meniu
Creative Ones

Care este sursa ta de apa sanatoasa?


          Cresterea calitatii vietii este importanta pentru noi toti.
          Ni se spune ca e sanatos sa consumam minim 2 litri de apa pe zi. Corpul uman este in procent de aproape 60% alcatuit din apa.
          Dar ce apa este mai sanatoasa? Direct de la robinet, din PET, filtrata...?

          Aquatech International este o companie specializata pe importul, distributia si instalarea de echipamente profesionale pentru purificarea apei, dedurizare, filtrare, sterilizare, osmoza inversa.
          Compania ofera solutii complete si eficiente atat pentru uz rezidential cat si la nivel de unitati industriale, comerciale si spatii de birouri.
          Este exact ceea ce ne trebuie pentru a avea garantia ca bem si folosim o apa de calitate oriunde ne-am afla.

          Aquatech International este in portofoliul Creative Ones.
          Colegii nostri au realizat pentru Aquatech International site-ul aquatech.ro un site cu design personalizat ce imbina continutul comercial cu cel educativ.

          Pentru ca produsele si serviciile companiile privesc deopotriva zona rezidentiala si cea industriala, site-ul conduce catre informatiile dedicate pentru ambele zone.

          Homepage-ul site-ului promoveaza ofertele speciale prin bannere ce ruleaza.

          Produsele companii sunt prezentate fiecare detaliat, inclusiv prin materiale informative aditionale, in format pdf (cataloge, fise tehnice etc.).

          Comenzile pentru produse pot fi facute si online, prin lansarea formularului de comanda.

          Asa cum va spuneam, site-ul are si o componenta educationala.
          Sectiunea de Articole utile este mai mult decat necesara pentru a ne invata, de exemplu, ce este osmoza inversa universala si cum se poate filtra apa astfel, care sunt beneficiile sistemelor de filtrare.
          Articolele sunt scrise de catre profesionisti in domeniu iar informatia educativa se conjuga foarte bine cu cea comerciala – oferta de produse si servicii a companiei.

          Pentru Aquatech International este important sa fie aproape de clientii sai si sa raspunda tuturor solicitarilor. De aceea, site-ul contine si un modul de chat support – unde se poate comunica in timp real cu reprezentantii companiei.

          Aquatech.ro este un site care ofera informatii complete, este o sursa sigura si profesionista atunci cand decizi ca este momentul sa beneficiezi de cea mai sanatoasa si pura apa in locuinta ta sau la serviciu.

          Testimonial Acuatech:
          „Colaborăm cu firma Creative-Ones de peste 4 ani și tradiția ne spune că e bine să continuăm cu ei!”

Emanuel P.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp