meniu
Creative Ones

Echipa Creative-Ones a fost prezenta si la cea de a 5a editie Internet&Mobile World, un eveniment ce a avut loc la Romexpo in perioada 3-4 octombrie.


Ritmul alert cu care tehnologia evolueaza este incredibil. In cadrul IMWorld 2018, un numar consistent de dezvoltatori, cercetatori, designeri, manageri, speakeri au fost prezenti si s-au dezbatut teme precum solutii software rapide, accelerarea progesului tehnologic, roboti, VR, realizare aplicatii, promovare online.


Condusi de perseverenta si datorita dorintei de a inova continuu, anul acesta la standul nostru am discutat despre platforma dezvoltata pentru partenerul Daicore. Aceasta platforma software, Daicore, este o platforma dedicata cresterii startup-urilor cu idei marete si care in acelasi timp isi propune sa ofere investitorilor control total asupra noilor proiecte pe care le finanteaza. Aceasta afacere de tip blockchain axata pe reducerea riscurilor investitionale in proiecte criptografice. Pe baza cresterii continue a proiectelor cripto, Daicore introduce un sistem unic prin care investitorii au control asupra fondurilor si pot fi implicati activ in proiectele pe care le sustin. Intre timp, Daicore urmareste sa ajute companiile sa-si transpuna ideile in bloc si sa-si continue proiectul.


Fiind o agentie Web Full Service, ce asigura creare magazin online, promovare online, dezvoltare software, marketing digital etc., cu o experienta de peste 6 ani, ne ambitionam sa avem intotdeauna noi perspective de abordare si sa venim cu idei creative. Clinetii nostri pot opta pentru servicii personalizate precum web design, programare, aplicatii pentru mobil, promovare online, hosting si mentenanta web.


Fiecare an de participare de IMWorld ne-a incantat cu tehnologii interesante, iar anul acesta atentia ne-a fost captata de robotei, noile tehnologii VR si solutiile de modernizare de tipul Smart City.


Datorita networking-ului, experienta IMWorld 2018 ne-a motivat sa ne urmam drumul si sa creem in continuare ce stim sa facem mai bine, exact asa cum o spune si motto-ul nostru We create online beauty.


Iti doresti ca afacerea ta sa se bucure de frumusetea pe care o merita? Haide sa stabilim o intalnire sau contacteaza-ne pe site unde ne poti descrie afacerea ta, gandurile tale in legatura cu un viitor proiect iar noi te vom contacta pentru a concretiza idei.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp