor de a filtra rezultatele cautarilor in mod rapid, in functie de cele mai importante caracteristici ale produselor tale. Aceasta posibilitate reprezinta un factor important, ce poate determina cresterea vanzarilor produselor tale. Ofera astfel posibilitatea rapida de accesare si procesare a comenzii atat utilizatorilor experimentat, cat si celor cu o experienta mai mica in realizare de cumparaturi online.

Obtine incredere sporita in tranzactionarea cu magazinul tau online

creare magazin online in bucuresti
Denota incredere prin achizitionarea unui Certificat SSL dar si prin alegerea unui partener de tranzactionare ce ofera securitate ridicata a datelor utilizatorilor. Existenta unui Certificat SSL reprezinta unul dintre factorii de afisare a magazinului tau online in cadrul rezultatelor de cautare pe Google.

Realizare Magazin online cu posibilitate de tranzactionare rapida

Bazandu-te pe principiile enumarate mai sus, ofera cumparatorilor posibilitatea de: - navigare rapida prin gama de produse - adaugarea facila a produselor in cos - viteza de incarcare a paginilor sub 3 secunde (viteza de incarcare a unui website este un factor de decizie in privinta achizitionarii unui produs dar si un al factor de afisare a magazinului online in cadrul rezultatelor de cautare pe Google) Ca un plus pentru cresterea vanzarilor online, existenta unui modul de Produse Favorite poate reprezenta posibilitatea ta de a notifica utilizatorul, fara a creste nivelul de ratei de respingere asupra notificarilor agresive aduse utilizatorilor mai putin interesati de achizitia produselor din cadrul magazinului online.

Creste numarul de vanzari ale magazinului tau online

creare magazin virtual
Crearea unui funnel pentru situatiile de plasare ale comenzilor utilizatorilor este o strategie des intalnita in cadrul marilor magazine online. Dupa apasarea butonului de “Finalizare Comanda” evita introducerea de meniuri sau imagini cu link ce pot conduce utilizatorul catre alte pagini din website. Creaza o structura benefica pentru cresterea numarului de comenzi plasate in cadrul magazinului tau online. Alege afilierea cu marile platforme de vanzare online. Emag reprezinta un exemplu ideal pentru selectarea partenerilor de vanzare ale produselor tale.

Creare magazin online cu optimizare SEO

Ce reprezinta optimizarea SEO pentru o afacere online? Posibilitatea de propulsare in randul rezultatelor de cautare pe Google, pentru un timp indelungat. Ofera utilizatorilor informatii relevante despre business-ul si produsele tale, prin crearea de continut tip text, personalizat specificului afacerii tale. Creaza elemente descriptive importante pentru cumparator, utilizand cuvinte cheie ce ofera posibilitatea motorului de cautare Google de a intelege subiectul paginilor din magazinul online.

Promovare magazin online prin creare campanie Google Adwords

Planul de optimizare SEO a unui website poate aduce rezultate intr-un timp cuprins intre 3-6 luni. Obtine cresterea notorietatii brand-ului tau si implicit a vanzarilor din cadrul magazinului tau online prin contractarea unei agentii in vederea setarii si optimizarii continue a campaniilor de Google Adwords.

Creare magazin online in pasi rapizi

creare magazin virtual personalizat in bucuresti
La Creative Ones oferim solutii complete pentru creare magazin online si optimizare rapida utilizand principiile bunelor practici oferite de catre Google, bazandu-ne pe o experienta de peste 5 ani de lucru in domeniu. Daca si tu esti in cautarea partenerului de afaceri, ideal pentru implementarea tuturor aspectelor mentionate mai sus, serviciile noastre de creare magazin online in sistem full service sunt la un apel distanta. Alege crearea unui magazin online complet, prin intermediul unui singur contact, oferim servicii de mentenanta, gazduire si achizitionare domeniu incluse in pachet.

#creative ones | #creare magazin online | #realizare magazin online | #creare magazin online bucuresti | #creare magazin virtual |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp