meniu

Aplicatia de rezervare a restaurantelor are la baza un sistem convenabil de programare a tabelelor de autoservire, ce permite clientilor sa rezerve o masa prin site-ul sau aplicatia dumneavoastra sau sa gestioneze disponibilitatea. Aplicatia ofera toate functiile necesare pentru a optimiza procesul de rezervare a mesei restaurantului. Asta face ca sistemul de rezervari sa fie perfect pentru diferite tipuri rezervari de mese la restaurant


Rezervari online:


O modalitate usoara de a face rezervari sau de a gestiona rezervarile prin intermediul online.


Rezervarea de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri avand o interfata prietenoasa.


Notificari SMS si E-mail:


Posibilitatea de a seta notificari prin e-mail sau SMS atat pentru clienti, cat si pentru administratori si personalizarea cu usurinta a notificarilor.


Aplicatie multi-language:


Posibilitatea de a traduce sistemul de rezervare in diferite limbi.


Gestionarea rezervarilor:


Sistemul de gestionare a rezervarilor incorporat permite administratorilor sa adauge, sa editeze si sa stearga rezervari, sa gestioneze date despre clienti si disponibilitate.


Backup la baza de date :


Posibilitatea de a impiedica orice pierdere de informatii prin efectuarea regulata a unei copii de siguranta a bazei de date si a fisierelor.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezetate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de rezervari mese la restaurant?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere