meniu
Creative Ones
Te invitam sa te alaturi echipei noastre in departamentul de Programare Web. Lucram cu tineri pasionati de programare si dornici de evolutie alaturi de echipa noastra. Beneficii Oferite - program flexibil mai ales pentru studenti; - birouri spatioase, dotari tehnice excelente, mediu de lucru placut, relaxant; - cursuri de specializare, posibilitatea de dezvoltare; - bonusuri pentru proiecte finalizate cu succes; - birou central (Piata Unirii), bike friendly; - vom avea ocazia sa lucram impreuna intr-o echipa stransa, prietenoasa care iti va fi alaturi in permanenta. Suntem interesati sa detii cunostinte de PHP (framework-uri precum LARAVEL sau CODEIGNITER constituie un avantaj) pe care sa le aplici pe unele proiecte unice. Sa fii dornic in rezolvarea rapida a problemelor, gata oricand sa inveti lucruri noi si cu o orientare constanta spre calitate. Cunostintele JAVA sau altele, de asemenea reprezinta un avantaj. Cerinte: - facultate sau cursuri de specialitate - seriozitate si implicare - autodidact - spirit de echipa si respect pentru colegi - PASIUNE si dorinta de a face o diferenta Responsabilitati: - Dezvoltarea de aplicatii web (PHP) in colaborare cu membrii echipei de programare, de la partea de proiectare pana la lansare; - Operatiuni de mentenanta si intretinere de site-uri / aplicatii deja existente inclusiv partea de securitate a acestora. - Realizare web site-uri de prezentare sau magazine online cu teme achizitionate sau prin implementarea unui design personalizat - Activitatea noastra este complexa, de la design web la aplicatii online superioare, inclusiv activitati de marketing si suport. Avantajele pentru viitorii nostri colegi sunt prezentate prin posibilitatea de a descoperi mediul IT in ansamblu si a-si extinde orizontul peste activitatile banale si repetitive. Descrierea firmei Experienta de peste 6 ani in domeniu. Realizare aplicatii web based, aplicatii mobile, E-Commerce si CMS performante. Pentru gestionarea proiectelor folosim propriul CRM cu functii de Project Management, urmarind sa crestem eficienta activitatilor. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati web site-ul nostru, www.creative-ones.com/ro/. Sediul nostru este spatios si se afla pe Bld Unirii, zona centrala. De asemenea, participam cu regularitate la expozitii si investim masiv in dezvoltarea firmei, birourile si statiile de lucru fiind la nivel de maxima performanta. Programam utilizand ultimele tehnologii in domeniu si avem in vedere in special proiecte pe termen lung.
 Interviu Online:
1.  Cat de bine cunoasteti sa lucrati pe Laravel, Codeigniter sau alt framework PHP? O nota de la 1 la 10 pentru fiecare in parte, va rugam
2.  Care este experienta dumneavoastra de lucru in php? De cat timp lucrati, ce proiecte sau alte informatii pe care le considerati relevante.
Va rugam sa aplicati trimitand CV-ul si scrisoarea de intentie pe e-mail: [email protected]

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp