meniu
Creative Ones

Dezvoltarea unei afaceri online poate fi destul de dificila, mai ales daca te afli la primul site. Totusi, chiar daca esti pus in fata primei experiente de acest tip, nu inseamna ca trebuie sa treci neaparat prin procesul invatarii din propriile greseli, ci doar sa intelegi cum functioneaza lucrurile si care sunt cele mai frecvente greseli ale detinatorilor de site-uri ecommerce pe care trebuie sa le eviti.

Astazi, numerosi antreprenori se pot lauda cu detinerea unui magazin online, dar oare cati dintre ei pot spune ca au rezultate in ceea ce priveste numarul vizitelor si conversiilor? Poate creare magazin online pret este sintagma care pare relevanta la inceput de drum in acest tip de business, ceea ce nu este deloc rau, pentru ca este important sa gandesti pasii investitiei tale, dar nu face greseala sa crezi ca alegand cea mai ieftina varianta o sa ai succesul asigurat.

Pentru a fi sigur ca lansezi un magazin online de succes, asigura-te mai intai ca nu bifezi aceste greseli:

Magazin online fara logo

De obicei, logo-ul este primul lucru observat de un vizitator care ajunge pe site si ajuta la formarea primei impresii despre acesta. Afisand titlul magazinului intr-o varianta standard, cu siguranta nu se pune ca identitate vizuala.

De ce opteaza antreprenorii pentru creare magazin online fara logo? Majoritatea considera ca investitia intr-un logo realizat de un specialist este nejustificata. In realitate, insa, acest aspect influenteaza ulterior profitabilitatea unui magazin online. La urma urmei, cum putem aduce in discutie brand awareness-ul, fara existenta unui logo cu care oamenii sa identifice site-ul?

Paginile Despre noi si Contact fara informatii

Adesea, potentialul de vanzare al paginii Despre noi, este subestimat. Aruncand un ochi peste cele mai vizitate pagini din Analytics, este posibil sa ai o surpriza regasind aceasta pagina bine pozitionata in topul celor care genereaza trafic. Care sunt cele mai intalnite greseli legate de paginile de Contact si Despre noi?

Lipsa unei povesti. Cine esti mai exact? Cum a luat nastere acest magazin online? Care este povestea produselor tale? Cum sunt acestea realizate? Nu este necesara o povestire ampla, ci doar cateva cuvinte care sa ajute consumatorii sa isi formeze o parere despre site-ul tau.

Adresa de email generica. Desigur, Gmail este minunat, insa utilizarea acestuia drept mail de contact nu functioneaza prea bine pentru afacerea ta online. Acorda timp pentru a crea o adresa de email cu numele domeniului site-ului tau.

Niciun detaliu despre locatie. Da, este un magazin online, insa vizitatorii vad asta ca pe o chestiune de incredere. Altii vor sa stie daca trebuie sa ia in considerare livrarea dintr-o alta tara, poate.

Strategia SEO – Ignorata complet

Probabil, cea mai frecventa problema a magazinelor online: lipsa unei strategii SEO sau o strategie SEO prost gandita. Rezultatele optimizarii SEO pot intarzia sa apara, insa odata ce apar, vei considera ca este una din cele mai importante investitii cand vine vorba de toate uneltele folosite pentru realizare magazin online.

Optimizarea SEO este necesara si poate fi unul din cele mai importante instrumente care genereaza trafic relevant pentru magazinul tau online. Poti sa investesti sume uriase in dezvoltarea unui magazine online cu un design extraordinar si functionalitati pe masura, care, insa, sa nu genereze profit fara a avea o strategie SEO bine pusa la punct.

Un magazin online fara design responsive

Numarul vizitatorilor care acceseaza internetul de pe dispositive mobile creste intr-un ritm constant. Pe acelasi trend, si vizitatorii magazineloronline provin intr-o mare masura de pe dispozitive mobile. Un design responsive le asigura acestora aceeasi experienta placuta cu cea de pe varianta desktop a site-ului tau, asadar investeste in design-ul magazinului online.

Viteza slaba de incarcare a site-ului

Site-urile care se incarca greu pierd vizitatori, care, de obicei nu se mai intorc a doua oara. O viteza de incarcare rapida, pe de alta parte, poate imbunatati experienta utilizatorilor, imbunatatind rata de conversie.


#creare magazin online |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp