meniu

Aplicatia de rezervare a restaurantelor are la baza un sistem convenabil de programare a tabelelor de autoservire, ce permite clientilor sa rezerve o masa prin site-ul sau aplicatia dumneavoastra sau sa gestioneze disponibilitatea. Aplicatia ofera toate functiile necesare pentru a optimiza procesul de rezervare a mesei restaurantului. Asta face ca sistemul de rezervari sa fie perfect pentru diferite tipuri rezervari de mese la restaurant


Rezervari online:


O modalitate usoara de a face rezervari sau de a gestiona rezervarile prin intermediul online.


Rezervarea de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri avand o interfata prietenoasa.


Notificari SMS si E-mail:


Posibilitatea de a seta notificari prin e-mail sau SMS atat pentru clienti, cat si pentru administratori si personalizarea cu usurinta a notificarilor.


Aplicatie multi-language:


Posibilitatea de a traduce sistemul de rezervare in diferite limbi.


Gestionarea rezervarilor:


Sistemul de gestionare a rezervarilor incorporat permite administratorilor sa adauge, sa editeze si sa stearga rezervari, sa gestioneze date despre clienti si disponibilitate.


Backup la baza de date :


Posibilitatea de a impiedica orice pierdere de informatii prin efectuarea regulata a unei copii de siguranta a bazei de date si a fisierelor.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezentate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de rezervari mese la restaurant?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp