meniu
Creative Ones
Un studiu realizat de Vodafone in 2015 spune ca 63% dintre romani folosesc smartphone-ul. Un alt studiu, realizat de IRSOP, ne informeaza ca peste 85% dintre cei care au internet mobil folosesc aplicatiile mobile. Romanii prefera aplicatiile pentru retelele sociale, utilitare, de divertisment. Stim cu totii ca spatiul de stocare pe smartphone este limitat. De multe ori stergem dintre aplicatii atunci cand nu mai avem spatiu suficient, necesar pentru noi informatii pe care dorim sa le salvam. In plus, cea mai noua versiune de Google Play Store contine un uninstall manager care printr-un sistem elaborat de analiza a programelor pe care le ai deja instalate, iti va recomanda aplicatii pe care le poti dezinstala pentru ca nu le-ai mai folosit de foarte mult timp. Provocarea pentru un business care doreste sa „cucereasca” spatiul limitat al utilizatorului de smartphone cu aplicatia sa este sa creeze acea aplicatie utila, valoroasa pentru user si pe care sa o pastreze mult timp pe device-ul mobil. Imagineaza-ti cat de important este pentru brandingul companiei tala ca logo-ul tau sa se afle pe paginile a mii de telefoane smart folosite activ de mii de utilizatori! Aplicatiile si softurile custom sunt tot mai integrate in strategia digitala a companiilor pentru ca isi dovedesc eficienta in:
  • A interactiona in mod direct cu piata tinta
  • A fideliza clientii existenti
  • A creste vizibilitatea online a brandului
  • A se pozitiona ca un brand prietenos, fresh, ancorat la noile tendinte din domeniul tehnologiei si implicit noile nevoi ale consumatorilor.
Asadar, aplicatiile mobile de business sunt un instrument de comunicare excelent pentru companiile care se adreseaza direct consumatorilor. La Creative Ones realizam, implementam si monitorizam aplicatii pentru device-uri mobile astfel incat sa beneficiezi la maxim de oportunitatile pe care acest instrument ti le ofera. Hai sa conturam impreuna acea aplicatie valoroasa si utila pentru clientii si potentialii tai clienti!
#realizare site web | #online branding | #creare soft custom | #site web |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp