meniu
Creative Ones

Motivul pentru care telefoanele mobile inteligente sunt atat de populare astazi, este, fara indoiala, existenta aplicatiilor. Aplicatiile sunt practic elementele principale care fac telefoanele mobile „smart”, in ceea ce priveste functionalitatea si caracteristicile. Piata aplicatiilor mobile se afla in mijlocul unei revolutii pozitive, zilnic numarul acestora crescand considerabil.

Dezvoltarea aplicatiilor mobile aduce beneficii si afacerilor online, care ajung acum mai usor la utilizatorii telefoanelor mobile. Miliarde de oameni din intreaga lume utilizeaza astazi dispozitivele mobile smart si o modalitate sigura de a ajunge la acestia este prin realizare aplicatii mobile personalizate pentru propria afacere.

Daca te gandesti la dezvoltarea propriei aplicatii mobile, fie ca vorbim de creare aplicatii android, fie iOS, si ai nevoie de o directie care sa iti indice preferintele consumatorilor, iata topul celor mai utilizate aplicatii din lume in acest moment.

WhatsApp

Sigur ai auzit de ea si mai mult ca sigur ca si tu o utilizezi. Da, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicatii de chat, care permite si comunicarea intre retelele internationale de telefonie.

WhatsApp ocupa primul loc in acest top, cu descarcari intre 1-5 miliarde.

Facebook

Desigur, Facebook nu putea ocupa un loc mai jos in acest top. Facebook este in acest moment cel mai popular site si aplicatie printre retelele de socializare din intreaga lume. Aplicatia Facebook este disponibila pentru Android, iOS si toate celelalte platforme mobile importante. Facebook este utilizat aproape oriunde in lume pentru socializare, dar si la nivel de business, pentru reclamele platite.

Nu departe de WhatsApp, Facebook se pozitioneaza al doilea in acest top, cu descarcari intre 1-5 miliarde.

Facebook Messenger

Foarte putin probabil ca pentru fiecare aplicatie Facebook descarcata sa nu fie automat descarcata si Facebook Messenger. Aceasta este practic aplicatia de chat disponibila pentru Facebook. La inceput, nu exista o aplicatie separata pentru mesageria renumitului Facebook, dar astazi exista si, mai mult de atat, a Facebook Messenger a devenit la fel de popular ca Facebook in scurt timp de la lansarea sa.

Descarcari intre 1-5 miliarde.

Instagram

Cu un avant impresionant in ultima perioada, Instagram a reusit sa cucereasca deja miliarde de oameni. Instagram este o aplicatie de partajare a imaginilor in principal si de socializare, devenind populara datorita calitatii inalte si a caracteristicilor unice ale fotografiilor, cum ar fi numeroasele filtre. Desi atat de populara, pentru Instagram a fost dezvoltata o versiune web, dar care nu ofera aceeasi functionalitate precum varianta aplicatiei mobile, fiind cel mai probabil utilizata doar de cativa oameni. Varianta mobila insa, a ajuns undeva intre 1-5 miliarde descarcari.

Snapchat

O aplicatie de mesagerie si o retea de socializare, Snapchat poate fi utilizata doar ca aplicatie mobila. Da, nici pentru Snapchat nu exista o versiune web. Aplicatia permite utilizatorilor sa trimita mesaje, fotografii sau scurte videoclipuri altor utilizatori Snapchat. Este foarte celebra si pentru filtrele care pot fi aplicate prin recunoasterea fetei din care o parte sunt mereu schimbate cu altele noi.

Descarcari intre 500 milioane – 1 miliard.

YouTube

O aplicatie care functioneaza si pe dispozitivele mobile si pe desktop, YouTube permite vizualizarea si partajarea unor numeroase videoclipuri. YouTube are si cateva functii suplimentare, asa cum este de exempu posibilitatea descarcarii offline. Mai mult decat atat, YouTube este gazda celor mai multe videoclipuri din intreaga lume, oferind de asemenea si posibilitatea generarii unor venituri celor care incarca videoclipuri in aplicatie.

Descarcari intre 1-5 miliarde.

Google Maps

Cea mai utilizata aplicatie pentru locatie si GPS. Google Maps este o aplicatie completa pentru locatie, cu functii precum urmarire GPS, partajarea adreselor, navigare, actualizarea traficului in timp real, cautare dupa locatie si multe altele.

Descarcari intre 1-5 miliarde.

Google Search

Google este cel mai mare motor de cautare din lume si astazi este oferit printr-o aplicatie mobila dedicata, cu ajutorul careia utilizatorii pot cauta rapid imagini, stiri sau orice altceva. Google Now este o versiune avansata a acestei aplicatii mobile.

Descarcari intre 1-5 miliarde.

Gmail

O aplicatie de mesagerie prin intermediul email-ului, Gmail a fost dezvoltata initial pentru web, insa astazi are o versiune speciala si pentru mobil, disponibila pentru Andoid, iOS si alte platfome.  Gmail este cea mai utilizata aplicatie de email din intreaga lume

Descarcari intre 1-5 miliarde.

Uber

Asa cum spune si povestea acestei aplicatii, Uber a inceput de la o idee relativ simpla, aceea de a comanda o masina (transport) prin intermediul unui telefon mobil. Astazi, Uber reuseste sa faca serviciul de transport mai sigur. Bazata pe locatie, aceasta este cea mai utilizata aplicatie care permite utilizatorilor sa „angajeze” soferi si chiar sa imparta calatoriile cu alti utilizatori care merg in directii asemanatoare, fiind o modalitate convenabila, usoara si eficienta de transport in oras sau apropierea acestuia. Pentru ca este o aplicatie bazata pe locatie, Uber functioneaza foarte bine pe orice dispozitiv mobil cu functie GPS.

Descarcari intre 100-500 milioane.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp