meniu
Creative Ones

Cumparaturi de ”bravo”. La bravoshop.roCe simplu este azi! Din cateva click-uri primesti acasa produsele dorite.
Bravoshop.ro, un site realizat de catre echipa Creative Ones va ofera comod, rapid si sigur accesul la cele mai diverse produse.
Asemenea unui mall adevarat, magazinul online Bravo Shop contine o gama completa de produse ce sunt impartite in 12 categorii principale. Acestea, la randul lor, sunt segmentate in alte sub-categorii.
Aproape ca nu ai cum sa nu gasesti ceea ce iti doresti.
De la articole pentru nou-nascuti, articole vestimentare sau de infrumusetare, la articole auto, de gradina sau medicale – totul este la dispozitia ta.
Iar daca ti se pare un efort prea mare sa cauti printre categorii de produse, ai la dispozitie butonul de cautare aflat pe homepage.
Si pentru ca este vorba despre un volum mare de produse, site-ul beneficiaza de implementarea unui tool de actualizare automata a stocurilor.

Este pretul un factor important pentru tine atunci cand faci o achizitie? Pe bravoshop.ro poti selecta exact un interval de minim si maxim al sumei pe care esti dispus sa o cheltuiesti intr-o anumita categorie de produse care te intereseaza. Site-ul iti va rafina astfel cautarea, afisandu-ti exclusiv produsele ce corespund acestui criteriu.

Meniul de promotii disponibile pe site fidelizeaza clientii iar abonarea la Newsletter faciliteaza informarea cu privire la noutatile magazinului si reducerile de ultima ora.

Esti un cumparator indecis? Te influenteaza achizitiile celorlalti? Poti vizualiza pe site care sunt cele mai vandute produse.

Esti un cumparator fidel si interesat de noutatile magazinului? Sau pur si simplu, vrei sa stii ca te afli intr-un magazin care isi improspateaza permanent stocurile? Bravoshop.ro afiseaza cele mai noi produse adaugate in site.

Iar daca vrei sa fii informat cu privire la produsul dorit, poti citi despre el, pe site, toate informatiile de care ai nevoie: despre calitatea produsului, detalii tehnice, producator, opiniile celor care au mai achizitionat produsul etc.

Totul este transparent si accesibil.

Experienta de achizitie de pe bravoshop.ro este imbunatatita prin inregistrarea in site a utilizatorilor. Prin creearea unui cont, acestia pot face cumparaturile mai rapid, vor fi la curent cu statusurile comenzilor si pot tine evidenta comenzilor efectuate. In plus, un sistem de puncte ii recompenseaza iar un wish list le va inregistra produsele favorite pe care intentioneaza sa le achizitioneze la un moment dat.

Desi este un magazin online cu o varietate de produse, designul site-ului a fost conceput cat mai intuitiv, aerisit, astfel incat sa creasca retentia vizitatorilor si rata de conversie a acestora in clienti.

Spor la cumparaturi!

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp