meniu
Creative Ones

 

Daca ar fi sa aleaga un sistem de operare pentru dezvoltarea propriei aplicatii mobile, multi antreprenori ar opta pentru Android, alegere pe care o intelegem perfect, avand in vedere ca acest sistem de operare a avut in 2017 aproape 90% din cota de piata mobila. Ideea de dezvoltare aplicatii mobile pe Android inseamna posibilitatea de a ajunge la o audienta de dimensiuni uriase – ce antreprenor nu ar urmari acest lucru?

Totusi, o audienta de dimensiuni impresionante, aduce cu sine si confruntarea cu asteptarile ridicate ale utilizatorilor. De aceea, dezvoltarea aplicatiilor Android custom, devine din ce in ce mai importanta in 2018. In plus, companiile beneficiaza de anumite beneficii atunci cand opteaza pentru creare aplicatii Android personalizate.

Ce inseamna dezvoltarea aplicatiilor Android custom?

Dezvoltarea aplicatiilor personalizate este procesul de creare a unui nou produs care sa raspunda cerintelor unei companii. Odata cu aparitia noilor tehnologii, dezvoltarea aplicatiilor personalizate tinde sa ramana singura optiune, atat pentru companiile la inceput de drum, cat si pentru cele cu ani de experienta.

creare aplicatii android

De ce sa optezi pentru dezvoltare aplicatii Android personalizate? Iata top 5 beneficii:

Dezvoltarea personalizata tine cont de timpul si bugetul tau

In primul rand, orice software cumparat „de-a gata„ are deja un anumit set de functionalitati, unele din ele utile pentru ceea ce vrei de la propria aplicatie mobila, altele nu. Cu toate acestea, pretul ramane neschimbat, chiar daca anumite functii sunt complet inutile pentru ceea ce vrei sa dezvolti. Un produs personalizat integreaza toate functionalitatile de care ai nevoie, fiind adaptat strict cerintelor tale – practic platesti doar pentru ceea ce alegi.

In plus, pentru aplicatiile deja realizate se adauga niste costuri in plus pentru: instalare, importul datelor, suport suplimentar. Optand pentru o aplicatie Android personalizata, stii ca esti complet echipat pe termen lung.

 

Sansa de a satisface asteptarile clientilor

Un utilizator satisfacut de experienta mobila avuta, este un obiectiv principal pentru orice companie care activeaza pe aceasta piata. Pentru a face parte dintre cei care ofera astfel de experiente mobile, trebuie sa fii constient de nevoile utilizatorilor, iar in aceasta situatie aplicatiile personalizate sunt cele care castiga teren. Indiferent cat de larga este audienta aplicatiei dorite, software-ul personalizat ajuta la integrarea intr-un singur loc a tuturor functionalitatilor necesare.

Un avantaj imens al platformei Android este usurinta posibilitatii de personalizare. Pe de-o parte aceasta platforma functioneaza astfel incat sa indeplineasca usor orice cerinte, iar pe de alta parte, procesul de dezvoltare este foarte flexibil, permitand integrari multiple.

 

Castigi un public mai larg cand construiesti aplicatii pentru Android

Asa cum am mentionat si mai sus, Android are o cota de piata dominanta – aproape 90% in al doilea trimestru din 2017, potrivit Statistica.com, astfel ca nu este o surpriza faptul ca multe companii ar opta pentru dezvoltarea unei aplicatii Android. O astfel de cota de piata impresionanta nu poate insemna decat un singur lucru: aplicatia ta personalizata va aparea pe o mare varietate de dispozitive folosite de oameni din mai multe grupuri economice.

 

Securitatea afacerii tale – mai sigura cu aplicatiile Android custom

Aplicatiile personalizate sunt create pentru nevoile specifice ale unui business. Acest lucru inseamna ca nimeni, in afara de echipa dezvoltatoare, nu va cunoaste arhitectura produsului special creat pentru compania ta. In plus, poti solicita cel mai inalt grad de securitatepentru aplicatia dezvoltata, ceea ce este de cele mai multe ori imposibil pentru o solutie gata facuta. Daca intentionezi sa dezvolti o aplicatie care stocheaza date sensibile, atunci solutiile gata oferite nu sunt cea mai buna optiune.

 

Costuri mai mici – ROI crescut

Android este o platforma open source. Acest lucru inseamna ca SDK-ul (Software Development Kit) poate fi modificat si impartasit cu dezvoltatori din intreaga lume. Odata cu accesul liber la software, dezvoltatorii nu trebuie sa isi mai faca griji pentru costul licentelor. De asemnea, dezvoltatorii vor plati o taxa unica pentru distributia aplicatiei, urmand sa poata construi un produs pe orice dispozitiv. Deci, nu sunt puse in evidenta doar costurile mici investite, ci si un proces de dezvoltare simplificat. In cele din urma, utilizatorii primesc o aplicatie interactiva si actualizata periodic, care iti ofera o rentabilitate crescura a investitiei (ROI).


#dezvoltare aplicatii mobile |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp