meniu

Echipa Creative Ones a realizat cu succes aplicatia mobila ConcierGO disponibila in Google Play si in App Store.

Ca de obicei, in crearea aplicatiei, am pornit de la etapa esentiala de Proiectare a aplicatiei, etapa ce prezinta in detaliu functionalitatile viitoarei aplicatii.

ConcierGO este aplicatia comunitatilor, raspunzand cu succes la rezolvarea aspectelor administrative ale grupurilor de oameni ce locuiesc in acelasi bloc sau ansamblu residential, dar si ale sediilor de birouri, mall-uri, clinici, asociatii profesionale sau de agrement.

In spatiile in care locuiesc, lucreaza sau desfasoara diferite tipuri de activitati mai multe persoane sau societati comerciale apar deseori aspecte administrative care privesc pe toata lumea legate de gestionarea spatiilor comune, a utilitatilor, a facilitatilor, a locurilor de parcare etc.

O buna “convietuire” inseamna in primul rand o buna comunicare.

De aceea, este ideal ca aceste grupuri unite de interese comune, in spatii comune, sa aiba la indemana un instrument de comunicare rapida, in timp real, iar mesajele sa ajunga la toata lumea, deopotriva, facilitand totodata feedback din partea tuturor.

ConcierGO este aplicatia mobila ce faciliteaza accesul la serviciile comunitatilor si deopotriva instrumentul de comunicare prin care toti locatarii unui imobil/ansamblu sunt informati, au acces la facilitatile imobilului in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea, beneficiaza comod de toate serviciile si se pot implica in mod direct in bunul mers al lucrurilor in comunitatea din care fac parte.

Aplicatia este conceputa pentru a gestiona asociatiile de proprietari, comunitatile ce isi desfasoara activitatea in acelasi loc pornind de la ansamblul de imobile si continuand cu imobilul, bloc, scara, apartament pana la nivel de locatar.

Administrarea imobilelor si asociatilor de proprietari devine astfel un proces mult mai usor de urmarit.

Cum functioneaza aceasta aplicatie mobila si care sunt principalele avantaje pe care le ofera utilizatorilor?
 • Datele fiecarui utilizator sunt usor de importat in aplicatie iar aplicatia permite o structura pe roluri a acestora.
 • Tot prin intermediul aplicatiei este controlat accesul in ansamblul residential al masinilor membrilor ansamblului dar si al vizitatorilor. Ceea ce inseamna control, siguranta si rigurozitate.
 • Pentru o buna comunicare intre membri, se pot trimite din aplicatie notificari si mesaje push ce pot fi integrate si cu adresele de email ale utilizatorilor.
 • Intr-o comunitate, deciziile se iau democratic, cu participarea la vot a tuturor. In mod transparent, aplicatia mobile ConcierGO permite consultarea prin vot a tuturor membrilor comunitatii cu privire la diferite topicuri d einteres comun si genereaza un raport final de vot.
 • Din aplicatie se pot deschide tichete – respectiv solicitari.
 • De asemenea, se pot face rezervari sau programari pentru serviciile disponibile in cadrul comunitatii. In aplicatie sunt stocate toate serviciile si facilitatile care pot fi puse la dispozitia membrilor iar accesarea lor poate fi facuta inclusiv prin rezervarea unui anumit interval orar.
 • Aplicatia contine si o componenta financiara foarte utila, respectiv faciliteaza posibilitatea de transmitere si receptionare a facturii lunare de intretinere.
Asadar, principalele avantaje ale aplicatiei ConcierGO sunt:
 • Informare si comunicare
 • Control si siguranta
 • Colaborare
 • Organizare
 • Feedback
 • Integrare
 • Simplificare
 • Automatizare
 • Eficientizare
 • Loializare
Aplicatia mobila ConcierGO este usor si placut de utilizat

Intuitiva si interactiva, ConcierGO devine astfel aplicatia care face ca lucrurile sa fie gestionate mai usor sau sa se intample mai usor intr-o comunitate, utilizand avantajele oferite de tehnologie.

Aplicatia ConcierGO asigura utilizatorilor sentimentul apartenentei la comunitatea in care locuiesc sau lucreaza.

ConcierGO creeaza sentimentul apartenentei la un grup si siguranta ca tot ceea ce tine de administrarea unui imobil este bine gestionat, in timp util, imbunatatind calitatea vietii in comun.

Aplicatia ConcierGO asigura inter-conectarea membrilor si a comunitatilor

Spatiu (imobil, ansamblu rezidential, sediu de birouri) cu toate facilitatile sale si directiile de administrare devine astfel un sistem integrat conectat in permanenta cu utilizatorii sai nu doar fizic ci si sub aspectul nevoilor acestora de coabitare in conditii de siguranta, control si relatii inter-umane.

Aplicatia ConcierGO asigura transparenta

Intr-o comunitate cel mai dificil este sa ai acces, sa fii conectat la toate aspectele ce tin de gestionarea administrativa. De cele mai multe ori locatarii traiesc cu sentimentul ca pierd din vedere anumite lucruri, ca nu sunt in totalitate informati sau ca sunt neglijati. ConcierGO asigura transparenta, eliminand astfel factorul frustrare ce apare de obicei in astfel de situatii.

Prin ConcierGO fiecare membru este important, parerea sa conteaza iar statutul sau de proprietar/locatar se bucura de apreciere.

Aplicatia ConcierGO este accesibila oricand si de oriunde.

Aplicatia ofera mobilitate permitand accesarea informatiilor oricand, de oriunde. Practic, chiar si in vacanta sau daca nu locuiesti efectiv in imobilul sau ansablul rezidential in care detii o proprietate esti in contact permanent si la curent cu intreaga dinamica a comunitatii din punct de vedere administrativ.

Aplicatia ConcierGO este ideala pentru ansambluri rezidentiale, centre de afaceri etc.

Ansamblurile rezidentiale si comunitatile de afaceri pot beneficia in mod direct de aplicatia mobila ConcierGO. In felul acesta, pot crea cont de user pentru fiecare locatar existent sau pentru fiecare persoana care tocmai a devenit proprietar/locatar oferindu-le „cheia” de acces la o comunitate administrata pe principii de comunicare transparenta si totala.

Alte aplicatii mobile realizate de catre Creative Ones puteti vizualiza chiar aici.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp